BUZBEBEK TUTTU :)
124 HAMİLEYİMMMMMM
DARISI BAŞINIZA. AMİNNN.
![]()
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
124 HAMİLEYİMMMMMM
DARISI BAŞINIZA. AMİNNN.
![]()
bebisler,,insaallah yasiyorlardir.
cok skldim artik hergünüm ayni.yemekten de biktim icmekten de oturmaktanda.prenseslikten skildim![]()
insaallah canim.icimdeki ses genelde negatif tif tif tifff tifff diye fisildiyor.:))
124 HAMİLEYİMMMMMM
DARISI BAŞINIZA. AMİNNN.
![]()
bahçeci fulyada, doktorumun özel kliniği var, sadece transfer için oraya gidiyorum...
124 HAMİLEYİMMMMMM
DARISI BAŞINIZA. AMİNNN.
![]()
Kızlar dün reglim başladı şimdi klinikdeyim hayirlisiyla başlıyorum donmuslarimainşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür
![]()
dondurulumuşlarla şans azalıyor diyenlere kulak asmayın bana 2tane transfer edildi ikiside tuttu sadece 5.5 haftalıkken biri düştü diğeriyle şimdilik yola devam...
moral çok önemli hepinize kolay gelsin
kizlar,
12. günüm idrar testi cok silik cikti bu sefer.
ignede yaziyor ki 10 günden önce yapilan testler yanlis pozitif sonuc verebilir...diye yaziyor.
igneden sonra 8 gün gecti.
yarin kanda da cikacak demek ki az bir deger.nasil hesaplayacaklar bakalim.
insaallah hepsi igneden degildir.uffffff:26:
nasıl yani ilk yaptığından dahamı silik çıktı anlamadım ben
evet aynen canim.bayaa bi silik ilkine göre.galiba igneden son kalan hormonu gösteriyor.hamilelik olsaydi koyulasirdi..![]()
hayatım iğneden olsa bile sıkma canını çünkü 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyo boşuna üzme canını yarın ola hayrola görücez yarın net şeklini aklım sende dualarımdasın cnm ikinci kutlamayı yarın senin için yapıcaz.
hayatım iğneden olsa bile sıkma canını çünkü 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyo boşuna üzme canını yarın ola hayrola görücez yarın net şeklini aklım sende dualarımdasın cnm ikinci kutlamayı yarın senin için yapıcaz.
istanbulda tedavi olan arkadasimin negatifmis.
o kadar cok üzüldüm kii
belkide onunla bana hic bir zaman nasip olmayacak anne olmak
Allah kaldiramayacagimiz yükü vermesin..
esim bugün rüyasinda iki tane kizimiz oldugunu görmüs.biri cok usluymus melek gibi,biri cok cadalozmus.uslu olan uyuyomus..(uyurken ayni bana benziyomus)
esim icinden diyomus ki biri oglan olsaydi keske:)
esim rüyasini anlatirkenaglayacak gibi oldum tuttum kendimi.
ama su an agliyorum arkadasimin sonucu tasirdi beni.
12 gündür hic aglamamistim.
yarin icin hic umudum yok..umutlu olmaya ugrasiyorum olmuyorr.![]()
esim bugün rüyasinda iki tane kizimiz oldugunu görmüs.biri cok usluymus melek gibi,biri cok cadalozmus.uslu olan uyuyomus..(uyurken ayni bana benziyomus)
esim icinden diyomus ki biri oglan olsaydi keske:)
esim rüyasini anlatirkenaglayacak gibi oldum tuttum kendimi.
ama su an agliyorum arkadasimin sonucu tasirdi beni.
12 gündür hic aglamamistim.
yarin icin hic umudum yok..umutlu olmaya ugrasiyorum olmuyorr.![]()
Kızlar dün reglim başladı şimdi klinikdeyim hayirlisiyla başlıyorum donmuslarimainşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür
![]()