dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

bebisler,,insaallah yasiyorlardir.
cok skldim artik hergünüm ayni.yemekten de biktim icmekten de oturmaktanda.prenseslikten skildim:53::1::1:

daha dur önünde 9 ay var bacım sıkılma hemen

insaallah canim.icimdeki ses genelde negatif tif tif tifff tifff diye fisildiyor.:))

sustur o sesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BUZBEBEK TUTTU :)
124 HAMİLEYİMMMMMM:nazar::nazar::nazar::nazar:

DARISI BAŞINIZA. AMİNNN.
:1:

rabbim şükürler olsunnnn çok sevindim arkadaşım allah kucağınızada aldırsın inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46:

Kızlar dün reglim başladı şimdi klinikdeyim hayirlisiyla başlıyorum donmuslarima ;) inşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür ;)

dondurulumuşlarla şans azalıyor diyenlere kulak asmayın bana 2tane transfer edildi ikiside tuttu sadece 5.5 haftalıkken biri düştü diğeriyle şimdilik yola devam...
moral çok önemli hepinize kolay gelsin

kizlar,
12. günüm idrar testi cok silik cikti bu sefer.
ignede yaziyor ki 10 günden önce yapilan testler yanlis pozitif sonuc verebilir...diye yaziyor.
igneden sonra 8 gün gecti.
yarin kanda da cikacak demek ki az bir deger.nasil hesaplayacaklar bakalim.
insaallah hepsi igneden degildir.uffffff:26:

dondurulumuşlarla şans azalıyor diyenlere kulak asmayın bana 2tane transfer edildi ikiside tuttu sadece 5.5 haftalıkken biri düştü diğeriyle şimdilik yola devam...
moral çok önemli hepinize kolay gelsin

destegin icin tesekkürler..:3:Allah tamamina erdirsin hamileligini.:emir_bebek:

kizlar,
12. günüm idrar testi cok silik cikti bu sefer.
ignede yaziyor ki 10 günden önce yapilan testler yanlis pozitif sonuc verebilir...diye yaziyor.
igneden sonra 8 gün gecti.
yarin kanda da cikacak demek ki az bir deger.nasil hesaplayacaklar bakalim.
insaallah hepsi igneden degildir.uffffff:26:

nasıl yani ilk yaptığından dahamı silik çıktı anlamadım ben

evet aynen canim.bayaa bi silik ilkine göre.galiba igneden son kalan hormonu gösteriyor.hamilelik olsaydi koyulasirdi..:19:

hayatım iğneden olsa bile sıkma canını çünkü 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyo boşuna üzme canını yarın ola hayrola görücez yarın net şeklini aklım sende dualarımdasın cnm ikinci kutlamayı yarın senin için yapıcaz.

hayatım iğneden olsa bile sıkma canını çünkü 9.günden sonra kanda yükselmeye başlıyo boşuna üzme canını yarın ola hayrola görücez yarın net şeklini aklım sende dualarımdasın cnm ikinci kutlamayı yarın senin için yapıcaz.

istanbulda tedavi olan arkadasimin negatifmis.:50::50:
o kadar cok üzüldüm kii:43::43::43:
belkide onunla bana hic bir zaman nasip olmayacak anne olmak:43::43:
Allah kaldiramayacagimiz yükü vermesin..

esim bugün rüyasinda iki tane kizimiz oldugunu görmüs.biri cok usluymus melek gibi,biri cok cadalozmus.uslu olan uyuyomus..(uyurken ayni bana benziyomus)
esim icinden diyomus ki biri oglan olsaydi keske:)
esim rüyasini anlatirkenaglayacak gibi oldum tuttum kendimi.
ama su an agliyorum arkadasimin sonucu tasirdi beni.
12 gündür hic aglamamistim.
yarin icin hic umudum yok..umutlu olmaya ugrasiyorum olmuyorr.:19:

istanbulda tedavi olan arkadasimin negatifmis.:50::50:
o kadar cok üzüldüm kii:43::43::43:
belkide onunla bana hic bir zaman nasip olmayacak anne olmak:43::43:
Allah kaldiramayacagimiz yükü vermesin..

yapmaaaaaaaaaa
bu nasıl sözler beni hiçmi gözünün önüne getirmiyosun 3 tanesinin cinsiyetini bile bilmiyorum 2 kızımı 1 oğlumu kara toprağa verdim öpüp koklayamadım kokusunu duyamadım sesini duyamadım yüzünü göremedim ben bile hala umudum var diyorum size örnek olmam gerek rabbim elbet verecek meleklerimizi kucağımıza.......
esim bugün rüyasinda iki tane kizimiz oldugunu görmüs.biri cok usluymus melek gibi,biri cok cadalozmus.uslu olan uyuyomus..(uyurken ayni bana benziyomus)

arkadaşın için çok üzüldüm ama güçlü olmalısın gözyaşlarını sil lütfen :((((

beni dinlediğimde derinden etkileyen bir hikayeyi anlatıcam sizlere

hz.muhammet efendimiz nuh dağına giderken tarlasında taşları toplamaya çalışan bir köylüyle karşılaşır.slmlaşırlar ve adam nereye gittiğini sorar nuh dağına cevabını alıncada derki

benim içim rabbime sorarmısın bu tarladaki taşları topladım ortasındaki kocaman kayayı kırmaya parçalayıp atmaya çalışıyorum bu tarladan su çıkacakmı der.

elbette der hz.muhammet ve yoluna devam eder,köylüde kayayı kırmaya devam eder.

nuh dağındaki görüşmede kullarından biri tarlasından su çıkıp çıkmıcanı merak eder ne diyim der,cevap

kuluma söyle uğraşmasın o tarladan su çıkmıcak olur.

hz.muhammet geri dönerken köylüye yaklaşır boşuna uğraşma senin tarlandan su çıkmıycakmış bırak der.

köylü üzgün cevap verir benki bu tarlayı ekebilmek için günlerdir taşını temizliyorum bu kocaman kayayı kırıp atmaya çalışıyorum rabbim emeğimi boş çevirmez ben kayayı yinede kırıp çıkartıcam der ve kayaya vurmasıyla kayadan su fışkırır.

hz.muhammet hemen geri döner ve sorar ;

ya rab bana su çıkmıycanı söylemiştiniz lakin tarladan su fışkırıyor der.

cevapların en güzelini alır.

kulum bana inanarak umud ederek uğraştı ben su çıkmıcak dedim halde isyan etmedi nasıl mükafatlandırmam ki der o kulum suyu istedi diledi isyan etmedi dileği kabul oldu

şimdi kızlar bizlerde sabredicez inanarak dilemeye isyan etmemeye devam edicez bu yoldaki sınavımızı bitiricez
rabbim emeklerimizi asla boş çevirmicek bebeklerimize kavuşacağız lütfen umudunuzu yitirmeyin

Canım benim lütfen sikma canını dur bi yarın olsun bakalım :21: hem negatif olsa bile bu dünyanın sonu değil ki biz çok güçlüyüz :15: Rabbim sabrını verir yeniden başlarız yola, belki de boşuna üzülüyorsun :20:

Kızlar dün reglim başladı şimdi klinikdeyim hayirlisiyla başlıyorum donmuslarima ;) inşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür ;)

Canım benim hayırlı uğurlu olsun, inan bana çok sevindim adaşım :3: ağustos topiginde de beraberdik hatta opu günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam :21: hadi bakalım heyecan yeniden başlıyor :9:

Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşler :30: çok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:

ağustos toğine yazdım size de haber vereyim dedim...
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle

Back
X