- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
dodurulmuş 3.gün embriyosuyla 2 tane transfer edilmişti. 13.10..2012 de olmuştu transferim bugün değerim 815 çıktı (12.gün)![]()
gözn aydın. hayırlı olsun :) darısı başımıza..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dodurulmuş 3.gün embriyosuyla 2 tane transfer edilmişti. 13.10..2012 de olmuştu transferim bugün değerim 815 çıktı (12.gün)![]()
Arkadasim ilk once hayirlisi neyse ona karar verin insallah.
tup bebek ve birde ikiz olunca riskli bir gebelik ama iki nakille basari sansi daha yuksek.
Bende dr la tek ve iki emb.naklinin arti ve eksilerini konusun ve ona gore karar verin.
Insallah hersey gonlunce olur
Ve hergecen gun burdan guzel vhaberler aliriz.![]()
Arkadaslar
Herkese iyi bayramlar![]()
bebegimm,melegiimm....
seneye bayramda kucagimda olursun insaallahh..
sen annenin elini öpemessin ama ,annen senin minik ellerini doya doya öper insaallahh..
bu son bayramimiz olsun sensiz..............
canım sanada iyi bayramlar nasılsın adet oldunmu
Yok canim daha adet olmadim.
yarin haplarin son gunu galiba onlar bittikten bir sure sonra.olucam
Iyi sayilirim ama ilaclardan sanirim karnim davul gibi goguslerimde ve kasiklarimda agrilar var ama sonu iyi olsunda
Bu arada bayramda adet olmadigimada sevindim dr muayene acisindan ve sanirim dr bunu hesaplayarak ilaclari verdi
Karmakarisik duygular icerisindeyim
Bir yanim seviniyor delice her gecen gun bir adim yaklasiyorum bebegime diye bir yanimsa delice korkuyor
ama tek dayanagim rabbim ve ona olan inancim
Insallah bu sefer benimde tum iateyenlerinde yuzunu guldurur
canım adet olmamana bende sevindim bayramdan dolayı tedavin aksıyada bilirdi
herşeyin hayırlısı benim önümde koca 1 ay var ben bile şimdiden gel gitler yaşamaya başladım rabbim bu sefer güldürsün yüzümüzü şenlendirsin ocağımızı doldursun kucağımızı inş rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tüm i
Aminñnnnnnnnnnnn
insallah canim![]()
feryal canım nasılsın nasıl gideyo tedavi adet oldunmu inanki seni çok merak ediyom inş peş peşe pozitif haberler alırız rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür hayırlı evlatlar nasip eder bize
Bayramin 3. Gunu hapim bitti.
Hala adet olmadim ama bugun yarin olucam belirtiler oyle
insallah hayirlisi olur
Zaten tedavilerimiz kisa araliklarla olucak.:124:
Bayramin 3. Gunu hapim bitti.
Hala adet olmadim ama bugun yarin olucam belirtiler oyle
insallah hayirlisi olur
Zaten tedavilerimiz kisa araliklarla olucak.:124:
canım sen nasipse test gününü beklerken bende tarnsferim için gün sayıyo olabilirim rabbimden hayırlısını istiyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
amiiinnnn dualarimiz birlesip hepimiz muradimiza erecegiz Allahin izniyle..![]()
feryal canım haber vereyim dedim doktoru aradım nasipse enestezi yapan kişi çarşamba müsaitse rahmime bakıcakmış doktor bana dua et canım inş bir sıkıntı çıkmaz rahimde heralde ilki neden tutmadı onun için rahimi inceleyecek artık hayırlısı inş bir sıkıntı çıkmaz dua et canım