dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım okudum bir kaç yerde de bu yöntem tabi rabbim ol demişse işe yarıya herşey rabbimden inş bu sefer doldurur kucaklarımızı

sen uzakmısın doktora canım inş sende güzel haberlerle gel

Bu sefer kimse bilsin istemedik
Esimde abisinle ortak calisinca anlasilir diye yanliz gidiyorum
Butun gozler ustumuzde cunku
Yoksa kendi aracimizla 30 dk

Insallah iyi haberler verebilirim

selam kızlar. eylül 30'da transferim yapılmıştı, burda da bir kaç kez yazmıştım, ayın 12 sinde hem adet oldum hem de negatifi görmüş oldum. 3. günden beri kontrollere gidiyorum dondurulmuş transferi için. sanırım yarın en geç cuma bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. kontrollerde 2 kez kan verdim-E2 ve P4. p.tesi 18 mm olan bir yumurtam vardı. bu arada kalçadan progestan iğnesi vurunuyorum, bir de jele başladım. sanırım yumurtanın çatlaması istenmiyormuş(yani yumurta olduğu için) normalde28-29 günde bri adet olurum. yarın 21.günüm. ilk tüp denemem de 18.günde olmuştu.zaten tahlil günü regl oldum, ilaçların etkisinden belki 30.güne denk gelmişti.
aşılamada da aşılamanın 10.günü regl olmuştum, kullanılan ilaçlar benim adet döngüsünü pek etkilemiyor sanırım.
şimdi nasıl olacak acaba? bir de yumurta varken transfer yapılabiliyor mu?

canım şimdiden transferin hayırlı olsun inş bu sefer rabbim güldürür yüzünü

yumurtalar varken transfer oluyomu onu tam bilmiyom canım burda dondurulmuş tedavisi görüp transfer olanlar daha iyi bilir bende bu konuda acemiyim anlıcan

Son düzenleme:
Bu sefer kimse bilsin istemedik
Esimde abisinle ortak calisinca anlasilir diye yanliz gidiyorum
Butun gozler ustumuzde cunku
Yoksa kendi aracimizla 30 dk

Insallah iyi haberler verebilirim

rabbimin izniyle bu sefer güzel haberler vereceksin canım senden umutluyum rabbim bu sefer güldürecek yüzünü

Yanlis anlamisim :1:
idrar testi bu kadar erken sonuc vermez
Cuma kanda bir baktir
insallah :49: haberini aliriz.
Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah.

Âmin canım insallah bu kez yüzümüz gülecek ;) Rabbim ol demiştir insallah ;) Allah kimseyi evlatla sinasin cok zor gercekten yaşananlar :(

feryal canım uğramadın topiğe merak ettim seni inş bir sıkıntı yoktur

transfer günüm belli oldu... Son adet tarihim.. 16 ekimdi.... 25 ekmde rahim kalınlığı 9.4 idi.. 31 ekimde ise 10.6 ... transfer için start verildi.... büyük gün 6 Kasım
Allah hayırlısını nasip etsin... çok umutlyum İlk kez rahim kalınlıgı zorlanmadan bant kullanmadan kendiliğinden kalınlaştı
yalnız bu sefr tek frk 21. gü lucrin depottu... bu defa 6 ekim de lucrin vurularak başladm.

kullandığım ilaçlar..
estrofem 4*1
coraspin 1*1
tetradox 2*1
progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden
inofolic şase... 2 sabah 2 akşam
transferden sonra da 0.6 lık clexane kullanıcam göbekten..
ALLAH yardımcımız olsun.. son dndurulmuş hakkım umarım herşey gönlüme göre olur
son iki adet 5. gün ebriyosu transfer edilecek...HERKESE BOL ŞANSLAR
2013 bebekli bir yıl olsun benim için...

transfer günüm belli oldu... Son adet tarihim.. 16 ekimdi.... 25 ekmde rahim kalınlığı 9.4 idi.. 31 ekimde ise 10.6 ... transfer için start verildi.... büyük gün 6 Kasım
Allah hayırlısını nasip etsin... çok umutlyum İlk kez rahim kalınlıgı zorlanmadan bant kullanmadan kendiliğinden kalınlaştı
yalnız bu sefr tek frk 21. gü lucrin depottu... bu defa 6 ekim de lucrin vurularak başladm.

kullandığım ilaçlar..
estrofem 4*1
coraspin 1*1
tetradox 2*1
progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden
inofolic şase... 2 sabah 2 akşam
transferden sonra da 0.6 lık clexane kullanıcam göbekten..
ALLAH yardımcımız olsun.. son dndurulmuş hakkım umarım herşey gönlüme göre olur
son iki adet 5. gün ebriyosu transfer edilecek...HERKESE BOL ŞANSLAR
2013 bebekli bir yıl olsun benim için...

hayırlısı olsun cnm rabbim yüzünü güldürsün
ayrıca yapştırma bantla estrofem aynı şey

estrofem hapla beraber bant da kullanıodum.. hala kalınlaşmıyodu... biliyorum ... nerdeyse tüm ilaçları eczacılar kadar tanıdım

feryal canım uğramadın topiğe merak ettim seni inş bir sıkıntı yoktur

feryal canım merak ettim seni nasıl geçti kontrolün

Aksam cok gec saatte eve geldim.
dun hersey yolunda gitti sukur.
buayki catlamayan yumurtam ilaclarla erimis.

1-6 arasi aksamlari 1 ad.estrofem+lucrin
6+9 arasi sabah aksam estrofem +lucrin
10-15 arasi sabah ogle aksam sadece estrofem kullanicam
Ve ayin 15. De kontrolum var
insallah bu sefer hersey yolunda gider
sen ben ve dileyen herkein yuzu guler insallah.

selam kızlar. eylül 30'da transferim yapılmıştı, burda da bir kaç kez yazmıştım, ayın 12 sinde hem adet oldum hem de negatifi görmüş oldum. 3. günden beri kontrollere gidiyorum dondurulmuş transferi için. sanırım yarın en geç cuma bir aksilik olmazsa transferim yapılacak. kontrollerde 2 kez kan verdim-E2 ve P4. p.tesi 18 mm olan bir yumurtam vardı. bu arada kalçadan progestan iğnesi vurunuyorum, bir de jele başladım. sanırım yumurtanın çatlaması istenmiyormuş(yani yumurta olduğu için) normalde28-29 günde bri adet olurum. yarın 21.günüm. ilk tüp denemem de 18.günde olmuştu.zaten tahlil günü regl oldum, ilaçların etkisinden belki 30.güne denk gelmişti.
aşılamada da aşılamanın 10.günü regl olmuştum, kullanılan ilaçlar benim adet döngüsünü pek etkilemiyor sanırım.
şimdi nasıl olacak acaba? bir de yumurta varken transfer yapılabiliyor mu?

Canim benim tedavin hayirli olsun
Hersekse farkli tedavi uygulaniyor sanirim yada her dr un tedavi sekli farkli
Bende tedaviye basladim
Ama benim gecen ay catlamayan yumurtam ilaclarla daha da buyur ve kiste cevirir diye ilac kullandim ve eritildi ve bu arada hergun lucrin yapiyorum tekrar yumurta olusmasin diye ve bugun adetin 3. Gunu estrofem basliycam
Ve ayin 15. De kontrolum var.
Bu sefer estrofemi gunluk 1-2-3 gibi adetlerle kademeli kullanicam
benim tedavim boyle
insallah hepimiz icin sonuclar hayirli olur:48::49:

ewet cnm dün oldu çok şükür çözündü bebelerim 2 tane konuldu 1 tanesi 8 1 tanesi 9 hücreli inşallah tutunur bebeklerim..............

Hayirli olsun.
bende merak etmistim yazmayinca
3.gun hucresi nakil yapildi sanirim
bu sefer hersey gonlune gore olur insallah ilk once pozitif ensonda dogduklari gunun hBerinide aliriz insallah.
test gunu bizide habersiz birakma:48:

Arkadaslar ben dun dr uma sorarak grip asisi yaptirdim.

Tedavi asamasinda veya hamile olan arkadaslar dr unuza danisarak muhakkak yaptirin.
Hem gebelikte anne sagligi hemde bebegin bagisiklik sisteminin guclenmmesi icin cok faydaliymis

Hayirli olsun.
bende merak etmistim yazmayinca
3.gun hucresi nakil yapildi sanirim
bu sefer hersey gonlune gore olur insallah ilk once pozitif ensonda dogduklari gunun hBerinide aliriz insallah.
test gunu bizide habersiz birakma:48:

evet cnm 3.gün dondurulmuştu bebeklerim çözündükten 3 saat sonrada transfer yapıldı 10 kasım test tarihim hayırlısı beklemedeyim artık

eğer tutunma olmazsa hemen tedaviye başlıycaz ben lenfosit aşı tedavisindeydim çünklü ara veremiyormuşum inşallah gerek kalmaz kaymaklı dondurmalarım bana sımsıkı tutunur

Aksam cok gec saatte eve geldim.
dun hersey yolunda gitti sukur.
buayki catlamayan yumurtam ilaclarla erimis.

1-6 arasi aksamlari 1 ad.estrofem+lucrin
6+9 arasi sabah aksam estrofem +lucrin
10-15 arasi sabah ogle aksam sadece estrofem kullanicam
Ve ayin 15. De kontrolum var
insallah bu sefer hersey yolunda gider
sen ben ve dileyen herkein yuzu guler insallah.

canim ben de yarin doktora gidecegim.adetimin ikinci günü yarin.cumartesi ignelerime baslayacagim kismetse.galiba transfer tarihimiz birbirine yakin olacak:10::10:Allah yardimcimiz olsun..

Back
X