dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Insallah arkadasim:29:

Sen hele bir hamile kal ben senin pesini 9 ay birakmam zaten :1:

Saka bir yana yazistigim herkesi merak ediyorum

canım rabbim nasip etsin bebişleri hayırlısıyla göbüşüme alayım bebişler sıkı sıkı tutunup sağlıklı gelişip büyüsünler bende 9 ay seninle hayırlısıyla duygularımı paylaşırım rabbim hayırlısıyla tez vakitte o günleri gösterir inş

Rahimde perdemi varmis
Ikinci histereskopidemi anlasildi
ilkinde nasil gozden kacirdiki osman bey

Hayirlisi olsun bundada vardir bir hayir
Demekki dogru zaman simdiymis
Kontrolden sonra yazarmisin az cok nakil gunun belli olur

Merakta birakma emi:54:

canım benim ilkinde anlaşılmadı 2. de doktor kalınlaşma olmayınca tekrar yaptığında anlaşıldı ve ilkinde anlaşılmamasının nedenide diyomki vakti gelse o zaman belli olurdu rabbim bundan sonrasını güzel eylesin inş rabbim bunca zahmeti maddi manevi çırpınışlarımızın sonunda hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eylesin inş

Kandiliniz mubarek olsun

Rabbim tum dualrinizi kabul etsin insallah
Hamile olanlara vakotlice dogum bebek iateyenlerede hayirli hamilelikler nasip etsin.AMIN

Şeytan kulağına kursun. Şükür kanamam kesildi, bugün kan testi yaptırdım, sonuc ancak Çarşamba Perşembe ye belli olacak. Ben hollandada yasıyorum. Turkiye gibi rahat değil burası.

Bahar 247 inşallah senin de güzel haberlerini alırız. benimde transfer sonrası kanamam başlayıp durmuştu. ama embriyolarım tutunamamıştı. seninki tutar inşallah. bugun kandil, dualarım sizinle. :nazar:

Kızlar değerim 55 çıktı çok şükür. Hamileyim;)

ercelf nete yeni girdim, mesajını şimdi gördüm.:46::16: canım gözün aydın, çok sevindim. inan bu günün en iyi haberi bu oldu bana. inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğine/bebeklerine kavuşursun :nazar:

Kandiliniz mubarek olsun

Rabbim tum dualrinizi kabul etsin insallah
Hamile olanlara vakotlice dogum bebek iateyenlerede hayirli hamilelikler nasip etsin.AMIN

feryal canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim yapmış olduğun duaları kabul eylesin inş

Daha gelmednmi
Randevun kactaydi:44:
Merak ettim:18:

selam canım şimdi evden içeri girdim şimdilik herşey yolunda inş öylede devam eder rahim kalınlığım 4.3 mm olmuş doktor dediki 6 mm geçtikten sonra transfer ederiz ve haftaya çarşabma tekrar kontrolum var inş bu sefer dua edin herşey yolunda gitsin

selam canım şimdi evden içeri girdim şimdilik herşey yolunda inş öylede devam eder rahim kalınlığım 4.3 mm olmuş doktor dediki 6 mm geçtikten sonra transfer ederiz ve haftaya çarşabma tekrar kontrolum var inş bu sefer dua edin herşey yolunda gitsin

Sevndim canim.:16::nazar:
Carsambada sonraki konteollerdede guzel haberlerle gel insallah.
rabbim daha fazla sinamasin

canım işine karışmak gibi olmasın ama 6 mm'de nasıl transfer yapacakmış benim 7.5 mmde bile iptal edildi, estrofem kullanıyor musun, kullanıyorsan günde kaç tane kullanıyorsun yanlış anlama bende rahim perdesi ameliyatı oldum yardımcı olmak için soruyorum, her şey dilediğin gibi olur umarım bu son sıkıntın olur inşallah

canım işine karışmak gibi olmasın ama 6 mm'de nasıl transfer yapacakmış benim 7.5 mmde bile iptal edildi, estrofem kullanıyor musun, kullanıyorsan günde kaç tane kullanıyorsun yanlış anlama bende rahim perdesi ameliyatı oldum yardımcı olmak için soruyorum, her şey dilediğin gibi olur umarım bu son sıkıntın olur inşallah

Istemiyerekte olsa arkadasin dediklerine katiliyorum
tup bebek gecmisi kabarik biri olarak

Canim internetten nakil oncesi rahim tabakasi kalinligiyla ilgili yazilari okursan detayli bilgi edinebilirsin

Sakin yanlis anlama bu yolda maddi manevi cok yipranmis birisi olarak tek dilegim heraetin senin icin iyi olmasi ve allahin izniyle pozitif sonucu alman

Bir sonraki randevuda osman beyle bu konuyu detaylica konus

Istemiyerekte olsa arkadasin dediklerine katiliyorum
tup bebek gecmisi kabarik biri olarak

Canim internetten nakil oncesi rahim tabakasi kalinligiyla ilgili yazilari okursan detayli bilgi edinebilirsin

Sakin yanlis anlama bu yolda maddi manevi cok yipranmis birisi olarak tek dilegim heraetin senin icin iyi olmasi ve allahin izniyle pozitif sonucu alman

Bir sonraki randevuda osman beyle bu konuyu detaylica konus

caım doktorum 6mm geçerse transfer yaparız dedi zaten vaktimiz var dedi istenilen kalınlığa ulaşır yani kesinleşen bişey yok daha sadece anlık öyle bir kelime çıktı ağzından gecen tedavimde iptal olmuştu rahim kalınlaşmadı diye evet canım estrofem kullanıyom sabah 2 akşam 2 içiyom güzel dileklerein için sağol rabbim hepimizin bu çektiklerini son eylesin hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş

feryal canım osban bey 8mm de transfer yapıyo yani 6mm kesin transfer yapıcağım diye bişey demedi 6mm geçerse dedi zaten 6mm üzerine çıkınca rahim kalınlığı transfer edecekki buda rabbimin izniyle 8 mm de olacak daha önümde yolum var inş o zaman diliminde 8mm geçecek rahim kalınlığım rabbiminde izniyle

Sevndim canim.:16::nazar:
Carsambada sonraki konteollerdede guzel haberlerle gel insallah.
rabbim daha fazla sinamasin

canım rabbimin izniyle güzel gidecek çünkü tedavim iptal olduğu ay rahim 4.5mm yukarı çıkmadığı için tedavim iptal olmuştu şimdi zaten o kalınlıkta inş 8mm hayırlısıyla geçer ve bende hayırlısıyla rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım dua et canım bu son tedavim olsun rabbim daha fazla arattırmasın

sevda canım ağzından bal damlıyo inş rabbim nasip eder bende senin yazdığın değerin üzerinde bir değerim oldu yazarım burda rabbim dileğimizi muradımızı biliyo tüm anne olmak için bu yolca çaba harcıyan anne adaylarınada banada rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
canım benim tedavilere başlamışsın. hayırlı uğurlu olsun inş. rabbim yüzünüzü güldürsün..

Teşekkür ederim sevda_linka, umarım artık kucağımızı doldursun Rabbim. açıkçası biraz ara vermeyi düşünüyorum. Safra kesemde taş vardı, bu aralar çok rahatsızlık vermeye başladı. sanırım bebek işine bende şubat marta kadar bi ara vereceğim. :2:
hadi bakalım hayırlısı o zaman. o safradaki taşda adamı canından bezdirir yaaaa. çok dikkat et yediğine içtiğine. o bile etkiliyormuş çunku. hayırlısıyla senın de tedavi haberlerini allaım canım

Kızlar değerim 55 çıktı çok şükür. Hamileyim;)
:16: gözun aydın canımm

İyi rahat bekliyordum. Bugün test günümdu test yapamadan kanamam geldi. Çok üzgünüm. :5::43::43::43:
canım benım senden ses seda çıkmadı. sonuçların nasıl. inş ii haberlerle gelirsin..

canım rabbimin izniyle güzel gidecek çünkü tedavim iptal olduğu ay rahim 4.5mm yukarı çıkmadığı için tedavim iptal olmuştu şimdi zaten o kalınlıkta inş 8mm hayırlısıyla geçer ve bende hayırlısıyla rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım dua et canım bu son tedavim olsun rabbim daha fazla arattırmasın
Sevindim o zaman sen 6 mm deyince
Insallah istenilen kalinliga ulasir:16:
Ve bebekler saglikla kavusur annelerine
inan senin :49: haberini almayi cok istiyorum.:emir_bebek:

inşallah geçecek 8 mmyi dualarım seninle, her şey gönlünce olsun...

Yarin dr kontrolun vardi yanlis hatirlamiyorsam:44:

Insallah hersey yolundadir ve guzel haberler yazarsin insallah:16:
birde seninde :49: haberini alsak :46:

Bende son surat arkanizdan yetisicem insallah:10:

Back
X