dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

ercelf canım ben 5. ay itibari ile ek gıdaya azar azar başladım doktorum dediki eğer sade anne sütü alsaydı 6. ayıonı doldurmasını beklerdim ama mam takviyeli emiyor bizde ek gidaya başlıyalım dedi 5 gün elma rendesi 2 tatlı kaşığı 5 gün armut rendelenmiş 2 tatlı kaşığı ondan sonra muza geçeceğiz birde havuç suyu ver dedi kaşık mamaları sordum gece yatarken ver dedi daha iyi uyur anlıcan azar azarda olsa bizde başladık ek gidaya ama benim kız zor yiyor bineron zaten 50 ml zor içöiyo mememi emiyo ama doyurmuyor anlıcan benim kız ek gıdayada geçsem iştah yok canım zorla yediriyom doktor bana pirinç ununu verdi canım muhallebi gibi pişirip kızıma veriyom ama zorla yediriyom elleri ağzında duruyor kızımın iki dişi çıktı heralde yine damak yapıyor canım ben de milupanın pirinçli sütlü ve gece muzlu tahıllısı var ondan yedirdim kızıma 5. ayı doldurduysan korkma canım herşeyden tattır ha unuttum bide günde 2 tatlı kaşığı yoğurt yiyoruz taze mayalıyom yediriyom canım kavanoz mamaları yolculukta parkta dışarda hazır yemek oluyor bende evde olduğum sürece herşeyin doğalından yanayım mesela önümüzdeki hafta sevszelere başlıyacağız kızıma bakalım sevecekmi her sebzeyi doktor tek tek tattır diyor bende patatesi haşlıycam pirin yahutta iğrmikle birlikte pira haline getirip yedireceğim diğer sebbzeleride öyle 6. ayı doluncada kahvaltı falan yapacak onlara başlıyacağız canım ben mesela yiyebileceği her şeyden az az tattırıyom şimdiden alışması lazımki büyüdümü yemek sıkıntısı yaşamayalım

ercelf canım ben 5. ay itibari ile ek gıdaya azar azar başladım doktorum dediki eğer sade anne sütü alsaydı 6. ayıonı doldurmasını beklerdim ama mam takviyeli emiyor bizde ek gidaya başlıyalım dedi 5 gün elma rendesi 2 tatlı kaşığı 5 gün armut rendelenmiş 2 tatlı kaşığı ondan sonra muza geçeceğiz birde havuç suyu ver dedi kaşık mamaları sordum gece yatarken ver dedi daha iyi uyur anlıcan azar azarda olsa bizde başladık ek gidaya ama benim kız zor yiyor bineron zaten 50 ml zor içöiyo mememi emiyo ama doyurmuyor anlıcan benim kız ek gıdayada geçsem iştah yok canım zorla yediriyom doktor bana pirinç ununu verdi canım muhallebi gibi pişirip kızıma veriyom ama zorla yediriyom elleri ağzında duruyor kızımın iki dişi çıktı heralde yine damak yapıyor canım ben de milupanın pirinçli sütlü ve gece muzlu tahıllısı var ondan yedirdim kızıma 5. ayı doldurduysan korkma canım herşeyden tattır ha unuttum bide günde 2 tatlı kaşığı yoğurt yiyoruz taze mayalıyom yediriyom canım kavanoz mamaları yolculukta parkta dışarda hazır yemek oluyor bende evde olduğum sürece herşeyin doğalından yanayım mesela önümüzdeki hafta sevszelere başlıyacağız kızıma bakalım sevecekmi her sebzeyi doktor tek tek tattır diyor bende patatesi haşlıycam pirin yahutta iğrmikle birlikte pira haline getirip yedireceğim diğer sebbzeleride öyle 6. ayı doluncada kahvaltı falan yapacak onlara başlıyacağız canım ben mesela yiyebileceği her şeyden az az tattırıyom şimdiden alışması lazımki büyüdümü yemek sıkıntısı yaşamayalım
Ben de başladım havin geceleri sütlü pirinçli hero baby veriyorum mama da içiyor güzel uyuyor
Elma armut püresi yiyor besin değeri yüksek olsun diye de 1 ölçek toz halinde mama katıyorum içlerine
Yoğurt 1-2 kere tattırdım ama henüz mayalamaya başlamadım
Her akşam muhallebiye alıştı ve meyve pürelerine
Ben de yoğurta geçicem sonra da sebze püresine
Acele etmiyorum ama herşeyden tattırıyorum ek gıda zaten adı üstünde ek fazla zorlama mama daha vitaminli onlar için
Ben gece de muhallebiye 2 ölçek mama katıyorum boş muhallebi yemesin kalorisi yüksek olsun diye malum az kilo alıyo benim kız
Doktor bize de 5.5 aylık başla sebze püresine dedi ama ben önceliği yoğurda vericem şuan 5 ay 10 günlük
1 hafta 10 gün yoğurt verip sebze püresine ayın sonuna doğru geçicem
Maşallah kızına dişleri patlatmış çok zorladımı?
Bizimkinin de hep eller ağızda bazen iki elini birden sokuyo ağlıyo hırçınlaşıyo inşallah çok zorlamaz.
Eğer mama beğenmiyorsa sürekli değiştir bir de biim kız koyu mama içmiyor tozunı biraz fazla koysak anlıuor sulu içiyor 10 cc fazladan su koyuyorız o zaman güEl içiyor bir de hep değişik mamalar beriyoruz
Sma hero baby aptamil diye böyle değiştirerek gidiyoruz ay sonuna doğru artık 2 no mamaya geçicem

arkadaslar merhaba:3:
cok uzun zamandir yazamadim.:17:
sukurler olsun biz iyiyiz. ve kismetse pazartesi gunu tam 5 aylik olucaz.
hala mama ve meme olarak devam ediyoruz. gecen ayki kontrolde kilomuz 6.900 boyumuz 62 cm di.
ama bu aralar pek istahimiz yok sanki
daha ek gidaya baslamadik. bakalim dr bu ay ne diyecek
3. ve 4. aylarda rota virusu asimiz yapildi. ve bu ay son dozu yapilacak.
bizim dr 3 doz uyguluyormus.

gece uykuya cok zor daliyoruz. ve 1.30 oncesi kesinlikle uyumuyor ve ben cok yoruluyorum artik
herkes zamanla duzene girer diyor ama :50:
birde dr muz 6. ayda tum kan testleri ve alerji testlerini yaptiricaz dedi.
s

izdende istendimi
ilgili bir dr var ama maddi olarak yorucu.

bizden haberler boyle

ne kadar

feryal canım maşallah kuzun büyüdü ek gıdalara da başladın meme emiyo kuzun dimi canım 6. ayını doldurdumu dişleri çıktımı merak ettim

biz 7 aylık olduk corba içmeye başladı kızım yogurt corbası şehriyeli çorba sabahta kahvaltısı var pekmez peynır yumurta sarısı 1 çay kaşıgı tereyagı 3 tane bebe bisküvisi bunlara 50 ml lik mama karıştırıp yedıriyom kızıma hergun buyuyoruz bizde bizden haberler böyle

Back
X