- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
ercelf canım ben 5. ay itibari ile ek gıdaya azar azar başladım doktorum dediki eğer sade anne sütü alsaydı 6. ayıonı doldurmasını beklerdim ama mam takviyeli emiyor bizde ek gidaya başlıyalım dedi 5 gün elma rendesi 2 tatlı kaşığı 5 gün armut rendelenmiş 2 tatlı kaşığı ondan sonra muza geçeceğiz birde havuç suyu ver dedi kaşık mamaları sordum gece yatarken ver dedi daha iyi uyur anlıcan azar azarda olsa bizde başladık ek gidaya ama benim kız zor yiyor bineron zaten 50 ml zor içöiyo mememi emiyo ama doyurmuyor anlıcan benim kız ek gıdayada geçsem iştah yok canım zorla yediriyom doktor bana pirinç ununu verdi canım muhallebi gibi pişirip kızıma veriyom ama zorla yediriyom elleri ağzında duruyor kızımın iki dişi çıktı heralde yine damak yapıyor canım ben de milupanın pirinçli sütlü ve gece muzlu tahıllısı var ondan yedirdim kızıma 5. ayı doldurduysan korkma canım herşeyden tattır ha unuttum bide günde 2 tatlı kaşığı yoğurt yiyoruz taze mayalıyom yediriyom canım kavanoz mamaları yolculukta parkta dışarda hazır yemek oluyor bende evde olduğum sürece herşeyin doğalından yanayım mesela önümüzdeki hafta sevszelere başlıyacağız kızıma bakalım sevecekmi her sebzeyi doktor tek tek tattır diyor bende patatesi haşlıycam pirin yahutta iğrmikle birlikte pira haline getirip yedireceğim diğer sebbzeleride öyle 6. ayı doluncada kahvaltı falan yapacak onlara başlıyacağız canım ben mesela yiyebileceği her şeyden az az tattırıyom şimdiden alışması lazımki büyüdümü yemek sıkıntısı yaşamayalım