dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı

dondurulmuş embriyo ile kaçıncı denemede gebe kaldınız

• kadın faktörü 2.deneme sonuç pozitif

OY: 0 0,0%
  • kadın faktörü 3.deneme şonuç negatif

• erkek faktörü 3.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 4.deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 4.deneme şonuç negatif

• kadın faktörü 4.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 5.deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 5.deneme şonuç negatif

• erkek faktörü 5.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 6.veya daha fazla deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 6.veya daha fazla deneme şonuç negatif

• Ankete Katılan
    31
Merhaba bende dondurulmuşlarla deneyeceğim fakat tarihini ve aşamalarını bilmiyorum dondurulmuşlarla transfer olan arkadaşlar bu süreci de yazarlarsa bizde öğrenmiş oluruz dimi....fisfisfis

merhaba benim ilk tup bebek denemem ilk tek emriyo tutmamisti daha sonra tek dondurulmus emriyom vardi ve suan hamileyim bu arada ben anketi isaretledim ama kadin faktoru ve dondurulmusla ilk denemeyle arti yanislikla bide negatif olarak isaretledim yanlislikla insallah guzel hayirli sonuclar alirsiniz..

merhaba arkadaşlar.bende anketi oylamak istedim ama ne cevap vermem gerekiyor.2 kez dondurulmuşlarla denedim 1.kimyasal gebelik,2.si 5.5 haftalık ikiz gebelik fakat düşük.
canım ikisinede pozitif işaretle canım sonuçta gebelik oluşmuş fakat devam etmemiş inşallah bi dahaki sefere gebe kalırsın
elifcim anketin hayırlı olsun canım bende katılmak isterdim ama daha dondurulmuşlara başlamadım
canım sen hayırlı sonuç al bana yeter

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin benimde ilk dondurulmuş tedavime yeni başladık

elif öncelikle hayırlı olsun benimde bu üçüncü denem bu denememde dondurulmuş embriyoları denedik allah nasip ederse haziranın 6 sında sonucum belli olacak haber veririm allah hepimizin muradını versin inşallah

Benim merak ettiğim şu: 2.tüp bebek tedavimi dondurulmuş embriyolarımla yapmayı düşünüyorum ama 2.sini illa 1.tüp bebek tedavimi yaptırdığım hastanede mi yapmak zorundayım? Yoksa embriyolarımı alıp istediğim hastanede 2.tüp bebek tedavime başlayabilirmiyim? Acil cevap

tabı canım alabılırsın ıstedığın yerde yaptırabılırsın.....................tercıh senın ama genelde doktorlar çok merkez değıştırmeyı uygun bulmuyo..............kolay gelsınnn

canım bunu dr unla konuşman lazım gerekli donanım varmı emriyoları taşımak için bu önemli ama en önemlisi kendini rahat hissetmen ve güvenmen canım

bde ins buay deneyecegim ama yinede bilmiyorum aslinda nezaman yapsam diye 7 adet dondurulmus bebisim var ins buay adet gunumde gidecegim ins bendebuankette pozitifdiye yazarimm herkeze basarilrrrrrr

kızlar benimki dondurulmuştu...ama olmadı malesef......3 tane transfer edildi,,,,,,ama negatif...

benımde 10 tane dondurulmus embrıyom var transfer agustosda ıhsallah hayırlı haberler alırız hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…