dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı

dondurulmuş embriyo ile kaçıncı denemede gebe kaldınız

• kadın faktörü 2.deneme sonuç pozitif

OY: 0 0,0%
  • kadın faktörü 3.deneme şonuç negatif

• erkek faktörü 3.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 4.deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 4.deneme şonuç negatif

• kadın faktörü 4.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 5.deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 5.deneme şonuç negatif

• erkek faktörü 5.deneme sonuç pozitif

• erkek faktörü 6.veya daha fazla deneme sonuç negatif

• kadın faktörü 6.veya daha fazla deneme şonuç negatif

• Ankete Katılan
    31

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
arkadaşlar merak ettim dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı ne kadar isterseniz kendi aramızda bir anket yapalım bu konuda bir fikrimiz olsun özellikle dondurulmuş embriyo ile deneyecek arkadaşlara bir umut olur

lütfen ankete katılın özellikle ben dondurulmuşlar için tedaviye başladım ve çok merak ediyorum nasıl bi sonuç çıkacak

birde bu kadar ayrıntılı yapmamın sebebi herkes kendi sorununa göre bir fikir edinsin diye mesela erkek faktörü olunca dondurulmuş embriyo ile gebe kalma şansı dahamı fazla kadın faktörüne göre

canım bende dondurulmuş embriyo kullanıcam.pazartesi transferim var anketine ancak ozaman cevap verebilirim.inş pozitif olur bende pozitifi işaretlerimmmmmmm................bu arada ilk denemem benimm.....

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin benimde ilk dondurulmuş tedavime yeni başladık

bu arada bende polip(rahimde et parçası)vardı onu aldılar o yüzden 2 ay sonraya attı ve yumurtalar donduruldu.. sen hangi aşamadasın yumurtaların toplandımı..

ben tüp bebek yaptırdım o zaman kalan embriyolar donduruldu sonuç negatif olunca şimdi dondurulmuşlarla denicem

elifcim benimde dondurulmuş embriyo transferi biliyorsun eminim sende bu defa mujdeli haberi alacaksın canım.beraber büyüteceğiz göbüşleri

merhabalar bende dondurulmuşlarla ilk defa denemem olacak hairan gibi dr.gideceğim 11 tane emryom var bakalım bu anketi merakla takip edeceğim.

lansorcum inşallah ikinci denemede gebe kalırsın canım

inşallah canım benim.gerçi dondurulmuş 3 embriyom vardı hepsinide kullanıldı.şimdi yeni tedaviyle ve yeni embriyolarla yola devam edeceğim.inşallah sende bu denemende hamile kalır ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım.

merhaba arkadaşlar.bende anketi oylamak istedim ama ne cevap vermem gerekiyor.2 kez dondurulmuşlarla denedim 1.kimyasal gebelik,2.si 5.5 haftalık ikiz gebelik fakat düşük.

elifcim anketin hayırlı olsun canım bende katılmak isterdim ama daha dondurulmuşlara başlamadım

Back
X