Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

arkadaşlar okuduğum kadarıyla siz benden daha tecrubelısınız bana bır yardımcı olur musunuz ben dun muayenemı oldum iki tane hap verdi 10 gün sonra kontrol dedi sonrakı sureç sizlerde nasıldı

10 gün rahim duvarını kalınlaştıracaklar kalınlaşma olmuşsa o gün sana transfer günü verecekler muhtemelen 5 6 güne yapılır

kızlar merhaba :) kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 aydır regl olmmak için visanne kullanıyordum . ilacım bugün bitti . adetimle berbaer dondurulmuş embriyo transferi yapacağım . bu benim 3. denemem olacak . Allah inşallah bu sefer nasip eder çünkü hem maddi hem manevi hem fiziklsel olarak bittim . daha önceki 2 deneme ki,ste rağmen yapılmıştı ameliyat olmayayaım diye . çünkü daaha önce aynı sebepten 2 kez ameliyat oldum ve rezervim çok azaldı . Umarım Allah ım bu sefer duyar sesimi hazır kist yokken bebişlerim bu sefer tutunur . 2 tane 3 gün 2 tane 5 gün embriyom donuk şekilde bekliyor bakalım .

p0ly__ Hummey nasıl gidiyor evde yatmalar :)? 7. Gunu bitirdim ama artik patladım. Gerci yatmiyorum da ev icinde dolaniyorum cikip kisa yuruyusler yapiyorum. Doktorumla gorustum bugun zaten yatmayi onermiyor kan dolasimi acisindan bilginiz olsun

Hayirlisi olsun arkadasim, guzel bir tedavi ve sonuc olur insallah

Hayirlisi olsun arkadasim, guzel bir tedavi ve sonuc olur insallah

Ben evde yürüyorum valla çok degil ama yürüyorum. Sadece ilaçlar midemi mahvetti.

Ben evde yürüyorum valla çok degil ama yürüyorum. Sadece ilaçlar midemi mahvetti.
Midende ne sorun oldu bilmem ama estrofem kullaniyor musun Hummey canim? Cunku o bulanti yapiyor bence. biraz hareket pihti olmamasi icin de cok onemliymis.

Midende ne sorun oldu bilmem ama estrofem kullaniyor musun Hummey canim? Cunku o bulanti yapiyor bence. biraz hareket pihti olmamasi icin de cok onemliymis.

Kullanıyorum artırıldı hatta sabah 2 akşam 2 öglen 2 hastanede bi igne yaptılar transferden sonra tutunsun diyee ondan sonra başladı midem bulantı yanma

Kullanıyorum artırıldı hatta sabah 2 akşam 2 öglen 2 hastanede bi igne yaptılar transferden sonra tutunsun diyee ondan sonra başladı midem bulantı yanma
Gecmis olsun canim tez zamanda gecsin insallah. Sen miniklere konsantre ol :) herhangi bir belirti var mi hissettigin?

Gecmis olsun canim tez zamanda gecsin insallah. Sen miniklere konsantre ol :) herhangi bir belirti var mi hissettigin?

Valla hiç bir belirti yok gibi :) bulamıyorum mide haricinde ne alemdeler minikler bilmiyorum inan dün 10 hücreli birleşme başlamıştı resmini aldığımda :)

Ben skntidan patladım kalktım yatmiom valla yatmaktan belim kollarim bacaklarım ağrıDi tutuldu bndede hiçbir belirti yok kızlar : (

Günaydın kızlar, benim de 5 hücreli iki embriyom dondurulmuştu, sorunsuz çözülüp gelişmeye devam etmişler dün biri 6 biri 7 hücreli transfer edildi...transfere çok sıkışık gitmedim, sonrasında 45. dk dinlendim..bugün de ayaklandım:) 15 gün sonra test dediler., hepimiz mutlu sonuca ulaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…