arkadaşlar okuduğum kadarıyla siz benden daha tecrubelısınız bana bır yardımcı olur musunuz ben dun muayenemı oldum iki tane hap verdi 10 gün sonra kontrol dedi sonrakı sureç sizlerde nasıldı
Hayirlisi olsun arkadasim, guzel bir tedavi ve sonuc olur insallahkızlar merhaba :) kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 aydır regl olmmak için visanne kullanıyordum . ilacım bugün bitti . adetimle berbaer dondurulmuş embriyo transferi yapacağım . bu benim 3. denemem olacak . Allah inşallah bu sefer nasip eder çünkü hem maddi hem manevi hem fiziklsel olarak bittim . daha önceki 2 deneme ki,ste rağmen yapılmıştı ameliyat olmayayaım diye . çünkü daaha önce aynı sebepten 2 kez ameliyat oldum ve rezervim çok azaldı . Umarım Allah ım bu sefer duyar sesimi hazır kist yokken bebişlerim bu sefer tutunur . 2 tane 3 gün 2 tane 5 gün embriyom donuk şekilde bekliyor bakalım .
Hayirlisi olsun arkadasim, guzel bir tedavi ve sonuc olur insallahkızlar merhaba :) kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 aydır regl olmmak için visanne kullanıyordum . ilacım bugün bitti . adetimle berbaer dondurulmuş embriyo transferi yapacağım . bu benim 3. denemem olacak . Allah inşallah bu sefer nasip eder çünkü hem maddi hem manevi hem fiziklsel olarak bittim . daha önceki 2 deneme ki,ste rağmen yapılmıştı ameliyat olmayayaım diye . çünkü daaha önce aynı sebepten 2 kez ameliyat oldum ve rezervim çok azaldı . Umarım Allah ım bu sefer duyar sesimi hazır kist yokken bebişlerim bu sefer tutunur . 2 tane 3 gün 2 tane 5 gün embriyom donuk şekilde bekliyor bakalım .
Midende ne sorun oldu bilmem ama estrofem kullaniyor musunBen evde yürüyorum valla çok degil ama yürüyorum. Sadece ilaçlar midemi mahvetti.
Midende ne sorun oldu bilmem ama estrofem kullaniyor musunBen evde yürüyorum valla çok degil ama yürüyorum. Sadece ilaçlar midemi mahvetti.
Midende ne sorun oldu bilmem ama estrofem kullaniyor musunHummey canim? Cunku o bulanti yapiyor bence. biraz hareket pihti olmamasi icin de cok onemliymis.
Gecmis olsun canim tez zamanda gecsin insallah. Sen miniklere konsantre ol :) herhangi bir belirti var mi hissettigin?Kullanıyorum artırıldı hatta sabah 2 akşam 2 öglen 2 hastanede bi igne yaptılar transferden sonra tutunsun diyee ondan sonra başladı midem bulantı yanma
Gecmis olsun canim tez zamanda gecsin insallah. Sen miniklere konsantre ol :) herhangi bir belirti var mi hissettigin?
-4 canım hehe:) transfer ptesi:))
Ben skntidan patladım kalktım yatmiom valla yatmaktan belim kollarim bacaklarım ağrıDi tutuldu bndede hiçbir belirti yok kızlar : (
Hummey sen ne zaman test yapicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?