Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bende öyle olacagını düşünüyorum çünkü ben hastaneye giriş yaptım bana işlemler devam ediyor siz sıkışık halde bekleyin dediler

Netten baktım canım da 1. Gün 6 8 hücreli diye benimki 10 hücreli birleşme başlamış yazıyodu orda kafam takıldı oraya göre hesaplarsam kabuğundan çıkmaya başlamış oluyor
Bilmiyorum kafam karıştı benimde hummey. Benim emriyolarimin resimlerini gosterdiklerindede 1tane blastosist embriyo kabuğunu delmişti bunun gelisimi daha guzel ve hizli demişti embriyolog yuvalanmaya hazır demişti. Diğeri tam gününde o da çok güzel demişti o tam bir yuvarlaktı.

Bugün benim adet olacak gibi agrı var karnımda üşüttüm mü ondan mı acaba

benim yazın tüp yapıldığında bhcg 1.33 e kadar çıktı sonra düştü.bu fotoya göre 6. güne kadar gelip düşmüş mü oluyor.doktor bana hiç tutmasa zaten 3 günde ölüyor demişti.
Bhcg 1.33 mü 133 mü demek istedin canım Bn daha önce aşılama yaptırdığım da 2.60 küsürlü bişey cikmisti

Bhcg 1.33 mü 133 mü demek istedin canım Bn daha önce aşılama yaptırdığım da 2.60 küsürlü bişey cikmisti
yokcanım 1.33
5 i bulamadı kaydı gitti burdaki tabloda acaba 6. güne kadar yaşamışmıdır diye düşünüyorum.hiç tutmayınca 3. gün ölüyormuş.
bana 5. gün embriyosu transfer edilmişti zamanında

Bilmiyorum kuzum onu Allah bilir ama ben bazen adet gecikmelerim olduğunda bile yaptirdigimda hiç bi zaman 0 çıkmadı hep 1küsur 2küsÜr. Devam ediyormusunuz tedaviye

Merhaba kızlar uzun zamandır paylaşımlarınızı okuyorum. Benimde 19 uzunda donmuş 2tane 3. Gün embriyosu transfer ettiler. İlk bir hafta hiçbir şey hissetmedim ağrı sancı vs. 8. gün adet ağrısı gibi kramplar başladı merak ettim şu meşhur 2cizgiyi görmek için test yaptırdım ama yine olmadı. 9.gun agrilarim devam etti kan testi yaptırayım dedim. Ama bu arada aşırı rahatım bu rahatlık öncekilerde yaşadığım deneyimler gibi olmadığı için sanırım. İlk defa sağlıklı acısız ağrısız transfer yaşadığım için.(3 aşılama 1 tüp bebek aradaki tedavi yöntemleri cabası 8 yıllık evliyim 36 yasindayim filmler ofisler vs) 9. gün 45 çıktı ben gene normal karşıladım. Göğüsler aşırı hassas bembeyaz bir akıntı sürekli afedersiniz sürekli çişini yapıyormuş hissi veriyordu bu durum. Sonuç 12. gün 224 arada kalmış bir mutlulukla Dr koştuk. Çok iyi dedi 14.gun tekrar istedi 710 çıktı yani dün sanırım hamileyim diyebiliyorum artık haftaya çarşamba keseyi görmeye gidicez. inşallah Allah'ım sizlerede bu güzel duyguyu yaşatır.

Ay maşallah bin kere canım Darısı bizlere artık

Bana yatmaktan gına geldi öğleden sonra kalkmayı düşünüyorum sizler neler yapiosunuz transferi gerçekleşen arkadaşlar yatiyomusunz hep
Ben yatmadım ama yemek dahi yapmadım sadece örgü ördüm,WC,yemek yemek için oturduğum yerden kalktım tavuk gibiydim . Jeli yaptığımda gündüz 1saat yatıyorum hala normalde çok hareketli olduğumdan çok sıkıcı durağan yasakli günlerdi benim için gerçi hala var o baskı

arkadaşlar okuduğum kadarıyla siz benden daha tecrubelısınız bana bır yardımcı olur musunuz ben dun muayenemı oldum iki tane hap verdi 10 gün sonra kontrol dedi sonrakı sureç sizlerde nasıldı
Rahim kalınlığına ve yumurtaların duraganligina bakıyorlar herşey yolundaysa progesteron a başlıyorsun yada Dr nun başka tedavisi varsa onlar dört beş gün sonra transfer için çağırıyor

Bana jeli yapınca yürüyüş yapmamı söylediler 5 10 dakika bazı yerlerde okuduğum kadarıyla yatın diyolar ben anlamadım ben sabah akşam kullanıyorum genellikle yatıyorum ama kalktığımda oluyo hafif işler yapıyorum inşallah bizde haftaya cumartesi pozitif sunucumuz alırız

İkiz gebelik yok mu peki :) deger çok güzel ikiz olma olasılığı yok mu

Poly benim karnım şişti bana ne oluyor anlamadım var mı bişeyler sende acayip şiş ve sert.

Poly benim karnım şişti bana ne oluyor anlamadım var mı bişeyler sende acayip şiş ve sert.
Belki yediklerindendir kuzum sakın stres yapma uzan gaz falan vardır bende hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…