Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

mrb kızlar umarım hepimizin bebişleri hayırlısıyla tutunur ve sağlıcakla doğarbenim tup bebekte ilk deneyimim, geçen perşembe yumurta toplandı ve embriyoları doldurdular. doktor 2. adet ile geleceksin dedi ve ben bugün adet oldum opu dan 6 gün sonra adet oldum yani bu normal mi? beni nasıl bi süreç bekliyor hangi ilaçlar kullanılıyor yardımcı olabilir misiniz lütfen

Valla canim tedavi ilaclar kisinin rahim durumuna gore degisiyor mesela benimkinde hic bi ilac kullanilmadi sadece transfer oldum okadar ne progestan nede diger ilaclari
adet olman normal bu arada bi sonraki adetinde haber ver doktoruna hqyirlisiyla pozitif haberlerini duyariz insallh

amin canım amin
umarım ben de fazla ilaç kullanmam canım,sende durumlar nasıl, 2. adetinle mı gittin sen de? transferini ne zaman oldun ? haziran da adet olduğumda gidecem o zaman ay çok heyecanlı

Kızlar test tarihi 3 ya da 5. Gün embriyosu olmasina göre değişiyor mu? Bazilari 10 gün bazilari 12 gün sonra test yaptiriyor da neye göre belirleniyor bu ?

Kızlar test tarihi 3 ya da 5. Gün embriyosu olmasina göre değişiyor mu? Bazilari 10 gün bazilari 12 gün sonra test yaptiriyor da neye göre belirleniyor bu ?
Evet embriyo gunune gore degisiyo 5.gun embriyosu ise 10.gun kan testi istiyorlar 3.gun embriyosu 12 veya 14 gunler arasi isteniyo bunun nedenini soyle aciklayim 3.gun embriyosu fizyolojik olarak tuplerde dollenme yasamis henuz rahme inmemiş olan ebriyodur oyuzden kana degerin karismasi biraz daha uzun surer ama 5.gun embriyo tam rahime tutunma asamasinda oldugun icn transfer edildigi gu rahime yapisir saglikli bi embriyo ise rahim sartlari iyi ise ve kan degerleri daha cabuk yukselir 3.gun embriyosu transfer yapildiginda 2 gun sonra rahime yapişmasi icin olan sistemleri gelisir bu iki gun surer o ve sonra tutunma aşamsi oyuzden 3.gu embriyosu daha gec istenir kani cok uzun yazdim umarim anlatabilmişimdir

Benim gecen seneki embriyomdu canim nisanda transfer oldum şuan 6+6 dayiz cok sukur
rabbim kucağına sağlıcakla aldırsın inş canımkacinci gün embriyosuydu? bu arada dondurulmuş için rahmi hazırlarken ilaç kullanmayan hiç duymamıştım, doktora gittiğim zaman uygunsa ben de kullanmam umarım

Benim de 5. Gün embriyosu 9 gün sonra test günu ama en erken 7. Gün cikar tahminim 3. Gün embriyoları daha geç çıkıyor 12 gün sonra genellikle

Cok teşekkür ediyorum

5.gun embriyosu idi.bende duymamistim oyuzden burdan sormustum bana vermiyo ilac diye acaba hani doktr yanlişmi yapio gibisinden ama benim rahim kalinligo iyi oldugi icin vermedi sanirim.

bu arada transferden sonra nelere dikkat ettin neler yaptın
Sadece 2 gun boyunca dinlendim sadece wc ye bide yemege kalktim arada da gunde 2 defa 10 dakikalik evde yuruyuşler yaptim diger gunler yine dinlendim ama daha fazla evin icinde dolandim o sekil gecti hergun yaptigim seyler ise 1 bardak havuç suyu ictim hergun 1 dilim ananas bide kabak cekirdeki suskun arkadasim demisti onlarida yaptim tuttu cok sukur digerinde de havuc suyu icmistim oda tutmuştu

havuç suyunu kendiniz mi sıktınız yoksa hazır mı aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…