- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
tek mi çift mi embriyo transfer edilecek
İlk defa görüyorum çift çizgi çok güzel bı duygu ins Rabbim herkese nasip etsinYaaa tebrikler
Masallah hadi gozun aydin cnm bencede hamilesin
Burda pozitif gördükçe umut doldum ben kizlar inşallah herkese nasip olsunMasallah hadi gozun aydin cnm bencede hamilesin
İlk defa görüyorum çift çizgi çok güzel bı duygu ins Rabbim herkese nasip etsin
Hayali çizgi goruyoduk hep eşim diyo bu hayali değil bu gorunuyoBen de 2 yıldır hep tek çizgi görüyorum, insallah sizin gibi cift cizgiyi görürüm en yakin zamanda
Hayır canim benimki 6. Gun embrıyosuydu 12 gün sonuç almamızı söylediler tabi biz duramadı miniğimizi 10. Gun öğrendik ama belkide doktor göre değişiyor dur bilemicemKızlar test tarihi 3 ya da 5. Gün embriyosu olmasina göre değişiyor mu? Bazilari 10 gün bazilari 12 gün sonra test yaptiriyor da neye göre belirleniyor bu ?
belli değil...doktor birşey demedi.. bizde düşünüyoruz ?? 30 yaşımdayım .Cift transfer edilcek, sizin?
Gözün aydın Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin canım
Canım maşallah sen 10 haftalardaın tecrübelisindir benden dün leke geldi pembe bir daha gelmedi ben kaşık ağrılarım var ara ara giren normalmi acabaTransferi olan arkadaşlar Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun sizde buna inanın insallah bu günler yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki muradiniz olsun
İnşallah çok teşekkür ederim bugün kan verdim güzel çıkar umarım yaaGözün aydın Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin canım
amin insallah . Allah razı olsun.Transferi olan arkadaşlar Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun sizde buna inanın insallah bu günler yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki muradiniz olsun
Transferi olan arkadaşlar Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun sizde buna inanın insallah bu günler yüzü suyu hürmetine kalbinizdeki muradiniz olsun
Allahım sizinde bebeginizi hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin.benimde 8.hafta bitti ama hic korkularım bitmiyor.bazi yazıları okudukça kalp atışını duyup sonraki kont gittiğinde duymayanlari okudukça acaba yasiyormu diye aklım hep onda birde arada bir sol bacağım sızlıyor geçiyor.birde ne kadar zamanda bir kont gidoyorsunuz dok beni 13. Haftaya kadar 2 hafta da bir çağırdı.ins Allahım hepimize sağlıkla bağışlar bebislerimizi
Canim nasil gecti transferin? Benim iyi gecti cok sukuramin insallah . Allah razı olsun.
Canım teşekkür ederim bu tür kanamalar normal kaşık ağrısı bel ağrısı oluyo ama devam eden kırmızı türde kanamalarda doktoruna git benimde oluyodu test verdim idrar yollarında enfeksiyondan kaynaklı dedi ilk üç ay dinlenip yormadan geçirmek lazım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruzCanım maşallah sen 10 haftalardaın tecrübelisindir benden dün leke geldi pembe bir daha gelmedi ben kaşık ağrılarım var ara ara giren normalmi acaba
Canım inşallah tutunma belirtisidir bazı kişilerde bu tür şeyler oluyo ama bazende ilaçların etkisindende oluyor kişiden kişiye değişiyor güzel haberler verirsin inşallah bizeKizlar aklima takilan onemli bir soru var bilen veya yasayan ark yardimci olabilirler mi
Bende 2.denememdeyim suanda
Dondurulmus 2tane 3.gun emb koyuldu 8.gunumdeyim
Estrofem kullaniyorum ve meme uclarim agriyo bazende sizlama oluyo bu ilk transferde olmuyodu tek farkli ilacim estrofem acaba bu ilacin yan etkisi mi yoksa tutunmuslar midir..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?