Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ben giriş yaptırırken gebelik testi mi yaptırmak istiyorum deyim o zaman. Bende yaptırdım bi kere ama gebelik için gitmemiştim başım dönüyordu gitmiştim gebelik var mı demişti olabilir demişti tabi korunmadıgımız için :) öyle yaptırmıştım
Evet gebelik testi yaptırcam de bakarlar ay hatta git yaptır bu akşam meraktan öldüm bende

Çok güzel bi an paylaşmak istedim :) bizde yaşayalım hayırlısıyla

Eklentiler

• FB_IMG_1486757989413.webp
    FB_IMG_1486757989413.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 82
pOly_ hayırlı olsun canım çok sevindim. :KK200: Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah :anne: Hummey inşallah seninde bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz. :anneadayı:

pOly_ hayırlı olsun canım çok sevindim. :KK200: Allah kucağınada almayı nasip eder inşallah :anne: Hummey inşallah seninde bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz. :anneadayı:
Amin hepimize nasip eylesin Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerin dualarıni kabul eder inşallah

Doktorum aramış eşimi hemen yaptırsın diye çıktım hastaneye gidiyorum bende :) dua edin bana bende hamileyim diye bagırıyım burda :)
İnşallah kardeşim inşallah hayırlı haberini 4gözle bekliyorum:KK200:

Verdim canım doktor halime acıdı dogumevinde yapılıyo dedi bende kim gidecek hocam dedim yoruldum zaten alışmışım evde yatmaya fazla ayakta kaldım :) 1 buçuk saate çıkacak inşallah
Ay bende heyecanlandım allah yüzünü güldürsün insallah

Back
X