Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede değilmsn ztn cnm2 10 gibi almaya geçerim galiba o zaman 1 buçuk saat olmuş olacak
Çok üzüldüm canım Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahBenden bu kadarmış kızlar kocaman bi 0![]()
Bidahakine olucak cnm inşallah şu an ne desek boşBenden bu kadarmış kızlar kocaman bi 0![]()
Canm ne desem bilemiyorum zor bir durum ama inşallah bidahaki ne güzel olucakBenden bu kadarmış kızlar kocaman bi 0![]()
Hayırlısı cnm benimBenden bu kadarmış kızlar kocaman bi 0![]()
Kızlar merhaba
2 gün ince bhcg 120.8 çıkmıştı
Bugün tekrarladım 157.0 çıktı
Çok korkuyorummmm![]()
Hayirlisi olsun çook sevindimKızlar merhaba
Çok korkuyorummmm![]()
Dr una yazdin mi. Benimde 1. Testim 128 cikti yarin tekrarlicam. 1.5 kat artmali dedi en az..Kızlar merhaba
Çok korkuyorummmm![]()
2gun sonra tekrar test istediler canım inşallah artarDr una yazdin mi. Benimde 1. Testim 128 cikti yarin tekrarlicam. 1.5 kat artmali dedi en az..
Bende cok korkuyorum. Ama bu sekilde az artip yukselen ornekler okudum burda. Telas yapma hemen
İnşallah kuzumKorkma canım katlar o çok var öyle düşük katlayanlar dua et
Agrin ya da kanaman var mi. Yoksa korkma canim. Insallahhhhh yukselir2gun sonra tekrar test istediler canım inşallah artar
Hayır yok ikiside canım inşallah yükselir yarın sonucun güzel artmış çıkar inşallah snnde. Hep bi telaş tuttumu tutmadimi kanAgrin ya da kanaman var mi. Yoksa korkma canim. Insallahhhhh yukselir
Benim ilki kimyasal olmustu ama 20 oldu dustu. Cok korkuyorum o yuzden. Bundan sonra hep bi tedirginlik. Insallah sorunsuz ilerler bu zamanlarimizHayır yok ikiside canım inşallah yükselir yarın sonucun güzel artmış çıkar inşallah snnde. Hep bi telaş tuttumu tutmadimi kan
ver bhcg sonra kese snra kalp atışı Allah yardimcimiz olsn