Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar benim sonucum 0.00 çıktı doktorum böyle bi sonuç çıkmaz dedi bi hata olmalı testi iki gün sonra tekrarla ilaçlarını kesme özellikle jeli dedi ne diyorsunuz böyle birşey duydunuz mı?

Ben duymadım ama ilginç bir sonuç Dr ne diyorsa yap 2 gün daha inşallah pozitif olur :dua:

Kızlar merhaba
2 gün ince bhcg 120.8 çıkmıştı
Bugün tekrarladım 157.0 çıktı
Çok korkuyorummmm:KK42:

Hummey Hummey arkadasim uzun zamandir okumadim burayi ben de üzme canini vardir bir hayir yarin tekrarla belki bir supriz olur bizlere..

Kızlar merhaba
2 gün ince bhcg 120.8 çıkmıştı
Bugün tekrarladım 157.0 çıktı
Çok korkuyorummmm:KK42:
Dr una yazdin mi. Benimde 1. Testim 128 cikti yarin tekrarlicam. 1.5 kat artmali dedi en az..
Bende cok korkuyorum. Ama bu sekilde az artip yukselen ornekler okudum burda. Telas yapma hemen

Dr una yazdin mi. Benimde 1. Testim 128 cikti yarin tekrarlicam. 1.5 kat artmali dedi en az..
Bende cok korkuyorum. Ama bu sekilde az artip yukselen ornekler okudum burda. Telas yapma hemen
2gun sonra tekrar test istediler canım inşallah artar

Agrin ya da kanaman var mi. Yoksa korkma canim. Insallahhhhh yukselir
Hayır yok ikiside canım inşallah yükselir yarın sonucun güzel artmış çıkar inşallah snnde. Hep bi telaş tuttumu tutmadimi kan
ver bhcg sonra kese snra kalp atışı Allah yardimcimiz olsn

Hayır yok ikiside canım inşallah yükselir yarın sonucun güzel artmış çıkar inşallah snnde. Hep bi telaş tuttumu tutmadimi kan
ver bhcg sonra kese snra kalp atışı Allah yardimcimiz olsn
Benim ilki kimyasal olmustu ama 20 oldu dustu. Cok korkuyorum o yuzden. Bundan sonra hep bi tedirginlik. Insallah sorunsuz ilerler bu zamanlarimiz

Back
X