- 10 Haziran 2016
- 129
- 130
- 103
- 42
Merhaba arkadaşlar bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum , kronik bir.hastalığım var oyuzden ilaç almadan doğal siklus ile sonuç bekleyecegim. 2 tane dondurulmuş embriyo m vardı ama eşimi ikna edemediğim için 1 tane.koydu doktor. Bi burukluk var içimde onu da koysaydık diye..ama hastalığım nedeniyle ikiz olursa çok.yorulurum diye istemedi esim...Bi tuhafım ..inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur .Allah nasip edecekse 1 tane ile de olur değil mi.ne dersiniz .
İnşllah canım beni de aslında korkutuyordu ama şansımız artar mi acaba diye istemiştim ben, düşünüp üzülmeye gerek yok aslında değil mi kaderde varsa zaten olur allah hepimize nasip etsin.inşallah, hamile misin şuan canimCanim hakkinda hayırlısı olur inşallah..bana 2 tane transfer edilmisti, bitane tuttu. Ikiz fikri beni hep korkutuyodu acikcasi. Allah gönlüne göre versin insallah canim
İnşllah canım beni de aslında korkutuyordu ama şansımız artar mi acaba diye istemiştim ben, düşünüp üzülmeye gerek yok aslında değil mi kaderde varsa zaten olur allah hepimize nasip etsin.inşallah, hamile misin şuan canim
İnşllah canım beni de aslında korkutuyordu ama şansımız artar mi acaba diye istemiştim ben, düşünüp üzülmeye gerek yok aslında değil mi kaderde varsa zaten olur allah hepimize nasip etsin.inşallah, hamile misin şuan canim
Aminnn inşallah yarabbim .. allah seni de tamamına erdirsin sağlıkla insallahEvet canim olacaksa, bitaneyle de olur zaten. Evet hamileyim çok şükür insallah sen de pozitifi görürsün
Trabsfer sonrası kullandım 3 taneArkadaşlar 11haziranda dondurulmuş embriyo transferim var.transfer öncesi endol fitil kullandınız mı
Bana da transfer öncesi 3 gün sonrası da 3gün dediler.Trabsfer sonrası kullandım 3 tane
Merhaba arkadaşlar bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum , kronik bir.hastalığım var oyuzden ilaç almadan doğal siklus ile sonuç bekleyecegim. 2 tane dondurulmuş embriyo m vardı ama eşimi ikna edemediğim için 1 tane.koydu doktor. Bi burukluk var içimde onu da koysaydık diye..ama hastalığım nedeniyle ikiz olursa çok.yorulurum diye istemedi esim...Bi tuhafım ..inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur .Allah nasip edecekse 1 tane ile de olur değil mi.ne dersiniz .
Bende bugün tek transfer etseydik tutarmıydı acaba diye düşündümBen de su an acaba tek mi transfer etseydik, digeri boşa mi gitti acaba tek tek transfer edilse tutar miydi ikisi de diye düşünüyorumaslinda insan her durumda kafaya takacak bisey buluyor ama her sey olacagina variyor cok dusunmeye gerek yok hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin
HaklisinizBen de su an acaba tek mi transfer etseydik, digeri boşa mi gitti acaba tek tek transfer edilse tutar miydi ikisi de diye düşünüyorumaslinda insan her durumda kafaya takacak bisey buluyor ama her sey olacagina variyor cok dusunmeye gerek yok hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin
Canım çok tes ekkur ederim Allahtan hayırlısı O ne derse o oluyor ... sana da geçmiş olsun inşallah diğer transferinde pozitifi görürsünCanım transferin hayırlı olsun, bu konuya takılıp stres yapma. Olacak olduktan sonra 1 taneyle de oluyor. Nasip değilse 2 tane koysalarda olmuyor, benim 2 dondurulmuşum tutunamadı mesela bugün negatifi gördüm, belki 1 koydursam tutacaktı bilemeyizİnşallah tutunur sana sıkı sıkı. Olmazsa diğeriyle denersin. Allah tez vakitte nasip etsin, içini ferah tut
O iltihap kapmaması için galıba verılıyor .ama benım diğer kadın dogumcum bunu fazla kulkanma zararlı demıstıBana da transfer öncesi 3 gün sonrası da 3gün dediler.
Bu dogunca Seneye de onu koydurursun inşallah dert etme kendıneMerhaba arkadaşlar bugün dondurulmuş embriyo transferi oldum , kronik bir.hastalığım var oyuzden ilaç almadan doğal siklus ile sonuç bekleyecegim. 2 tane dondurulmuş embriyo m vardı ama eşimi ikna edemediğim için 1 tane.koydu doktor. Bi burukluk var içimde onu da koysaydık diye..ama hastalığım nedeniyle ikiz olursa çok.yorulurum diye istemedi esim...Bi tuhafım ..inşallah bekleyen herkesin sonucu pozitif olur .Allah nasip edecekse 1 tane ile de olur değil mi.ne dersiniz .
O imha edildi canımBu dogunca Seneye de onu koydurursun inşallah dert etme kendıne
Benımde ıkı embrıyom tek kaptaydı ,nasılsa ıkısı aynı anda cozulcek diye ıkı transfer oldum canım ıkısı de tutmadı malesefO imha edildi canımzaten o üzdü beni birlikte dondurulduklari için birlikte çözümdüler , imha edilen 10 hücreli bana transfer edilen 8.hücreli doktor biz 8 hücreli daha çok beğendik dedi hayırlısı allahtan inşallah mutlu haberi alırız sen de mi.sonuç bekliyosun canım
Ama bana istersen gerı dondururuz bırını transfer edip oburunu yenıden dondurablrz dedıker de ,dondur cozdur derken bozulursa dıye dusunduk.Benımde ıkı embrıyom tek kaptaydı ,nasılsa ıkısı aynı anda cozulcek diye ıkı transfer oldum canım ıkısı de tutmadı malesef
Bize hiç sormadılar bile onu Bugün sordum imha edildi dedilerAma bana istersen gerı dondururuz bırını transfer edip oburunu yenıden dondurablrz dedıker de ,dondur cozdur derken bozulursa dıye dusunduk.
Tekrar tedaviyi nezaman düşünüyosun canım.peki , geçmiş.olsun...Benımde ıkı embrıyom tek kaptaydı ,nasılsa ıkısı aynı anda cozulcek diye ıkı transfer oldum canım ıkısı de tutmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?