Hayır canım. Henüz dondurulmuş tedavisine başlamadım. Adeti bekliyorum. Taze embryo transferi sonrası oksapar kullandım. Sen transferden önce başladım demişsin o yüzden merak ettim önce mi başlamak gerekiyor diyeyeni transfer mi oldunuz ?
Lekelenmeler normal canım bildiğin kanama olmadı sürece korkulacak bişey yok ara ara BEndede oldu progestan iğne kullanıyorum o kesiyor canım drunla iletişime geç o senin için en iyisini bilirMerhaba ,10 haziranda dondurulmuş embriyo transferim yapıldı , geçtiğimiz cumartesi ve pazar kahverengi lekeler geldi her peçeteyle sildiğimde , dün hiç yoktu bugün de bu saate kadar hiç yoktu .Şimdi lavabodaydim ve yine.kahverengi leke geldi . Deneyimi olanlar bisey diyebilir mi ?
Ilki farkli ikincisi fakrli labaratuar cankm ilkinde de ben labaratuar ve doktordan cok memnun diyildim cok meshir doktordu bir ayda 30 tup bebbek falan yapiyordu gerxekten doktoe iyiydi faat labaratuar calisan bes gun beni oyaladi dokuz embrion var diye diye ve besinci gunu hicbiri kalmadi dedi doktorumsa ilk gunden sonra hic bir gelisim salgilamamis hepsi olmus demisti bende doktorumu deistim simdiki doktorum tanidik biri benim icin elinden geleni yapiyo sans eseri cikti karsima simdi ucun i gune kadar iki embrom kalmisdi birazdan arayip bana tekrardan haber vercekler muhtemelen simdide sonuc negativ.Bence canim klinik degiştirmeni öneririm cunku embriyo gelisiminde labaratuvar cok onemli en onemli etkenlerden biri arkadasiminda ayniydi labaratuvar degistrdi 3 saglikli embriyosu gelisti ilkinde 22 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti oda negatif olmistu
Merhaba.Kizlar merhaba iki kotu kaliteli embriom kalmis dun aradilar icincu gunuydu ve kalite col kotu oldugu icin donduramadilar besinci gunu yani yarini bekliyorlar bakalim heralde yine negativ olmadi kalite sorunu cozmem icin bana ne onerirsoniz bazi doktorlar degise bilir diyo bazilar duzelmez
Merhabalar. Kan testi yaptırdınız mı? 9. gün bitmiş anladığım kadarıyla. Yakında sonucunuz umarım ve inşallah istediğiniz gibi olur.Merhaba ,10 haziranda dondurulmuş embriyo transferim yapıldı , geçtiğimiz cumartesi ve pazar kahverengi lekeler geldi her peçeteyle sildiğimde , dün hiç yoktu bugün de bu saate kadar hiç yoktu .Şimdi lavabodaydim ve yine.kahverengi leke geldi . Deneyimi olanlar bisey diyebilir mi ?
Allah yardimcin olsun bende temmzda transfer olucam ciktiginda haberlerini bekliyoruzKizlar birazdan transfere giriyorum.Bana dua edin lutfen
Insallh guzel sonuc alirsim canimm Allah buyuk bi yerden bi kapi acilir insallhIlki farkli ikincisi fakrli labaratuar cankm ilkinde de ben labaratuar ve doktordan cok memnun diyildim cok meshir doktordu bir ayda 30 tup bebbek falan yapiyordu gerxekten doktoe iyiydi faat labaratuar calisan bes gun beni oyaladi dokuz embrion var diye diye ve besinci gunu hicbiri kalmadi dedi doktorumsa ilk gunden sonra hic bir gelisim salgilamamis hepsi olmus demisti bende doktorumu deistim simdiki doktorum tanidik biri benim icin elinden geleni yapiyo sans eseri cikti karsima simdi ucun i gune kadar iki embrom kalmisdi birazdan arayip bana tekrardan haber vercekler muhtemelen simdide sonuc negativ.
Tesekkur ederim.Az once ciktim yatiyorum.Oyle cok fazla sikisik olmana gerek yok. Hafif sikisiklik yeterli. Yalniz cikali 15 dk oldu şuandada hala tutuyorum biraz sonra sürgü isteyeceğim.Allah yardimcin olsun bende temmzda transfer olucam ciktiginda haberlerini bekliyoruztuvalete sıkisık olmak lazimmis cok sıkısıkmisin dayanamicak gibimi
Ayy cok heycanli ya sanki ben transfer olmus gibiyimTesekkur ederim.Az once ciktim yatiyorum.Oyle cok fazla sikisik olmana gerek yok. Hafif sikisiklik yeterli. Yalniz cikali 15 dk oldu şuandada hala tutuyorum biraz sonra sürgü isteyeceğim.
Canim ameliyat önlüğüyle giriyorsun.Ben ilkinde 3 saat kadar yatmıştım.Şimdi 1 saatim dolar dolmaz gideceğim. Tavmergen benim izmirdeyim.Ayy cok heycanli ya sanki ben transfer olmus gibiyimhangi merkez peki nasl oluyor ameliyat onlugu gibi birsey giydiriyolarmi yoksa normal kiyafetlernlemi oluyor daha ne kadar yatircaklar
Anladm cok gecms olsun cok mutlu oldm sizin adıniza insallah tutunur bebegin haberlerini bekliyoruzCanim ameliyat önlüğüyle giriyorsun.Ben ilkinde 3 saat kadar yatmıştım.Şimdi 1 saatim dolar dolmaz gideceğim. Tavmergen benim izmirdeyim.
Tesekkurler ❤ inşallah hepimiz hayirli haberler aliriz :)Anladm cok gecms olsun cok mutlu oldm sizin adıniza insallah tutunur bebegin haberlerini bekliyoruz
Iki ay duzenli olarak yaptim fakat sonuc yine negativ hic bir embrom kalmamisMerhaba.
Arı sütü, arı poleni, Q10 gibi takviyelerle yumurta kalitesini geliştirebiliyorsunuz.
Malesef yine negativInsallh guzel sonuc alirsim canimm Allah buyuk bi yerden bi kapi acilir insallh
Tmm cnm bak moralini bozma bundan sonra nasil ilerleyebiliriz onu dusun benim burdaki onerim hem senin hem esinin yumurta ve sperm kalitesini artirici vitaminler veya bitkisel takviyeler kullanmani ve 6 ay gibi bi ara verip iyice toparlanmanizi oneririm iyi sonuclar alacagini dusunuyorum bu sekilMalesef yine negativ
Sadece senin degil eşininde kullanmasi gerek embriyo ilermemesinin en buyuk nedeni sperm kalitesidirIki ay duzenli olarak yaptim fakat sonuc yine negativ hic bir embrom kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?