Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar bugün transferimin 3. Günü... Dün akşam 5 yaşındaki oğlum kasigima sert bi yumruk attı ağladım sızladım: sonra bu sefer oğluma çok kızdım diye ağladım :offf ne akşamdı... Sizin fikriniz ne bu konuda bisey olmuş mudur eğer tutunduysa ?

Canım embriyoların gözle görülemeyecek kadar küçük boyutta olduğunu düşünürsek, rahim onlar için uzay boşluğu gibi biryer, kimbilir senin minik rahimin neresinde Ben birşey olacagını düşünmüyorum. Olacağı varsa oluyor zaten. Keşke bu kadar üzülüp sıkmasaydın kendini, ardından yine üzülmüşsün. Stres oğlunun yumruğundan daha etkili, lütfen stres yapma. Tutacağı varsa hiçbirşey engel olamıyor, tutmayacaksada herşey bahane. İnşallah bebişin seninledir.

Evet canım benim teşekkür ederim cevabın için .. hassasiyet sanırım sebebi okadar üzülmeseydim keşke ama herşey olacağına varıyor dediğin gibi dün doktorumu aradım .bebeğe bisey olmaz dedi oğlun ortakcinin geldiğini hissetti herhalde dedi güldürdü beni baya :)bi de hamile olduğunu bilmeyip bisürü ağır is yapan, ağır yük kaldıran kadınlar var .. eğer nasiplen varsa zaten testte gorecegim

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...

Rabbim büyük inşallah mucizen seni bulur

Insallh canim saglikli embriyolarin kalir Rabbim bu guzel duyguyu sanada yasatsin insallh umudunu kaybetme ne olirsa olsun asla pes etme

Transfer sonrası coraspin kullanan var mi hap olarak. Daha öncesinde kan sulandırıcı iğne kullanmiştim. Dondurulmuş embriyo transferi olacagım inşallah. Transfer sonrası size coraspin hap mi verildi iğne mi.

Transfer sonrası coraspin kullanan var mi hap olarak. Daha öncesinde kan sulandırıcı iğne kullanmiştim. Dondurulmuş embriyo transferi olacagım inşallah. Transfer sonrası size coraspin hap mi verildi iğne mi.
Ilk igne kullandim taransferden sinra daha sonrada ecopirin diye asprine başladim halada kullaniyorum

transferden 5 gün öncesinde başladım oksapar kullanmaya.. halada devam ediyorum oksapar kullanmaya..

pıhtılaşma problemi olup olmadığına göre değişiyor.igne kullanımı

transferden 5 gün öncesinde başladım oksapar kullanmaya.. halada devam ediyorum oksapar kullanmaya..
Ben transferden sonra kullanmaya başladım oksapar ı. Pıhtılaşma problemim var. Acaba öncesinde başlanması mı gerekiyor. Dr sonrasında verdi. Kafam karıştı.

Merhaba. Beni de aranıza alır mısınız?
Benim de 2. denemem olacak kısmetse. 4 temmuzda (adetten sonra 20. gün) transferim planlanıyor. Çok heyecanlıyım ve stresliyim...

Kizlar merhaba iki kotu kaliteli embriom kalmis dun aradilar icincu gunuydu ve kalite col kotu oldugu icin donduramadilar besinci gunu yani yarini bekliyorlar bakalim heralde yine negativ olmadi kalite sorunu cozmem icin bana ne onerirsoniz bazi doktorlar degise bilir diyo bazilar duzelmez

Bence canim klinik degiştirmeni öneririm cunku embriyo gelisiminde labaratuvar cok onemli en onemli etkenlerden biri arkadasiminda ayniydi labaratuvar degistrdi 3 saglikli embriyosu gelisti ilkinde 22 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti oda negatif olmistu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…