İcini ferah tut korkma.cok zor biliyorum ama bebegin seninle olacak öyle düsun.rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahBen bi defa kendiliginden bidefada asilamayla hamile kaldim ama 2side dusukle sonlandi 7haftalikken kurtaj oldum bi neden bulunamadi simdide dondurulmus embriyolarla hamileyim ama cok korkuyorum
Canım 6. gün çubuk testte silik çizgi 7. gün kanda 92 çıktı 10. gün test günümde 326 değerim :)Slm canim kac gun once test yaptirdin ve kac cikti degerin. Ben dondurulmuslarla hamile kaldim cok sukur
Canım inşallah sen de güzel haberleri alıp burada paylaşacaksın. Ben de yıllardır takip ediyorum bu yazılanları, çok ağlamışlığım da vardır hatta ama Rabbim ol derse olur sadece sabret ve sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak o bizim için en güzelini en doğru zamanda verecektir :)Merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.benimde Nisan'da dondurulmuş embriyo transferim yapılacak. Bu 3. Deneme olacak. Artık çok korkuyorum galiba. Sürekli sizi takip ediyorum. Hamile kalan arkadaşları gördükçe banada umut oluyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Yok canim benim ilk tedavimde 5 tane embriyom donduruldu.toplam 12 emriyom vardii 2 si taze transfer yapildi.2si dondurlmus trasfer yapildi.simdi 3 tane dondurulmusum kaldi onlar transfer edilecek.insallah hepimizin hakkinda en hayirlisi olur.bizimde bebislerimiz olur insallah
Yok canim benim ilk tedavimde 5 tane embriyom donduruldu.toplam 12 emriyom vardii 2 si taze transfer yapildi.2si dondurlmus trasfer yapildi.simdi 3 tane dondurulmusum kaldi onlar transfer edilecek.insallah hepimizin hakkinda en hayirlisi olur.bizimde bebislerimiz olur insallah
Peki dondurulmuş transferin süreci nasıl oluyor adetin kacinci günü? Ve öncesinde muayene ye çağırıyor mu doktor
Canim ben adetin ilk gunu estrofem kullanmaya basladim gunde 2 tane sonra 10.gun muayene oldum estorem 3 e cikti 13.gunu crinone jel basladim gunde 1 tane.18 gun transferim gerceklesti.trasfere gitmeden sabah proluton depot igne yaptirdim.cok rahat bi surec aslinda anne adayini hic yormuyor.karinda sislik falan hic birsey yasamadim ben.hatta dondurulmus transferimde pozitif sonuc almistim.sonu iyi olmadi ama.sansinin daha yuksek oldugunu soyledi doktor.insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz artik:)Peki dondurulmuş transferin süreci nasıl oluyor adetin kacinci günü? Ve öncesinde muayene ye çağırıyor mu doktor
Normal canım. Benim transferden sonra 3 ay boyunca bu durum devam etti. 10 günde bir kanamam oldu ki bazısı bildiğin regl gibiydi. Başka doktora da çıktım güvenemedim senin gibi ve her şey çok normal dedi.vücut ilaçları atıyormuş.Kızlar iyi akşamlar. Ben Şubat 11 de olumsuz sonuç aldım 17 si adet oldum bittim anlatmıştım aslında lekelenmem oldu yumurtlama zamanımda dün biraz agır iş yaptım leke geldi. Bugünde kanama oldu doktorum normal diyo ama ben bu işten şüphelendim böyle durum yaşayan oldu mu tedaviden sonra
Normal canım. Benim transferden sonra 3 ay boyunca bu durum devam etti. 10 günde bir kanamam oldu ki bası bildiğin regl gibiydi. Başka doktora da çıktım güvenemedim senin gibi ve her şey çok normal dedi.vücut ilaçları atıyormuş.
Canim bidaha yaptirdin mi test bi gelisme var mi merak ettimseniCanım 6. gün çubuk testte silik çizgi 7. gün kanda 92 çıktı 10. gün test günümde 326 değerim :)
Canım 12. gün tekrar test yaptırdım 735 çıktı değerim doktorum 10 gün sonra çağırdı heyecanla bekliyorum :)Canim bidaha yaptirdin mi test bi gelisme var mi merak ettimseni
Canım 12. gün tekrar test yaptırdım 735 çıktı değerim doktorum 10 gün sonra çağırdı heyecanla bekliyorum :)Canim bidaha yaptirdin mi test bi gelisme var mi merak ettimseni
Cok iyi cikmis canim cok sevindim senin adina insallah bundan sonrada hersey yolunda giderCanım 12. gün tekrar test yaptırdım 735 çıktı değerim doktorum 10 gün sonra çağırdı heyecanla bekliyorum :)
Senin ikiz mi canım değerin yüksek baya hem de kese görünmüş benim şuan 4+5 ama doktorum kese gözükmez dedi o yüzden 10 gün sonraya çağırdı. Senin doktorun kim canımCok iyi cikmis canim cok sevindim senin adina insallah bundan sonrada hersey yolunda gider
Ben kocaelinde oturuyorum ama doktorum sakarya da turgay senen cok memnum kaldim doktordan 4hafta 6 gunlukken 2 kese gorundu cok sukur ama kalp atisi icin daha var cuma kontrole cagirdi insallah ozman duyarizSenin ikiz mi canım değerin yüksek baya hem de kese görünmüş benim şuan 4+5 ama doktorum kese gözükmez dedi o yüzden 10 gün sonraya çağırdı. Senin doktorun kim canım
Kızlar iyi akşamlar. Ben Şubat 11 de olumsuz sonuç aldım 17 si adet oldum bittim anlatmıştım aslında lekelenmem oldu yumurtlama zamanımda dün biraz agır iş yaptım leke geldi. Bugünde kanama oldu doktorum normal diyo ama ben bu işten şüphelendim böyle durum yaşayan oldu mu tedaviden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?