Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ben bi defa kendiliginden bidefada asilamayla hamile kaldim ama 2side dusukle sonlandi 7haftalikken kurtaj oldum bi neden bulunamadi simdide dondurulmus embriyolarla hamileyim ama cok korkuyorum
İcini ferah tut korkma.cok zor biliyorum ama bebegin seninle olacak öyle düsun.rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım inşallah sen de güzel haberleri alıp burada paylaşacaksın. Ben de yıllardır takip ediyorum bu yazılanları, çok ağlamışlığım da vardır hatta ama Rabbim ol derse olur sadece sabret ve sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak o bizim için en güzelini en doğru zamanda verecektir :)

M Mervecrn benim de 3.tedavim ve bu sefer dondurulmuş ile deneyecez pazartesi opum var dondurup nisanda transfer olacak kismetse. Senin 2.tedavi den mi kalma dondurulmuş embriyo var ?

M Mervecrn benim de 3.tedavim ve bu sefer dondurulmuş ile deneyecez pazartesi opum var dondurup nisanda transfer olacak kismetse. Senin 2.tedavi den mi kalma dondurulmuş embriyo var ?
Yok canim benim ilk tedavimde 5 tane embriyom donduruldu.toplam 12 emriyom vardii 2 si taze transfer yapildi.2si dondurlmus trasfer yapildi.simdi 3 tane dondurulmusum kaldi onlar transfer edilecek.insallah hepimizin hakkinda en hayirlisi olur.bizimde bebislerimiz olur insallah

Peki dondurulmuş transferin süreci nasıl oluyor adetin kacinci günü? Ve öncesinde muayene ye çağırıyor mu doktor

Peki dondurulmuş transferin süreci nasıl oluyor adetin kacinci günü? Ve öncesinde muayene ye çağırıyor mu doktor
Canim ben adetin ilk gunu estrofem kullanmaya basladim gunde 2 tane sonra 10.gun muayene oldum estorem 3 e cikti 13.gunu crinone jel basladim gunde 1 tane.18 gun transferim gerceklesti.trasfere gitmeden sabah proluton depot igne yaptirdim.cok rahat bi surec aslinda anne adayini hic yormuyor.karinda sislik falan hic birsey yasamadim ben.hatta dondurulmus transferimde pozitif sonuc almistim.sonu iyi olmadi ama.sansinin daha yuksek oldugunu soyledi doktor.insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz artik:)

Slm kizmar dun 16.gunumdu ve 1000 cikti betam 12.gun 511 cikmisti yeteri kadar artmamis diye uzulurken aksama dogru kanamam oldu doktoru aradim istiraht et boyle kanamalar olabilir dedi yarin muayenete gidicem ama artik uzulmekten yoruldum

Kızlar iyi akşamlar. Ben Şubat 11 de olumsuz sonuç aldım 17 si adet oldum bittim anlatmıştım aslında lekelenmem oldu yumurtlama zamanımda dün biraz agır iş yaptım leke geldi. Bugünde kanama oldu doktorum normal diyo ama ben bu işten şüphelendim böyle durum yaşayan oldu mu tedaviden sonra

Normal canım. Benim transferden sonra 3 ay boyunca bu durum devam etti. 10 günde bir kanamam oldu ki bazısı bildiğin regl gibiydi. Başka doktora da çıktım güvenemedim senin gibi ve her şey çok normal dedi.vücut ilaçları atıyormuş.

Agır işler yaptıgım zaman geliyor bende de kafam allak bullak oldu hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Kizlar bugun tekrar beta baktirdim 7000 cikti cok sukur bi kese gorundu ve bunun yaninda supheli bi kese daha gorundu adet tarihine gore 4 hafta 6 gundeyim biraz moralim duzeldi cok sukur

Cok iyi cikmis canim cok sevindim senin adina insallah bundan sonrada hersey yolunda gider
Senin ikiz mi canım değerin yüksek baya hem de kese görünmüş benim şuan 4+5 ama doktorum kese gözükmez dedi o yüzden 10 gün sonraya çağırdı. Senin doktorun kim canım

Senin ikiz mi canım değerin yüksek baya hem de kese görünmüş benim şuan 4+5 ama doktorum kese gözükmez dedi o yüzden 10 gün sonraya çağırdı. Senin doktorun kim canım
Ben kocaelinde oturuyorum ama doktorum sakarya da turgay senen cok memnum kaldim doktordan 4hafta 6 gunlukken 2 kese gorundu cok sukur ama kalp atisi icin daha var cuma kontrole cagirdi insallah ozman duyariz

Ayyyy inşallah kendiliğinden hamilesindir oda Yerleşme lekesi dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…