Bence ozaman hafta sonunu bekleme simdi araAdetim degil canım ikinci adetim yaklaştı o bitti onda da siyah siyah gelmişti adetten sonra hiç bir leke falan gelmedi 3 gündür geliyor adet dışı leke benden gelen
Bence ozaman hafta sonunu bekleme simdi ara
Tmm canim ya senin ilk denememiydiBugün gelmedi kesildi de gelirse arayım diyorum bakalım
Tmm canim ya senin ilk denememiydi
Hayirlisi olsun canim bende sali gunu tahlil yapicam cok heycanliyim simdidenEvet ilk denememdi negatif oldu şimdi eşim gidiyor doktora
Hayirlisi olsun canim bende sali gunu tahlil yapicam cok heycanliyim simdiden
Bi sorun bulunamadi 7 yildirRabbim en hayırlısını versin sanada inşallah. Kaçıncı denemen. Sorununuz neydi
Bi sorun bulunamadi 7 yildir
Benim 2.denemem 2 embriyo transver edildi
Canim selamlar lekelenme geçti miSorunun ne oldugu bilinmemesi çok tehlikeli işte sorunu bildikleri zaman çaresini bulacak yöntemler deneniyor herkes için hayırlısını versin
Canim selamlar lekelenme geçti mi
Benim cok umudum kalmadi bugun adet olcakmis gibi karin agrilarim basladi esime diyemiyorum uzulmesin diye
Canim slm simdi hastaneden geldim ve cok mutluyum beta hcg 511 cikti cok umutsuz gitmistim ama cok mutlu dondum hic bir belirtim yoktu karnim agriyodu butun adet belirtilerini yasamistim hatta bugun adet gunumduGeçti çok şükür canım. Çok büyük yıkım oluyor negatif olması ama alışıyorsun canım üzülme vardır bir zamanı sabır en güzeli olumlu düşün sen yinede
Slm canim kac gun once test yaptirdin ve kac cikti degerin. Ben dondurulmuslarla hamile kaldim cok sukurcanım ben ilk denememde dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım hatta dün öğrendim ve test günümden önce öğrendim :) bence dondurulmuş embriyolar daha başarılı yani doktorum öyle söylemişti ve bende ona güvenmiştim iyi ki güvenmişim. Rahim opu işleminden sonra belli bir süre dinlenmeli ve kendini toplamalı. Başarıyı arttıran da buymuş zaten. İnşallah sen de güzel haberini alırsın benim gibi :)
Insallah 3.denemende olur neden 6.haftada dusuk oldu bisey soylediler miInsallah pozitif sonuc alırız hepimiz.benimde 1 taze 1 dondurulmus transferim oldu.dondurulmus olan 6.haftada dusukle sonuclandi.simdi bunlar son dondurulmus embriyolarim.
Benimde osekilde oldu yumurtalar toplandi 2 ay rahim dinlendirildi. Ben doktoruma hersekilde guvendim ve cok sukur simdi hamile kaldimBir taZe iki dondurulmuş tedavim oldu .ikisi tutmadı dondurulmuş tedavi ile Bir oğlum var şimdi Oğluma KARDEŞ istiyoruz inşallah olur martta yeni tedavi ye başlayacaz Allah'ın izni ile ama doktorum bir ay opuyu yapacaz sonra rahimi dinlendireceğiz daha sonra transfer yapacaz dedi.
Embriyo gelismemis dedi doktor.normal gebeliklerde de yasanabilir bu sorun dedi.bide endometriozisim var onunda etkisi oldu galibaInsallah 3.denemende olur neden 6.haftada dusuk oldu bisey soylediler mi
Ben bi defa kendiliginden bidefada asilamayla hamile kaldim ama 2side dusukle sonlandi 7haftalikken kurtaj oldum bi neden bulunamadi simdide dondurulmus embriyolarla hamileyim ama cok korkuyorumEmbriyo gelismemis dedi doktor.normal gebeliklerde de yasanabilir bu sorun dedi.bide endometriozisim var onunda etkisi oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?