Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberleri enkısa sürede alırız hepimiz. Bende şuan haber bekliyorum hastaneden dün 2 adet döllenmiş yumurta vardı bugun ne oldu çok merak ediyorum.

Aradılar mı nasılmış durumlar iyidir sıkıntı yoktur gelişmeleri devam ediyordur inşallah..

Kızlar merhaba bende dün dondurulmuslar ile transfer oldum 2 denemem 5.gun embriyosu ama ben çok korkuyorum olmaz diye napacagimi bilmiyorum kızlar ya olmazsa düşüncesi çok korkutuyor....:KK17:
bende senin gibi deneyeceğim 2. denemem.geçen opudan da vücudum gergindi bu sefer daha sakin stressiz olurum diye düşünüyorum. 2 embriyo mu koyulacak?progestanı fitil mi iğne olarak mı verdi dr unuz?

Merhaba birşey sormak istiyorum, bu benim 3.tüp bebegim, aslımda 2.denememde pozıtıfı gorduk ama bos gebelık oldu. Simdide genetiğe gondeedik ve saglam emb. geldi cok sukur. Doktor adetin 21.gunu yanı yarın lucrin 3.75 iğne olmamı soyledı sonrası ıcınde konusuruz dedı, dondurulmus transfer ılk defa yaptırcam bundan sonrakı süreç nedir nezaman transfer olur ve lucrin iğne ne için kullanılıuor yardım edersenız sevınırım

Merhaba birşey sormak istiyorum, bu benim 3.tüp bebegim, aslımda 2.denememde pozıtıfı gorduk ama bos gebelık oldu. Simdide genetiğe gondeedik ve saglam emb. geldi cok sukur. Doktor adetin 21.gunu yanı yarın lucrin 3.75 iğne olmamı soyledı sonrası ıcınde konusuruz dedı, dondurulmus transfer ılk defa yaptırcam bundan sonrakı süreç nedir nezaman transfer olur ve lucrin iğne ne için kullanılıuor yardım edersenız sevınırım
Ben lucrin iğne kullanmadım canım adetin 2. Günü gittim estrofem coraspirin ve folik verdi doktor . 1 hafta sonra kontrole çağırdı , rahim kalınlığı çok iyi dedi ve transfer gününü söyledi . Transferden bi hafta önce de progestanı fitil olarak kullanmaya başladım . 2 Mayıs'ta transferim oldu . Bugün 7. Günüm . İnşallah güzel sonucu alırım

Ben kullandim uzun protokol tüp bebek yapmislardi bana adetin 21.,günü kullanmaya baslamistim. Bildiğim kadariyla bu iğne yumurtaları baskiliyir bu iğne. Bu arada bos gebelik yasadigini soylemissin ne gibi belirtileri vardi boş gebeligin .bende şuan kalp atisi için bekliyorum ama boş gebelik korkusu sardi beni de. Biraz kanamam oldu . inş duyarim kalp atisini

Merhaba kızlar bende 6mayısta 2 tane dondurulmuş 5.gün embryosu ile transfer oldum.Beklemedeyim.İlk tüp bebek deneyimim.Heyecanlıyım.inş hepimizin tutar :KK17:

Merhaba kızlar bende 6mayısta 2 tane dondurulmuş 5.gün embryosu ile transfer oldum.Beklemedeyim.İlk tüp bebek deneyimim.Heyecanlıyım.inş hepimizin tutar :KK17:
şeker tiroid problemin yok dimi canım inşallah tutarlar tutunması için progestanı fitil olarak mı verdi?

Canim inş tutar pozitif düşün bende dondurulmuş blastolist transferi ile şuan 6 haftalık hamileyim darisi sana canim

Bende bu ay eğer testler iyi çıkarsa gidicem. 2. Dondurulmuş denemem ilkinde kimyasal gebelik oluştu. Inş bu sefer iyi sonuçları alırız. 6 ayda anca kendimi toparlayabildim.

Canim inş tutar pozitif düşün bende dondurulmuş blastolist transferi ile şuan 6 haftalık hamileyim darisi sana canim
bende inşallah sınavımdan sonra gideceğim. dondurulmuşlar için.size progestanı fitil olarak mı verdiler kan sulandırıcı verdiler mi?

Canım sadece pıhtılaşma problemim var onun için kan sulandırıcı kullanıyorum.doktor östrojen bant ,esrofem,progestan fitil ve iğne verdi
trombosit panelinden hepsine mi baktılar bende pıhtılaşma baktırdım. 2 test seçtim. onlara baktırdım.temiz çıktı.

Ayy inş canım .tek mi transfer olmuştu? Kaçıncı gün baktın kanda? Ve kaç çıktı değerin hatırlıyormusun?
Hayir canim iki tane blastokist transferi olmuştu. Benim 6 ay öncede iki tane blastokist transferi olmuştu diş gebelik yasamistim. Bu son dondurulmuşlarla da transferin 10. Günü test yaotirmistim 211 cikmiati o gün aksam kanamam oldu kirmizi şekilde adet gibi. Ertesi gün bu kan kahverengine döndü doktoeum yine diş gebelik olabilir demişti çünkü diş gebelikte de ayni şekilde olmuştu kanamam . doktor iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katlamasini bekleyeceğiz demişti kan verdim tekrar 400 lu bir şey cikmasi gereken degerim 300 cikti yani transferin 12. Günü oluyor. Saglikli değil gibi duruyor dedi doktor iki gün sonra tekrarladik testi 680 cikti ve sonra degerim ikiye katlayarak devam etti düzeldi keseyi de 2000 olduğunda değer gördük. Benim durumum karisik yani bayagi . doktor ikisi de tutup biri düşmüş olabilir o yüzden kanama olmuştur degerinndusup yükselmiştir demişti.

Hayir canim iki tane blastokist transferi olmuştu. Benim 6 ay öncede iki tane blastokist transferi olmuştu diş gebelik yasamistim. Bu son dondurulmuşlarla da transferin 10. Günü test yaotirmistim 211 cikmiati o gün aksam kanamam oldu kirmizi şekilde adet gibi. Ertesi gün bu kan kahverengine döndü doktoeum yine diş gebelik olabilir demişti çünkü diş gebelikte de ayni şekilde olmuştu kanamam . doktor iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katlamasini bekleyeceğiz demişti kan verdim tekrar 400 lu bir şey cikmasi gereken degerim 300 cikti yani transferin 12. Günü oluyor. Saglikli değil gibi duruyor dedi doktor iki gün sonra tekrarladik testi 680 cikti ve sonra degerim ikiye katlayarak devam etti düzeldi keseyi de 2000 olduğunda değer gördük. Benim durumum karisik yani bayagi . doktor ikisi de tutup biri düşmüş olabilir o yüzden kanama olmuştur degerinndusup yükselmiştir demişti.
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.içini ferah tut herşey düzene girmiş ne güzel.ben de merakla bkeliyorum 10.gün baktır dedi doktor.4-5 gündür evdeyim yarın işe başlayacağım.yaptığın extra birşey varmıydı bu dönemde? Yediğin içtiğin? Dikakt ettiğin?

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.içini ferah tut herşey düzene girmiş ne güzel.ben de merakla bkeliyorum 10.gün baktır dedi doktor.4-5 gündür evdeyim yarın işe başlayacağım.yaptığın extra birşey varmıydı bu dönemde? Yediğin içtiğin? Dikakt ettiğin?
Yok canim normal hayatima devam ettim. Bu benim 4. Denememdi zaten. İnankibo sunu yedim bunu yedim de tuttu denilenlerin hepsi hikaye tabiki saglikli besleneceksin o ayri bir durum ama yeme içme ile çok alakasi yok empriyo saglikli ise tutunuyor değilsw istediğini ye iç olmuyor. Rahat ol o yüzden rutin hayatına devam et bence

Back
X