Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Sağol canım. Benim de 3,5 yaşında bir oğlum var. Kendimi korumaya çalışıyorum ben, aniden üstüme atlatabilir ya da bilmeden bir şey yapar diye dikkat ediyorum. Ona "karnımın ağrıdığını ve dikkat etmemiz gerektiğini" anlattık ama yine de çocuk sonuçta... Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum. Test yaparsan haber ver. İnşallah pozitif çıkar...
İnşallah canım bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur:KK66:guzel haberler veririm inşallah

Canm gozun aydin inşallah tutunurlar ama kocan niye boyle yapiyorki istemiyormuydu yoksa hastaneye senle geldi dimi bir iki gun sana bakmasi lazim gonlunu alsin icini rahtlatsin afedersin bu kadar da vicdanszlik olmaz ya
çok dengesiz bugunde iyi sakin.onla ugrasmak icin isi birakip bakmak lazim ona calisirken görüşemiyoruz sanki o da basi bos hayatindan katiyen taviz vermiyor.bak böyle olmaz desen tehdit mi ediyon diyor.

İnşallah canım. Allahım sana da, bana da, isteyen herkese de hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah:dua:
amin benim 2 gun oldu bile 2. Claksani yaptim.bende hamişlerden dua bekliyorum.bunda daha sakinim.allaha şükür.kan sulandirici ile daha sakin oldum sanki.bazen ani hareket yapinca damarlarim aciyor.

çok dengesiz bugunde iyi sakin.onla ugrasmak icin isi birakip bakmak lazim ona calisirken görüşemiyoruz sanki o da basi bos hayatindan katiyen taviz vermiyor.bak böyle olmaz desen tehdit mi ediyon diyor.

amin benim 2 gun oldu bile 2. Claksani yaptim.bende hamişlerden dua bekliyorum.bunda daha sakinim.allaha şükür.kan sulandirici ile daha sakin oldum sanki.bazen ani hareket yapinca damarlarim aciyor.
Rabbim bu süreyi sağ sağlim atlatmanı ve seninde güzel haberlerini duymamızı nasip eder rabbim sana da dua edeceğim canım

Kizlar doktorum cronine jel vermedi tranferden sonra.hamile kalanlardan claksan ve progestan fitili doğurana kadar. Mi kullanacaksiniz dedi doktorlariniz

Kizlar doktorum cronine jel vermedi tranferden sonra.hamile kalanlardan claksan ve progestan fitili doğurana kadar. Mi kullanacaksiniz dedi doktorlariniz
Benim kullandığım ilaçlar:
*Clexane 0,4 ml
*Folic-1
*Progestan
*Estrofem
Clexane, doğuma kadar kullanılıyor...
Progestan da, ilk 3 ay kullanılıyor diye hatırlıyorum...
Estrofemi günde kaç tane kullanıyorsun?

Son düzenleme:
Ben estrofemi günde üç kez alıyorum
Günde iki kez de clino jel 12.haftaya kadar kullanacakmışım
Folik asit hapı
Başkada ilacım yok
Benden ara ara (gunde bir kez filan)kahve siyaha yakın şekilde çok az leke geliyor
Yaşayan var mı?
Okuduğum her yerde bu akıntının normal olduğu yazıyor

yakın bir arkadaşım estrofemi kullandıktan sonra ciddi baş ağrıları yaşadığını belirtmişti biraz araştırmış sık görülen yan etkileri arasında ancak bazen gerçekten dayanılmaz ağrılar yaşadığını belirtmişti

Arkadaslar belim cok fena kopiyor sanki, bugün transferin 5. günü progesteron yan etkisi olabilirmi bu
Igneler yüzündün bu kadar agri olurmu nefes almakta zorlaniyorum

Ben estrofemi günde üç kez alıyorum
Günde iki kez de clino jel 12.haftaya kadar kullanacakmışım
Folik asit hapı
Başkada ilacım yok
Benden ara ara (gunde bir kez filan)kahve siyaha yakın şekilde çok az leke geliyor
Yaşayan var mı?
Okuduğum her yerde bu akıntının normal olduğu yazıyor
O lekelenmenin yaşandığını ben de okudum daha önce ama benim başıma gelmedi. Yine de bir doktorunuza sorun bence... Estrofemi ben de günde 3 defa kullanıyorum, ne zamana kadar kullanılacağını sormayı unutmuşum. Siz ne zamana kadar kullanacakmışsınız?

Benim kullandığım ilaçlar:
*Clexane 0,4 ml
*Folic-1
*Progestan
*Estrofem
Clexane, doğuma kadar kullanılıyor...
Progestan da, ilk 3 ay kullanılıyor diye hatırlıyorum...
Estrofemi günde kaç tane kullanıyorsun?
gunde 3 defa estrofem glukofen 1000mg claksan 400.1.5tane eutrox troid ilacı estrofem harici geri kalanı 1 sene den beri.kullanıyorum.embriyolarim saglam gorunuyordu aslinda yumurta larim büyütürken hasimato ve gizli şeker varmış.ben hala neden rahim sıvısının ph i arastirilmiyor onu düşünüyorum.

O lekelenmenin yaşandığını ben de okudum daha önce ama benim başıma gelmedi. Yine de bir doktorunuza sorun bence... Estrofemi ben de günde 3 defa kullanıyorum, ne zamana kadar kullanılacağını sormayı unutmuşum. Siz ne zamana kadar kullanacakmışsınız?
Kalp atışını duyana kadar günde üç kez devam sonra ki dozu söyleyeceklerini söyledi tüp bebekteki hemşire

Kizlar nerelerdesiniz 4. Gundeyim sesseda yok.hamişler dualarınızı bekliyorum pazar günü yaptirsam mı.şu 5 günde dananin kuyruğu kopacak gibi 4 günden beri banyo yapmıyorum.bazen sol tarafimda 2 kistin oldugu yerde girip cikan sızı.sonra sağ bebekleri koydukları yerde girip çıkan sızı oluyor.2.denememde allah işimi rast getirsin ne diyim cok çay içiyorum.şekersiz.sakinim allaha şükür.

Kizlar nerelerdesiniz 4. Gundeyim sesseda yok.hamişler dualarınızı bekliyorum pazar günü yaptirsam mı.şu 5 günde dananin kuyruğu kopacak gibi 4 günden beri banyo yapmıyorum.bazen sol tarafimda 2 kistin oldugu yerde girip cikan sızı.sonra sağ bebekleri koydukları yerde girip çıkan sızı oluyor.2.denememde allah işimi rast getirsin ne diyim cok çay içiyorum.şekersiz.sakinim allaha şükür.
Canım çok çay içme sen yine de, dikkatli ol. Beklemek kolay değil biliyorum ama 5. gün test yapmak için çok erken geldi bana, bence yaptırma... Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Arkadaslar belim cok fena kopiyor sanki, bugün transferin 5. günü progesteron yan etkisi olabilirmi bu
Igneler yüzündün bu kadar agri olurmu nefes almakta zorlaniyorum
Canm bel agrisi bndede olmustu ama nefes alamicak kadar degildi istersen bi doktorunla konus

CAnm cay icmemeye calis bide test gunun gelmeden yapma idrarda cikmayabilir stres yapar uzulursun oda olumsuz etkiliyo test gununu bekle inşallah guzel hberler alirsin bu arada bnm icin dua et cok kotu grip oldum iki gundur atesle acilde serum taktriyorum inşallah yavrumu olumsuz etkilemez buarada cok dikkat et kimseyle tokalasma suan salgin varmis

Back
X