• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Günaydın kızlar, benim de 5 hücreli iki embriyom dondurulmuştu, sorunsuz çözülüp gelişmeye devam etmişler dün biri 6 biri 7 hücreli transfer edildi...transfere çok sıkışık gitmedim, sonrasında 45. dk dinlendim..bugün de ayaklandım:) 15 gün sonra test dediler., hepimiz mutlu sonuca ulaşalım:anne:

Hayırlı ugurlu olur inşallah herkes için başlasın beklemeler :)

mandus mandus ve E erdem81 sanırım aynı kisiniz mandus ne zaman birşey yazsa mailime erdem81 yorum yazdı diye bildirim geliyor .)

Poly naptın canım nasıl geçiyor. Biraz önce çok korktum hapşırdım kasıgım bi ağrıdı anlatamam.
Korkma bişey olmaz cnm allahın izniyle bende iyiyim herşey normal ağrı sizi yok korkuyorm ondan bu arada Hummey Hummey sen yazınca bildirimde Hummey Hummey yorum yaptı diye bildirim geliyor :KK48:

Korkma bişey olmaz cnm allahın izniyle bende iyiyim herşey normal ağrı sizi yok korkuyorm ondan bu arada Hummey Hummey sen yazınca bildirimde Hummey Hummey yorum yaptı diye bildirim geliyor :KK48:
Valla E erdem81 kimdir bilemiyorum. Uzun zamandir buralardayim bu hesabimdan baska da hesabim yok. Neden boyle birsey ima ettin anlayamadim.

Bana gelmiyor hiç bildirim ben girince görüyorum :) bende oluyor ya bel agrısı kasık agrısı aniden oluyor korkuyorum ne zaman tutunacak bu bebişlerimiz bugün 3. Günüm transferden

Valla E erdem81 kimdir bilemiyorum. Uzun zamandir buralardayim bu hesabimdan baska da hesabim yok. Neden boyle birsey ima ettin anlayamadim.
Şuan duzeldi cnm k.bakma belki bnm maille alakaliydi ama ne zaman yorum yapsan erdem81 yorum yaptı diye geldi bildirim bende heralde eskiden nickname i öyleydi sonradan mandus diye değiştirdi diye düşünmüştüm ama erdem81 de yorum yazınca nası yani oldum tekrar özür benden kaynaklı sanirim:KK15:

Bana gelmiyor hiç bildirim ben girince görüyorum :) bende oluyor ya bel agrısı kasık agrısı aniden oluyor korkuyorum ne zaman tutunacak bu bebişlerimiz bugün 3. Günüm transferden
Internette tutunma tablosu var Hummey Hummey eger 5. Gun embriyosuysa transferin artik kabugu kirmis rahime yerlesmistir :) benim bugun 8. Gunum bastan beri hafif bel agrim ve bugun de sol kasikta biraz agrim var. Insallahhh! Guzel haberlerimiz olacak

Screenshot_2017-01-31-12-43-28.webp
evet bnde bakmıştım buradan bakabilirsiz kızlar

Günaydın kızlar, benim de 5 hücreli iki embriyom dondurulmuştu, sorunsuz çözülüp gelişmeye devam etmişler dün biri 6 biri 7 hücreli transfer edildi...transfere çok sıkışık gitmedim, sonrasında 45. dk dinlendim..bugün de ayaklandım:) 15 gün sonra test dediler., hepimiz mutlu sonuca ulaşalım:anne:
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN inş sorunsuz atlatırsın bu bekleyişi ve güzel haberlerini alırız sadece merak ettiğim çözülme ve transfer aynı gün mü oluyo size haber mi verdiler çözülmede sıkıntı yok gelin diye ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladımda

ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN inş sorunsuz atlatırsın bu bekleyişi ve güzel haberlerini alırız sadece merak ettiğim çözülme ve transfer aynı gün mü oluyo size haber mi verdiler çözülmede sıkıntı yok gelin diye ben de dondurulmuşlarla tedaviye başladımda

Çözülme işlemi valla bu benimde aklıma takılıyor normalde benim 3 embriyom vardı bitanesi iyi kalitede digerleri orta kalitedeydi transfer günü bana iki tane çok çok iyi kalitede embriyolar yerleştirildi ne zaman çözdüler ne zaman ilerledi aklıma takılıyor benim çünkü embriyomun resmini verdiler birleşme başlamış gibi görünüyor 10 hücreli yazıyor kafam karıştı

Tabloya göre bakarsam 1. Günden mi hesaplıcam kızlar ben tam anlayamadım o bölümü

Benimki 3. Gün embriyosu kızlar baktım :)
Çözülme transfer günü oluyor diye dusunuyorum .transfer gunu embriyolog yanıma geldi 5 dk önce çözüldü deyip fotolari gösterdi embriyolarin sonrada hemen giydirip transfere aldilar beni

Tabloya göre bakarsam 1. Günden mi hesaplıcam kızlar ben tam anlayamadım o bölümü
Rahmine koyuldugu gün 1.gün bnm gönderdiğim tablo 5.gün embriyosu . 3.gun embriyosuna bakman gerekiyor cnm

Çözülme transfer günü oluyor diye dusunuyorum .transfer gunu embriyolog yanıma geldi 5 dk önce çözüldü deyip fotolari gösterdi embriyolarin sonrada
Çözülme transfer günü oluyor diye dusunuyorum .transfer gunu embriyolog yanıma geldi 5 dk önce çözüldü deyip fotolari gösterdi embriyolarin sonrada hemen giydirip transfere aldilar beni
hemen giydirip transfere aldilar beni

Benide aşagı aldılar ameliyat hanede hazırladılar embriyolog geldi 3. Gün 3 tane dondurulmuş embriyom oldugunu ikisinin çok güzel ilerlediğini söyledi o yüzden ikisini de transfer edecez dedi bende diğerine ne olduğunu sordum o çok iyi ilerlemiyor dedi peki o iki iyi mi gerçekten dedim çok iyiler dedi. Ben aşagı inmeden eşim eczaneye girmişti onuda eczanelerden aramışlar aynısını söylemişler sanki daha önceden çözülmeye alınmış gibi. Bide ben transfer olacağım zaman bi hastadan bahsediliyodu hemen sıkışsın gelsin ilk onu almanız gerek diye

Rahmine koyuldugu gün 1.gün bnm gönderdiğim tablo 5.gün embriyosu . 3.gun embriyosuna bakman gerekiyor cnm

Netten baktım canım da 1. Gün 6 8 hücreli diye benimki 10 hücreli birleşme başlamış yazıyodu orda kafam takıldı oraya göre hesaplarsam kabuğundan çıkmaya başlamış oluyor

Ben 31 Ocak'ta kontrole gittim ve 2 şubat'ta transfer olacağı söylendi ..benim transferim dün akşam 18.30 da oldu, anladığım kadarıyla dün sabah çözdürdüler akşama kadar da hücre sayısı arttı

Back
X