Merhaba kızlar uzun zamandır paylaşımlarınızı okuyorum. Benimde 19 uzunda donmuş 2tane 3. Gün embriyosu transfer ettiler. İlk bir hafta hiçbir şey hissetmedim ağrı sancı vs. 8. gün adet ağrısı gibi kramplar başladı merak ettim şu meşhur 2cizgiyi görmek için test yaptırdım ama yine olmadı. 9.gun agrilarim devam etti kan testi yaptırayım dedim. Ama bu arada aşırı rahatım bu rahatlık öncekilerde yaşadığım deneyimler gibi olmadığı için sanırım. İlk defa sağlıklı acısız ağrısız transfer yaşadığım için.(3 aşılama 1 tüp bebek aradaki tedavi yöntemleri cabası 8 yıllık evliyim 36 yasindayim filmler ofisler vs) 9. gün 45 çıktı ben gene normal karşıladım. Göğüsler aşırı hassas bembeyaz bir akıntı sürekli afedersiniz sürekli çişini yapıyormuş hissi veriyordu bu durum. Sonuç 12. gün 224 arada kalmış bir mutlulukla Dr koştuk. Çok iyi dedi 14.gun tekrar istedi 710 çıktı yani dün sanırım hamileyim diyebiliyorum artık haftaya çarşamba keseyi görmeye gidicez. inşallah Allah'ım sizlerede bu güzel duyguyu yaşatır.