Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Snapchat-1012755281.webp
kızlar kocam suprizyptiii

Ay Allahım darısı bizlere Poly senle akıntıdan bahsetmiştik umarım bende senin gibi pozitif alırım :)

Amin canım darısı hepinizin başına.Bu arada sabah benden kahverengi bisey gelmisti kızlar onu söylemeyi unuttum

Benden boyuna su geliyor :) bide jelin kalıntısı su çok ıslatıyor ara ara geliyor :) hiç kahve pembe bişey yok :)

Amin canım darısı hepinizin başına.Bu arada sabah benden kahverengi bisey gelmisti kızlar onu söylemeyi unuttum
canım kahverengi akıntıyı doktoruna haber vermelisin. aspirin vs kullanıyorsan kesebilirler kanamaya dönmesin allah korusun

canım kahverengi akıntıyı doktoruna haber vermelisin. aspirin vs kullanıyorsan kesebilirler kanamaya dönmesin allah korusun
Tutunma kanamasiymis bazı kadınlarda oluyormuş bebek tutunurken öyle dediler

canım tutunma kanaması 6-8.günler oluyor. gebelik pozitif çıktıktan sonra gelen akıntıyı haber vermelisin benimde oldu 2 haftadır her gün iğne yaptırıyorum

Evet polycim doktoruna haber verdin mi ne dedi testi tekrarlıcak mısın
Testi pazar günü tekrarlicam inşallah değerim artar kızlar.Hemşire kız 50lerde 60larda olsa değeriniz supheli bakabilirdik artacağına ama değeriniz iyi artar dedi ve şuan 4haftalik kabul ediyolarmiş

evet tatlım. 7+5 oldum çok şükür. belirtim bel ve kasık ağrısı oldu canım. onun dışındakiler için belirti diyemem. sen ne zaman test yapacaksın?

Back
X