Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar mrb ben uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ilk kez yazıyorum lütfen yardım 2. Kez tup bebek yaptırdım dondurulmus emriyo kullanıldı 5 gün emriyosuydu bugün transferimin 9. Günü ve hiç bir belirtim yok aceba bebeğim bana tutunmadi miii![]()
Amin hepimize canm ama herkesde ayni degil bnm gogus hassasiyetim test sonucu aldiktan iki hafta sonra basladi yani 5 haftalikken belirtilere kafani takma bnde kendini yiyip bitirmistim hic belirtim yok diye en az iki haftada yavas yavas basladi belirtiler simdi olumlu dusunmen cok onemli bn hp olumlu dusundum hp bnmle hissettim yavrumu ilk test sonucuna inanmayim ardi ardina dört gun test yaptrdim sen cok sakin rahat ol inşallah yavrun seninledir bu arada kac embryo trasfer edildiHayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin Çok teşekkür ederim ama kimisi yazmış iste goguslerde hassasiyet iste adet sancısı gibi sancı falan bende hiç birşey yok inşallah tutunmustur yavrum bana
Olurmu canm istedigin kadar soru sorabilirsin simdi seni anlayabiliyorum bn kimseye soramamistim hp drmi aramistim saolsun hp usenmeden cvb berdi bnm polikistik over hastaligim vardi aşıri yumurtam coktu ama buyumuyorlardi ve ikitane ambro trasfer edildi biri 9, 10 haftalikken kayboldi biri Allaha şükür bnmle kaldiBu arada sizin sorun neydi kaçıncı d enemeydi ve kaçıncı gün emriyosu kactane transfer edildi kusura bakama canım çok soru sordum ama merak ediyorum
Hakkinda hayirlisi canm szde sorun vardiIlk tup bebekte 5 tane 1 kalite 5. Gün emriyosu oluştu 1 tane transfer edildi 4 tane donduruldu şimdi iki tane çözüldü birinin kalitesi düştü çöpe gitti 1 tane transfer edildi
Çoğu gitmiş azi kalmış canm bn istanbul Zeytinburnu Avrasiya hospital da yaptrdim 22mayis gunu transferim oldu bu Allahi izniyle 13 hafta olduk bugunAmin canım allah razı olsun kısmet olursa pazartesi test gunum Sen nerde ve ne zaman yaptirdin ve bebegin kac aylık
Amin Allah razı olsun hepimize nasip etsin İnşallah tutmustur sen kotu bsy dunusme diycem ama dusunmeden duramiyorki insan bn 12 gun sonra test yapilicakti bu 12 gun 12 ay gibi gecti susn en zor süreçtir beklemk cok kotu ama sabrn sonu selamettir inşallah guzrl haberler aliriz senden bu arada kac yaşındasınAllah tamamına erdirip kucağına alacagin gunu nasip etsin canım sana gün yaklastikca heyecan yapıyorum acaba bu kez anne olacakmiyim die
A daha gencsin tutma şansi yuksek oluyormus gen yaşta diye duydum bnde 26 yasindayim 4 yildr evliyim ve 4 yildr cocuk istiyordum olmuyordu ama Allaha şükür Allah nasip ettiInşallah canım inşallah bu kez güzel bir sonuç alabilirim 28 yaşındayım sen kac yasindasin
Vallahi canım bende öyle duydum yaş faktoru önemli dıe ama ilkinde iste negatif görünce insan kötü oluyor birde daha 2 ay önce negatif gördüm görür görmez histeroskopi oldum ondan sonra ki ayda yani bu ay gene denedimA daha gencsin tutma şansi yuksek oluyormus gen yaşta diye duydum bnde 26 yasindayim 4 yildr evliyim ve 4 yildr cocuk istiyordum olmuyordu ama Allaha şükür Allah nasip etti
opu derken canimkizlar opudan sonra ne zaman adet oldunuz yaaa hemsire bana 2 3 gune olursun dedi olmadim hala karin ve bel agrisindan mahvoldum goguslerim patlayacak gibi artik[/QUOTE opu derken canim