Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Vallahi canım bende öyle duydum yaş faktoru önemli dıe ama ilkinde iste negatif görünce insan kötü oluyor birde daha 2 ay önce negatif gördüm görür görmez histeroskopi oldum ondan sonra ki ayda yani bu ay gene denedim
Sen hic korkma olumlu dusun Allah anneligi nasip etsin hepimize dualarim seninle canm

kizlar opudan sonra ne zaman adet oldunuz yaaa hemsire bana 2 3 gune olursun dedi olmadim hala karin ve bel agrisindan mahvoldum goguslerim patlayacak gibi artik
Mrb oncelikle geçmiş olsun banada iki uc en gec 7 gunde olursun dedi bn 20 gun sonra adet oldum bnmde şiddetli agrilarim oldu 38 tane yumurta toplanmisti bayag kan kaybetmiştim bnm agrilarim iki hafta surdu

Sag ol canım allah razı olsun vallahi bu kez transferden önce 950 adet yasin 3 tane de hatim indirildi cevrem tarafından rabbim yüzümüze baksin
Sende bol bol dua et Allah hayirli saglikli evlatlar annesi olmamizi nasip etsin inşallah 4 gun sonra hayirli haber verirsin

Mrb oncelikle geçmiş olsun banada iki uc en gec 7 gunde olursun dedi bn 20 gun sonra adet oldum bnmde şiddetli agrilarim oldu 38 tane yumurta toplanmisti bayag kan kaybetmiştim bnm agrilarim iki hafta surdu
hadi yaaa benim 2 yumurta toplandi alri ustude bel agrisindan ise falan gidemiyorum yaa :( birden bire deli givi bir agri giriyor dayanilmaz sekilde

hadi yaaa benim 2 yumurta toplandi alri ustude bel agrisindan ise falan gidemiyorum yaa :KK43: birden bire deli givi bir agri giriyor dayanilmaz sekilde
Agrilar nomal canm bana agrilar en fazla 3 gun surer dediler ama bnden cok yumurta toplandigi icin iki hafta agrim oldu calisiyorsan bir iki gun izn al derm cunku hu agriyla calisamazsin bu arada nerde yaptriyorsun tup bebek birde dondurucaklarmi embrolari

Kizlar klomen ve catlatma ignesi sol yanimda 2 tane 26 mm lik kist yapmis.doktor progesteron testine göre transfere karar verecek

Agrilar nomal canm bana agrilar en fazla 3 gun surer dediler ama bnden cok yumurta toplandigi icin iki hafta agrim oldu calisiyorsan bir iki gun izn al derm cunku hu agriyla calisamazsin bu arada nerde yaptriyorsun tup bebek birde dondurucaklarmi embrolari
adanada yaptiriyorum cnm suanda e. vun embriyosu dondurdular

yok ben kendim denedim catlatma iğnesi ve klomeni adet olunca .3.gunu tüp bebek dr una muayene oldum dondurulmuş embriyo lar icin o zaman öğrendim kist kaldığını
hadi yaa cnm doktor konrolunde olmadigi icin olmus kullanmasaydin keske

hadi yaa cnm doktor konrolunde olmadigi icin olmus kullanmasaydin keske
testim iyi çıkmış estrofene başladım.gelecek hafta kontrolum var ilk defa mavi dogum kontrole benzeyen bir ilaç.östrojen var içinde.o yüzden kisti de eritir mi dersiniz

testim iyi çıkmış estrofene başladım.gelecek hafta kontrolum var ilk defa mavi dogum kontrole benzeyen bir ilaç.östrojen var içinde.o yüzden kisti de eritir mi dersiniz
eritebilir cnm duzenli kullanmaya bak net bir bilgim yok bu konuda o yuzden birsey diyemiyorum

merhaba arkadaşlar, bende bi tüp bebek annesiyim. 10 aylık bi kız evlat nasip etti yaradan. sizlerede ikiz hatta üçüz nasip etsin. benimde 4 tane 5.gün dondurulmuş embriyom var. seneye artık ikinci çocuğu düşünüyoruz. benim merak ettiğim şey, dondurulmuşlarla tedavi aşaması nasıl başlayıp ilerliyor. bilgi verirseniz bu konuda sevinirim
mrb cnm benimde 1 yasinda oglum var bende tup bebekle oldu benimde 4 tane 5 gun emriyom var seneye almayi dusunuyom merak ettigim konuydu acaba nasil olacak diye insalh hersey yolunda gider

Back
X