canım midemi bulanık bulanık yapıyor adetimde tam bitmedi.estrofem değişik yan etki yaptı mı size?eritebilir cnm duzenli kullanmaya bak net bir bilgim yok bu konuda o yuzden birsey diyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım midemi bulanık bulanık yapıyor adetimde tam bitmedi.estrofem değişik yan etki yaptı mı size?eritebilir cnm duzenli kullanmaya bak net bir bilgim yok bu konuda o yuzden birsey diyemiyorum
Estrofemi ilk kullandığım günlerde çok feci mide bulantısı yaptı bende de. Günde 3 defa kullanıyordum ben, istersem üçünü de aynı anda içebileceğimi söylemişlerdi tüp bebek merkezinde. Ben de ilk gün üçünü aynı anda içmiştim ve çok feci mide bulantısı ve kusma olmuştu. Sonraları sabah, öğle, akşam içmeye başladım, şikayetim kalmadı o konudacanım midemi bulanık bulanık yapıyor adetimde tam bitmedi.estrofem değişik yan etki yaptı mı size?
bende de öyle 3 ünü bir arada içersem fenalaşırım heralde .içinde östrojen var. doğum kontrol hapında da var aslında nasıl görevine göre farklı olarak isimleri oluyor.prospektüste menepozun yan etkilerine yarar gibi bişeyler yazıyordu.tıpkı doğum kontrol hapı gibi pıhtılaşma problemi olanlar kullanmasın diyordu. doktora kendimce trombofili panelinden 2 test yaptığıma dair testlerimi de gönderdiğimden mi bilmem üstüne başka ilaç vermedi burada kimi doktorlar üstüne vitamin ve kan sulandırıcı verebiliyor. bebe asprini içsem mi diye düşünüyorum.ama dr a danışmadan atlamam.çünkü kanımda PLT sınıra yakın çıkıyordu.sınır 400 se benim 350 filan.sanırım önemsenecek kadar yüksek değil olsa doktor bir şey derdi.dosyamı baştan aşağı tekrar inceledi.yazında güneşten dolayı sanırım tek D vitaminini de sormadı.sabah aç karnına içtiğim çörekotu yağına bişey demedi.Estrofemi ilk kullandığım günlerde çok feci mide bulantısı yaptı bende de. Günde 3 defa kullanıyordum ben, istersem üçünü de aynı anda içebileceğimi söylemişlerdi tüp bebek merkezinde. Ben de ilk gün üçünü aynı anda içmiştim ve çok feci mide bulantısı ve kusma olmuştu. Sonraları sabah, öğle, akşam içmeye başladım, şikayetim kalmadı o konuda
Doktorunuza danışmadan herhangi bir ilaç ya da bitkisel ürünler kullanmayın bence... Kan sulandırıcı iğneye de tedavinin ilerleyen aşamalarında başlanıyor bu arada. Siz yeni başladınız sanırım tedaviye. Bizim gittiğimiz merkezde âdetin ilk gününden itibaren 45 günlük bir tedavi oluyor yani 45. gün transfer yapılıyor dondurulmuş embriyo ile...bende de öyle 3 ünü bir arada içersem fenalaşırım heralde .içinde östrojen var. doğum kontrol hapında da var aslında nasıl görevine göre farklı olarak isimleri oluyor.prospektüste menepozun yan etkilerine yarar gibi bişeyler yazıyordu.tıpkı doğum kontrol hapı gibi pıhtılaşma problemi olanlar kullanmasın diyordu. doktora kendimce trombofili panelinden 2 test yaptığıma dair testlerimi de gönderdiğimden mi bilmem üstüne başka ilaç vermedi burada kimi doktorlar üstüne vitamin ve kan sulandırıcı verebiliyor. bebe asprini içsem mi diye düşünüyorum.ama dr a danışmadan atlamam.çünkü kanımda PLT sınıra yakın çıkıyordu.sınır 400 se benim 350 filan.sanırım önemsenecek kadar yüksek değil olsa doktor bir şey derdi.dosyamı baştan aşağı tekrar inceledi.yazında güneşten dolayı sanırım tek D vitaminini de sormadı.sabah aç karnına içtiğim çörekotu yağına bişey demedi.
Bende turan cetinde yaptırdım bu ikinci denemem Sen gökhan bey de mi tedavi oluyorsun birde memnun musun canimankadada yaptiriyorum cnm
evet canim cok bulantı yapıyor.günde 3 tane.5 agustosta bakalim ne diyecek dr.benim 3.gunu başlatti kanamam da biraz arttı.azalırdı normaldeDoktorunuza danışmadan herhangi bir ilaç ya da bitkisel ürünler kullanmayın bence... Kan sulandırıcı iğneye de tedavinin ilerleyen aşamalarında başlanıyor bu arada. Siz yeni başladınız sanırım tedaviye. Bizim gittiğimiz merkezde âdetin ilk gününden itibaren 45 günlük bir tedavi oluyor yani 45. gün transfer yapılıyor dondurulmuş embriyo ile...
feza burakta pluyorum cnm suan memnunum ama opuyu falan gokhan bey yapti benim feza beyde cok iyi dilinde hep iyi dilekler varBende turan cetinde yaptırdım bu ikinci denemem Sen gökhan bey de mi tedavi oluyorsun birde memnun musun canim
Oncelikle hepinizin tedaviniz basarili olsun inşallah kullanmayi baslayan arkadaşlar bnde 2 ay kullandim hamile kadiktan sonrada bir ay kullandim toplam üç ay kullandim ilk baslarda mide bulantisi kusma yapiyordu bn doktoruma soyledim bol su ile kullan mide bulantisi azalir dedi bnde iki bardak sula ictim cok sukur hic hulanti yapmadi
amladim canim uyarını dikkate alacagim adetim bugun bitiyor ilaçlar tam gaz devam aksam içtiğim mide bulantısı cok.Estrofem kullanmayi baslatan arkadaşlar diycektim
Allah kolaylık versin canm 8 saat arayla iciyorsun dmi ilaci ? İnşallah tedavi sonucu guzel ve hayirli olur bnde tedavi surecimde mide bulantisi kusmalardan acilde sabahladigim zmnlar olmustu ama cok şükür sonucu guzel olduamladim canim uyarını dikkate alacagim adetim bugun bitiyor ilaçlar tam gaz devam aksam içtiğim mide bulantısı cok.
ogle ve aksam 8 saat arayla olamayabiliyor canim.icim bi tuhaf bu estrofemden iştahım kaçtı bi nevi iyi oldu.daha üstüne ne içeceğim acaba.5 agustosa da bi hafta var nerdeyseAllah kolaylık versin canm 8 saat arayla iciyorsun dmi ilaci ? İnşallah tedavi sonucu guzel ve hayirli olur bnde tedavi surecimde mide bulantisi kusmalardan acilde sabahladigim zmnlar olmustu ama cok şükür sonucu guzel oldu
Oyle canm bu tedavi surecinde iştehszlik mide yanmasi bulanti oluyo ama estrofem bana pek kotu etki gostermedi tabi kişiden kişiye değişiyor 5 agustostani transferinogle ve aksam 8 saat arayla olamayabiliyor canim.icim bi tuhaf bu estrofemden iştahım kaçtı bi nevi iyi oldu.daha üstüne ne içeceğim acaba.5 agustosa da bi hafta var nerdeyse
yok canim o zaman gel bakalim dedi. Cabuk kalinlasirsa. Cabuk mu olur transfer.yoksa gününü mu beklerler.cinsellik yasakmiydi tedavi süresinceOyle canm bu tedavi surecinde iştehszlik mide yanmasi bulanti oluyo ama estrofem bana pek kotu etki gostermedi tabi kişiden kişiye değişiyor 5 agustostani transferin
Evet bana yasaklamıştı canm inşallah cabuk kalınlaşır benmkisi cabuk kalınlaşi sonra gene inceldigi icin transferim biraz gec oldu hic stres falan yapma bn stres yapmistim biraz üzülmüştüm oyuzden incelmişti eger 5 agustosta istenilen boyuta geldiyse bir yada iki gun icinde transferin garceklesicek inşallah9
yok canim o zaman gel bakalim dedi. Cabuk kalinlasirsa. Cabuk mu olur transfer.yoksa gününü mu beklerler.cinsellik yasakmiydi tedavi süresince
Transfer öncesi süreçte yasak değil demişlerdi bize, ama tranfer sonrasında yasak9
yok canim o zaman gel bakalim dedi. Cabuk kalinlasirsa. Cabuk mu olur transfer.yoksa gününü mu beklerler.cinsellik yasakmiydi tedavi süresince
cronıne jelı transferden sonra verıyorlardı degıl mı canım?Eger ceinone jel kullaniyorsan akinti yapar