Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Sperm de bi sorun yok yumurta da döllendi 3. Gün 4 hücreli iyi demişlerdi embriyolog da arkadaşa en fazla yüzde 5 benim doktor niye ole dedi anlamadim
Sen bos ver doktoru Allah ol derse olur inşallah guzel olumlu dusun bnde de cok korkular olmustu ama en onemlisi sen iyi olasin ki bebekte sana tutunsun hic kotu dusunme bebek iyi olmazsa dondurmazlardi zaten inşallah hakkinda hayirlisi olur

Allah razı olsun canim Saolasin cok zor bi sınav rabbim ol desin ki olsun Allah bebebgini kucağına almayı nasip etsin
Sen bos ver doktoru Allah ol derse olur inşallah guzel olumlu dusun bnde de cok korkular olmustu ama en onemlisi sen iyi olasin ki bebekte sana tutunsun hic kotu dusunme bebek iyi olmazsa dondurmazlardi zaten inşallah hakkinda hayirlisi olur

Merhaba, adet başlangıcından kaç gün sonra transferiniz oldu acaba? Benim adetim 12 Ağustos 'ta başladı da transferim ne zaman olur merak ediyorum

Merhaba, adet başlangıcından kaç gün sonra transferiniz oldu acaba? Benim adetim 12 Ağustos 'ta başladı da transferim ne zaman olur merak ediyorum
Merhabalar, dondurulmuş embriyolarla tüp bebek tedavisinde 2 adet dönemi yaşadım.
Benim transferim ilk adetin ilk gününden 45 gün sonra yapıldı. Tabi bu 45 gün içinde bir adet daha yaşadım.
İkinci adetin ilk gününden de 20 gün sonraya denk geliyor transferim.
Allah yüzünüzü güldürsün, inşallah güzel bir sonuç alırsınız. Embriyolarınız ne zaman dondurulmuştu?

Son düzenleme:
Kizlar bacaklarinizi kaldirip uzaniyormusunuz.bugun biraz ayakta kaldim eve gelince fitilimi aldimm hafif belim ağrıdı birsey surmeyeyim belime degil mi

Kizlar bacaklarinizi kaldirip uzaniyormusunuz.bugun biraz ayakta kaldim eve gelince fitilimi aldimm hafif belim ağrıdı birsey surmeyeyim belime degil mi
Ben her türlü uzanıyorum sadece yüzüstü yatmak yasak. Bel ağrısı için bence de bir şey sürme... Nolur nolmaz, tedbirli olmak iyidir... Bir de çok ayakta kalma canım

Back
X