- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
8 gunde idrarda cikmaz ki canm beta hcg hormonu anca 9 gunden kanda yayilmayi baslicak onda da tam test gunun kanda cikicak idrarda cikmazBugün test yaptim tek cizgi cikti 8. günüm olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 gunde idrarda cikmaz ki canm beta hcg hormonu anca 9 gunden kanda yayilmayi baslicak onda da tam test gunun kanda cikicak idrarda cikmazBugün test yaptim tek cizgi cikti 8. günüm olmadi
Kizzzz sabrsz niye evde test yapiyosun ki kendi kendinibuzuyosun bir haftada cikmasi imkansz uzme kendini idrarda daha gec yayiliyo beta hgc hormonuBugün test yaptim tek cizgi cikti 8. günüm olmadi
5. gün embryosu cikiyor canim öyle biliyorum8 gunde idrarda cikmaz ki canm beta hcg hormonu anca 9 gunden kanda yayilmayi baslicak onda da tam test gunun kanda cikicak idrarda cikmaz
Pek sanmiyorum bisey degiscegineKizzzz sabrsz niye evde test yapiyosun ki kendi kendinibuzuyosun bir haftada cikmasi imkansz uzme kendini idrarda daha gec yayiliyo beta hgc hormonu
Hayir canm yanlis biliyosun benm arkadasim evde 9 gunu tast yapti cikmadi 10 gunu kanda yaptrdi cikmadi 14 gunu tekrar kanda yaptrdi cikti5. gün embryosu cikiyor canim öyle biliyorum
7. sene önce kizimda 8. gün yapmistim cikmisti
Her gebelik ayni degl beta hgc hormonu ne zmn kana karisicak ondan uc dort gun sonra idrara karisicak yani simdi cikmasi imkanszPek sanmiyorum bisey degiscegine
5. gün embryosumuydu?Hayir canm yanlis biliyosun benm arkadasim evde 9 gunu tast yapti cikmadi 10 gunu kanda yaptrdi cikmadi 14 gunu tekrar kanda yaptrdi cikti
Evet canm hatta bnmkide 5 gun embryosuydu bn hic yapmadim bekledim doktoru dedigini yap bekle ayni o gun yap cikar inşallah icimden oyle his geliyo sanki kanda cikicak gibi5. gün embryosumuydu?
Hakkimizda hayirlisi canim mevlam ne eylerse güzel eyler.... ben elimden geleni yaptim gerisi Allaha kalmis, birtane daha dondurulmus embryom var o da benim son sansim, o da olmassa tüp bebek konusu bizim icin kapaniyorEvet canm hatta bnmkide 5 gun embryosuydu bn hic yapmadim bekledim doktoru dedigini yap bekle ayni o gun yap cikar inşallah icimden oyle his geliyo sanki kanda cikicak gibi
Olur canm inşallah olur Allah her isteyene nasip etsin inşallah olumlu dusun canm bu kadar unutsuz olma umudunu kesme Allahtan unut kesilmez yavrucun seninledir inşallahHakkimizda hayirlisi canim mevlam ne eylerse güzel eyler.... ben elimden geleni yaptim gerisi Allaha kalmis, birtane daha dondurulmus embryom var o da benim son sansim, o da olmassa tüp bebek konusu bizim icin kapaniyor
dun. Aksam 12 den sonra annemle teyzemi yolcu ettim.biraz fazla ayakta kaldim belim agridi oturdum tam gecmedi.evime geldim uzandim uyudum sabah kalktim kahvaltı hazırladım.yine belim agriyordu.akinti vs yoktu.bugun pruloton depat yapilacakti onun icin iğneyi aldim hastaneye yürüdüm sol tarafimda hafif agri vardi daha onca solumda kist çıkmıştı.sagimda batan agri yok fakat igne olmama ragmen gecmeyen bobregime belime vuran (adet öncesinde ki gibi belime bobregime batan)bir agri var yüzüstü yatmanin yasak olduğunu senden duyuyorum canim.doktorum bana hic öyle bisey demedi.sen bacaklarini kaldirdin mi dinlenirkenBen her türlü uzanıyorum sadece yüzüstü yatmak yasak. Bel ağrısı için bence de bir şey sürme... Nolur nolmaz, tedbirli olmak iyidir... Bir de çok ayakta kalma canım
Bel agrisi normal canm ama fazla ayakta kalmamaya calisdun. Aksam 12 den sonra annemle teyzemi yolcu ettim.biraz fazla ayakta kaldim belim agridi oturdum tam gecmedi.evime geldim uzandim uyudum sabah kalktim kahvaltı hazırladım.yine belim agriyordu.akinti vs yoktu.bugun pruloton depat yapilacakti onun icin iğneyi aldim hastaneye yürüdüm sol tarafimda hafif agri vardi daha onca solumda kist çıkmıştı.sagimda batan agri yok fakat igne olmama ragmen gecmeyen bobregime belime vuran (adet öncesinde ki gibi belime bobregime batan)bir agri var yüzüstü yatmanin yasak olduğunu senden duyuyorum canim.doktorum bana hic öyle bisey demedi.sen bacaklarini kaldirdin mi dinlenirken
ay içime su serptin canim allah razi olsun.hemen geciyordu simdi kolay geçmiyor.son 5 gün daha mi hasastir nedir suan uzaniyorum daha iyiyim.sanki bu siralar kendimi zor tasiyorum da belim ağrıyor gibi değişik. Pazartesi is basi yapana kadar sabah 2 yumurta haslayip yiyecegim iyi geliyor.direnc sagliyor..dr da folik asit vs de vermedi sanirim tutarsa verir.sizinde doguma kadar ayni dr ile mi devam.Bel agrisi normal canm ama fazla ayakta kalmamaya calis
Canm inşallah testin pozitif olursa her ay adet doneminde belin kasiklarin agrir simdi belin agri normal bnde de bel kasik agrisi olmustu bebek tutunuyordur ondan Agriyordur ama dikkat etmeye calis fazla ayakta kalm ne olur ne olmazay içime su serptin canim allah razi olsun.hemen geciyordu simdi kolay geçmiyor.son 5 gün daha mi hasastir nedir suan uzaniyorum daha iyiyim.sanki bu siralar kendimi zor tasiyorum da belim ağrıyor gibi değişik. Pazartesi is basi yapana kadar sabah 2 yumurta haslayip yiyecegim iyi geliyor.direnc sagliyor..dr da folik asit vs de vermedi sanirim tutarsa verir.sizinde doguma kadar ayni dr ile mi devam.
Evet canm bn doktorumu degstrmeyi düşünmüyorum cok iyi insan bsy olursa gece 12 de ararsam aciyo bilgi veriyo icini rahatlatiyo yani cok iyi bilgili doktor senin de doktorun iyiyse hic degstrme derimay içime su serptin canim allah razi olsun.hemen geciyordu simdi kolay geçmiyor.son 5 gün daha mi hasastir nedir suan uzaniyorum daha iyiyim.sanki bu siralar kendimi zor tasiyorum da belim ağrıyor gibi değişik. Pazartesi is basi yapana kadar sabah 2 yumurta haslayip yiyecegim iyi geliyor.direnc sagliyor..dr da folik asit vs de vermedi sanirim tutarsa verir.sizinde doguma kadar ayni dr ile mi devam.
Canım tüp bebek merkezinde transfer sonrası bilgilendirme sırasında söylemişlerdi yüzüstü yatmayın diye... Batma şeklinde ağrı bende de oluyor. Onlar normal bence. Yatarken bazen bacaklarımın altına yastık kolup yükseltiyorum, bazen de hiç koymuyorum. "Proluton depot" iğneyi de bana "kanaman olursa yaptıracaksın" demişlerdi. Kanama olmadığı için yaptırmadım. Bir de bu dönemde kendini yormamalısın, dikkat et, çok ayakta kalma... Ben biraz ayakta kalınca bayılacak gibi hissedip oturuyorum hemen. Galiba kan sulandırıcı böyle yapıyor beni... Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı bir hamilelik ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alıp analı babalı büyütmek nasip eder inşallah...dun. Aksam 12 den sonra annemle teyzemi yolcu ettim.biraz fazla ayakta kaldim belim agridi oturdum tam gecmedi.evime geldim uzandim uyudum sabah kalktim kahvaltı hazırladım.yine belim agriyordu.akinti vs yoktu.bugun pruloton depat yapilacakti onun icin iğneyi aldim hastaneye yürüdüm sol tarafimda hafif agri vardi daha onca solumda kist çıkmıştı.sagimda batan agri yok fakat igne olmama ragmen gecmeyen bobregime belime vuran (adet öncesinde ki gibi belime bobregime batan)bir agri var yüzüstü yatmanin yasak olduğunu senden duyuyorum canim.doktorum bana hic öyle bisey demedi.sen bacaklarini kaldirdin mi dinlenirken
Merhabalar, dondurulmuş embriyolarla tüp bebek tedavisinde 2 adet dönemi yaşadım.
Benim transferim ilk adetin ilk gününden 45 gün sonra yapıldı. Tabi bu 45 gün içinde bir adet daha yaşadım.
İkinci adetin ilk gününden de 20 gün sonraya denk geliyor transferim.
Allah yüzünüzü güldürsün, inşallah güzel bir sonuç alırsınız. Embriyolarınız ne zaman dondurulmuştu?
Folik asit neden verilmedi anlamadım. Unutmuş olabilirler bence. Çünkü normalde folik asite gebelik oluşumundan önce başlanıyor. Unutmuş olabilirler, arayıp sormanda fayda var canım...ay içime su serptin canim allah razi olsun.hemen geciyordu simdi kolay geçmiyor.son 5 gün daha mi hasastir nedir suan uzaniyorum daha iyiyim.sanki bu siralar kendimi zor tasiyorum da belim ağrıyor gibi değişik. Pazartesi is basi yapana kadar sabah 2 yumurta haslayip yiyecegim iyi geliyor.direnc sagliyor..dr da folik asit vs de vermedi sanirim tutarsa verir.sizinde doguma kadar ayni dr ile mi devam.
sanirim gebelik başlayınca çünkü ilk denememde de verilmedi.insallah bu ağrılar iyiye isarettir.doktorum.10. Günden sonra tahlil gunu tahlilini yaptırdığında ciktiginda beni ara oyle yeni claksan 10 lu kutusunu al diyordu.3 gun kan sulandiricisiz durmus olacağım.acaba 10.gün tahlil mi yaptirsam varsa enazindan kendim alır devam ederim diye düşündüm.ilk tek embriyo negatif denemede 10.gun dusuk çıktı 1 kusurlu bir degerdi.dusunuyorum embriyo meger tutunmadiysa ilk 3 günde ölüyorsa nasil 1 ve üstü bhcg kana salgılayabiliyor. allah rast getirsin işimizi CanimFolik asit neden verilmedi anlamadım. Unutmuş olabilirler bence. Çünkü normalde folik asite gebelik oluşumundan önce başlanıyor. Unutmuş olabilirler, arayıp sormanda fayda var canım...
Canım beta hcg 0 ve 5 arası negatif demektir. Yani 5 bile çıksa negatif demektir. Pozitif olması için 5'in üzerinde bir değer olması gerekir. Sakın clexane iğneye ara verme. Her gün aynı saatte yapmalısın o iğneyi. Açıkcası folikasit konusunda aklım almadı dediklerini. Öyle bir şey olması mümkün değil. Folikasit tedaviye başlar başlamaz verilir. Hamileliğin ilk 3 ayı bitene kadar kullanılır. Benim transfer sonrası 11. gün kanda çıkmıştı. Ama daha erken yaptırmadığım için bilemiyorum çıkıp çıkmayacağını...sanirim gebelik başlayınca çünkü ilk denememde de verilmedi.insallah bu ağrılar iyiye isarettir.doktorum.10. Günden sonra tahlil gunu tahlilini yaptırdığında ciktiginda beni ara oyle yeni claksan 10 lu kutusunu al diyordu.3 gun kan sulandiricisiz durmus olacağım.acaba 10.gün tahlil mi yaptirsam varsa enazindan kendim alır devam ederim diye düşündüm.ilk tek embriyo negatif denemede 10.gun dusuk çıktı 1 kusurlu bir degerdi.dusunuyorum embriyo meger tutunmadiysa ilk 3 günde ölüyorsa nasil 1 ve üstü bhcg kana salgılayabiliyor. allah rast getirsin işimizi Canim