Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar ya midem bulanıyor. Önceki hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamamıştım. Sadece hamileliğin son aylarında mide yanması oluyordu. Şu an 6 haftalık hamileyim ama midem çok bulanıyor. Kendi kendime nazar değdirdim galiba hiç midem bulanmaz diye diye...
Bir de biraz ayakta kalınca sanki içim çekiliyor gibi hissediyorum, bayılacak gibi oluyorum. Sizde de oluyor mu bu durum? Sürekli yatmak istiyorum. Yatıyorum, ondan da sıkılıyorum. Duramıyorum. Kalksam daha kötü oluyorum...
Her hamilelik ayni olmaz canmmmm bnde de 7 haftadami baslamisti tam hatırlamıyorum daha iştehszlik herseyden tiksinme basliycak ama 16 haftada gecicek canm Allah kolaylik versin

Her hamilelik ayni olmaz canmmmm bnde de 7 haftadami baslamisti tam hatırlamıyorum daha iştehszlik herseyden tiksinme basliycak ama 16 haftada gecicek canm Allah kolaylik versin
Sağol canım ya geçer inşallah. Bebeğin gelişim için iyi beslenmek çok önemli. Midem bulansa da beslenmeme dikkat ediyorum. Senin geçti mi bulantıların?

Kızlar dün transfer sonrası 10. Günümdü çok şükür pozitif. Yarın tekrarlıycam bildiğiniz gibi testi inşallah ii çıkar. Benim sol kasığımda hala batma ağrı ve belimdede inceden nokta şeklinde ağrı var ama sürekli gibi normal mi sizdede oldu mu ne kadar sürüyor tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum:KK49:

Merhaba kızlar bugun yumurtalarım toplandı ama transfer iptal edildi yarın bılgı verılıcek dondurulucak embrıyolarım adet olım dıye 10 gun duphaston verdı Dr hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar dün transfer sonrası 10. Günümdü çok şükür pozitif. Yarın tekrarlıycam bildiğiniz gibi testi inşallah ii çıkar. Benim sol kasığımda hala batma ağrı ve belimdede inceden nokta şeklinde ağrı var ama sürekli gibi normal mi sizdede oldu mu ne kadar sürüyor tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum:KK49:
Gozun aydin Allah hayirli saglikli kucagna almayi nasip etsin agrilar normal canm bebek tutunuyo ne kadar suruyo dersen halada var agrilar

Merhaba kızlar bugun yumurtalarım toplandı ama transfer iptal edildi yarın bılgı verılıcek dondurulucak embrıyolarım adet olım dıye 10 gun duphaston verdı Dr hakkımızda hayırlısı olsun
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah

Gozun aydin Allah hayirli saglikli kucagna almayi nasip etsin agrilar normal canm bebek tutunuyo ne kadar suruyo dersen halada var agrilar
Teşekkür ederim canım rahatlattın beni inşallah sağlıkla devam eder gerçekten her aşama ayrı bir zor.Allah yardımcımız olsun inşallah

Teşekkür ederim canım rahatlattın beni inşallah sağlıkla devam eder gerçekten her aşama ayrı bir zor.Allah yardımcımız olsun inşallah
Amin inşallah canm suan cok pozitif olman cok onemli kotu bsy dusunme en zor sureci atlattin artk tatli telaş basladi

Hayırlı olsun canım. Allah devamını da sağlıkla nasip etsin inşallah. Kasıklarda batma ve ince nokta şeklinde ağrılar bende de oluyor zaman zaman. Normal yani endişelenme... Ama ne kadar sürecek bu ağrılar hiç bilmiyorum...

Geçmiş olsun canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Transfer neden iptal edildi?

Kızlar bu arada dondurulmus embrıyo ile hamile kalan arkadaşlarım yaşınız nedir ben 35 yasındayım bu 3.tedavım ilk tedavımde 27 yaşındaydım yıne tedavımde iptal edılmıstı dondurulmus embrıyo ile hamıle kalmıştım 8 haftalıkken kalbı durmustu ıkıncı tedavımde dondurulmus degıldı ikiz tutmustu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yasında bu sefer yaşlıyım :( tutar inş

Kızlar bu arada dondurulmus embrıyo ile hamile kalan arkadaşlarım yaşınız nedir ben 35 yasındayım bu 3.tedavım ilk tedavımde 27 yaşındaydım yıne tedavımde iptal edılmıstı dondurulmus embrıyo ile hamıle kalmıştım 8 haftalıkken kalbı durmustu ıkıncı tedavımde dondurulmus degıldı ikiz tutmustu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yasında bu sefer yaşlıyım :KK43: tutar inş
Bnm yasim 26 canm Allaha sukur bi oglun varmis Allah bagislasin inşallah tutar olumlu dusun dualarim seninle

Yine kan sulandirici ile cebellestim.şırınganin beyaz pistonunu geri cikardim yanlislama elimde kaldi.şok oldum.sonra yerine takinca bastirmasam bile basinc oldu.biraz fışkırdı off ya saat olarak disarda oluyorum. Millet görmeden. Yapcam diye şekilden şekle girdim.insallah dışa çıkanlar yüzünden eksik gelmiyordur.

Liviya Liviya canim hiç akinti leke yok oldugu halde tutmayan yoktur.degil mi.birde işte bilmem kac haftalikken kalbi durdu diyenler var.allah korusun bebeklerimizi.kaldi 2 ignem. yarin kana gitsem mi pazar gunu de 10.gün oluyor aslinda.sabredip 10. Gunu mu beklesem.ilk negatifimde bu zaman kadar fitille pembeden kirmiziya dönmüştü.dualarinizi bekliyorum kizlar.

Back
X