Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Liviya Liviya canim hiç akinti leke yok oldugu halde tutmayan yoktur.degil mi.birde işte bilmem kac haftalikken kalbi durdu diyenler var.allah korusun bebeklerimizi.kaldi 2 ignem. yarin kana gitsem mi pazar gunu de 10.gün oluyor aslinda.sabredip 10. Gunu mu beklesem.ilk negatifimde bu zaman kadar fitille pembeden kirmiziya dönmüştü.dualarinizi bekliyorum kizlar.
Ah evhamli arkadasm bnmm bunu sorucagni biliyordum bnde de hic aktnti olmamis cok korkmustum tutmadimi diye yok herkeste aknti olmuyo bn hamile kaldigiminogrendikten uc hafta sonra su gibi aknti basladi oda normalmis merak etme inşallah yavrun seninledr bni dinlersen test gununu bekle derim bosu bosuna ster yaparsin

Amin canım yumurta fazla oldugu için ohss riskine karsı iptal edıldı
Kızlar bu arada dondurulmus embrıyo ile hamile kalan arkadaşlarım yaşınız nedir ben 35 yasındayım bu 3.tedavım ilk tedavımde 27 yaşındaydım yıne tedavımde iptal edılmıstı dondurulmus embrıyo ile hamıle kalmıştım 8 haftalıkken kalbı durmustu ıkıncı tedavımde dondurulmus degıldı ikiz tutmustu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yasında bu sefer yaşlıyım :KK43: tutar inş
Canım ben 30 yaşındayım. Bende polikistikover, eşimde de varikosel vardı. Eşim ameliyat olmuştu. Aylarca klomen tedavisi gördüm, olmadı. Ardından 3 defa aşılama denedik, yine olmadı. Sonra artık tüp bebeğe yönlendirildik. Tabi bu arada soğan suyuymuş, bilmem ne köküymüş, keçiboynuzu kürüymüş, çok şey denedik.
Derken çok şükür 26 yaşımdayken başladığımız ilk tüp bebek tedavisinden bir oğlumuz oldu.
Şu an 30 yaşındayım. İlk tedavimizden 6 tane dondurulmuş embriyomuz vardı. Şimdiki tedavimizde bu embriyolarımız ile gerçekleştirildi. İnşallah hepimizinki sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımıza alıp analı babalı büyütürüz inşallah... Ama bu süreçte beni en çok düşüncesiz insanlar yordu. Özellikle okul ortamında öğretmen olmuş ama insan olamamış denecek düzeyde olan, halden anlamayan bencil egoist insanlar yüzünden ne kadar bunaldım... Öğretmenler odasına bile girmek istemiyordum, çünkü devamlı aynı muhabbet dönüyordu. Allah bu süreçte herkese yardım etsin... İnşallah sen de pozitif sonuç alıp, sağlıkla dünyaya getirip büyütürsün inşallah....

Yine kan sulandirici ile cebellestim.şırınganin beyaz pistonunu geri cikardim yanlislama elimde kaldi.şok oldum.sonra yerine takinca bastirmasam bile basinc oldu.biraz fışkırdı off ya saat olarak disarda oluyorum. Millet görmeden. Yapcam diye şekilden şekle girdim.insallah dışa çıkanlar yüzünden eksik gelmiyordur.
Canım ben clexane yapmadan önce, daha o silikonlu gibi olan kapağı bile açmadan önce iğneyi dik tutup (iğnesi yukarı gelecek şekilde) parmağımla vura vura içindeki havayı yukarı çıkarıyorum. Sonra kapağı dikkatli bir şekilde açınca dışarıya hiç ilaç çıkmıyor. Sonra enjektördeki üstte kalan havayı boşaltıyorum. Yine dikkatli şekilde yavaşça yaparsan ilaç dışarı çıkmıyor. Sonra da iğnemi yapıyorum. Keşke senin için uygun olan saatlerde yapmaya başlasaydın. Dışarıdayken yapmak hakkaten zor oluyor.

Kizlar gunde 2 yumurta haşlanmış iyi geliyor.inanin.çörek otu yağı icmeye devam ediyorum sabah ac. Sanırım sabah ac tatlı kasigi yetiyor.ben acikcasi bagisiklik direnc icin iyi buldum.ise giderken inanin yapamiyorum haşlama yumurta beni tutan çörek otu yagi oluyor.mecburen ya diyet ekmegi yada simit oluyor kahvaltım.insallah bu süreci sakin stressiz atlatırım.Allah herkesin gönlüne göre versin.estrofem sayesinde rahmim budy bulding yapmis gibi fitili nerdeyse bebislere göndereceğim.

Kizlar gunde 2 yumurta haşlanmış iyi geliyor.inanin.çörek otu yağı icmeye devam ediyorum sabah ac. Sanırım sabah ac tatlı kasigi yetiyor.ben acikcasi bagisiklik direnc icin iyi buldum.ise giderken inanin yapamiyorum haşlama yumurta beni tutan çörek otu yagi oluyor.mecburen ya diyet ekmegi yada simit oluyor kahvaltım.insallah bu süreci sakin stressiz atlatırım.Allah herkesin gönlüne göre versin.estrofem sayesinde rahmim budy bulding yapmis gibi fitili nerdeyse bebislere göndereceğim.
Çörek otu yağı hamilelikte kullanılmıyor diye hatırlıyorum, araştırın isterseniz

Ben daha önce de yazmıştım ama yine yazayım. Çörek otu yağı gibi bu tür bitkisel şeyleri tedavide kullanmak bence pek uygun değil. Bitki çayları bile yasak dediler bana tüp bebek merkezinde. Yine de sen bilirsin canım. Tercih meselesi...
Liviya Liviya canım sen hemşiresin diye sana da sormak istiyorum. Senin bilgin var mı bu konuda. Yoksa ben mi çok pimpirikliyim anlamadım valla..

T tugsem_10 canım bu yazıyı şimdi internetten buldum. Gerçekten çok müdahele ediyormuş gibi olmaktan dolayı rahatsızlık duyuyorum ama yine de tekrar belirtmek istiyorum. Senin iyiliğin için bundan sonra kullanma derim. Alttaki yazıyı oku. Biraz araştırsan zaten internette çok yazı var bu konuda:

"Çörek Otu Yağının Hamilelik İçin Kullanımı Nasıldır?

Hamile kalmak için bazı durumlarda birçok yöntem denenir. Doktorlara gidilir, şifa aranır ve çeşitli bitkisel karışımlar kullanılır. Çörek otu yağı da hamile kalmak için kullanılabilecek yağlardan biridir. Gebe kalmak istenen süreden 6 ay kadar önce bu şifalı bitkinin yağının yada tohumlarının kullanımına başlanabilir. 1 ay boyunca çörek otu, bal ve tarçınla karıştırılarak adet dönemi başlaması sürecinde 10 gün yenirse gebe kalmayı kolaylaştırır.

Hamile kalındıktan sonra hemen çörek otu yağı yenmesi kesilmelidir. Çünkü hamilelik döneminde bu bitkinin tohumlarının yada yağının tüketilmesi düşük yapma riskini arttırır. Fakat doğum yapıldıktan sonra tekrar çörek otu yağı kullanılabilir. Böylece anne ve bebek daha sağlıklı olur. Emzirme döneminde ve gebelik döneminden sonra anne ve bebek sağlığı açısından ilaç kullanılamayacağı için çeşitli şifalı bitkiler kullanılır. Çörek otu tohumları ve yağı ile emzirme dönemi daha sağlıklı ve uzun geçer.

Çörek Otu Yağının Yan Etkileri Nelerdir?
Hamilelik döneminde kesinlikle kullanılmamalıdır."

T tugsem_10 canım bu yazıyı şimdi internetten buldum. Gerçekten çok müdahele ediyormuş gibi olmaktan dolayı rahatsızlık duyuyorum ama yine de tekrar belirtmek istiyorum. Senin iyiliğin için bundan sonra kullanma derim. Alttaki yazıyı oku. Biraz araştırsan zaten internette çok yazı var bu konuda:

Hamile kalmak için bazı durumlarda birçok yöntem denenir. Doktorlara gidilir, şifa aranır ve çeşitli bitkisel karışımlar kullanılır. Çörek otu yağı da hamile kalmak için kullanılabilecek yağlardan biridir. Gebe kalmak istenen süreden 6 ay kadar önce bu şifalı bitkinin yağının yada tohumlarının kullanımına başlanabilir. 1 ay boyunca çörek otu, bal ve tarçınla karıştırılarak adet dönemi başlaması sürecinde 10 gün yenirse gebe kalmayı kolaylaştırır.

Hamile kalındıktan sonra hemen çörek otu yağı yenmesi kesilmelidir. Çünkü hamilelik döneminde bu bitkinin tohumlarının yada yağının tüketilmesi düşük yapma riskini arttırır. Fakat doğum yapıldıktan sonra tekrar çörek otu yağı kullanılabilir. Böylece anne ve bebek daha sağlıklı olur. Emzirme döneminde ve gebelik döneminden sonra anne ve bebek sağlığı açısından ilaç kullanılamayacağı için çeşitli şifalı bitkiler kullanılır. Çörek otu tohumları ve yağı ile emzirme dönemi daha sağlıklı ve uzun geçer.

Ben de bu yazıyı daha önce okumuştum, o yüzden arkadaşı uyarmak istedim. Çörek otu yağı çok şifalı ama hamileyken dikkat etmek gerekiyor.

Ben daha önce de yazmıştım ama yine yazayım. Çörek otu yağı gibi bu tür bitkisel şeyleri tedavide kullanmak bence pek uygun değil. Bitki çayları bile yasak dediler bana tüp bebek merkezinde. Yine de sen bilirsin canım. Tercih meselesi...
Liviya Liviya canım sen hemşiresin diye sana da sormak istiyorum. Senin bilgin var mı bu konuda. Yoksa ben mi çok pimpirikliyim anlamadım valla..
Hamile kalmak icin bnde kullandim canm ama bitki caylari corek otu bunun gibi seyler hamilelikte sakincalidr diye biliyorum

hım tamam canim sağol kullanmayacağım bugun fitil kullanip pek uzanamadim.bir fitil daha koydum.bu günden sonra ara vereyim bakalım.sadece bebeklerin oldugu rahmin sağında birsey yokda belime böreğime ağrı vuruyor sağa.

Kızlar ikinci hcg mi vermek için hastaneye gidicem sizce aynı hastaneye mi gidiyim yoksa bu defa farklı bir hastaneye mi. Çünkü hastaneden hastaneye makineden makineye değişebiliyomuş hcg değerlendirmesi. Farklı çıkarsa moralim bozulur diye korkuyorum:KK76:

hım tamam canim sağol kullanmayacağım bugun fitil kullanip pek uzanamadim.bir fitil daha koydum.bu günden sonra ara vereyim bakalım.sadece bebeklerin oldugu rahmin sağında birsey yokda belime böreğime ağrı vuruyor sağa.
Canm doktorun bi gunde kactane fitil dediyse okadar kullan fazlasida azida zararli sakin fitile ara vereyim deme o fitil progeston hormonu o tutuyo bebegi ara verirsen Allah korusun duser bebek

Kızlar ikinci hcg mi vermek için hastaneye gidicem sizce aynı hastaneye mi gidiyim yoksa bu defa farklı bir hastaneye mi. Çünkü hastaneden hastaneye makineden makineye değişebiliyomuş hcg değerlendirmesi. Farklı çıkarsa moralim bozulur diye korkuyorum:KK76:
A bugun test gununmu canm hic farketmiyo ben uc aryi hastanede yaptrdim

Arkadaslar bizimde 4 adet dondurulmus embiryomuz var ilk denememizden bi oglumuz oldu suan 2 yasinda normal deneme yapiyoruz ama bakalim olmassa 4 taneden birini daha denme yapacsgiz

Arkadaslar bizimde 4 adet dondurulmus embiryomuz var ilk denememizden bi oglumuz oldu suan 2 yasinda normal deneme yapiyoruz ama bakalim olmassa 4 taneden birini daha denme yapacsgiz
Allah bagislasin inşallah normal yolla olur bnde Allah kismet ederse dogum yaparsam sonra korunmayi düşünmüyorum belki normal yolla olur diye

Back
X