Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Allah saglicakla kucagna almayi nasip etsin cok sevindim canm dikkat et kendine
allah razi olsun amin.dualarinizla yanimda olduğunuz icin teşekkür ederim.

Kızlar yumurtalıklarınızda diilde tam ortada rahminizde ağrı ve baskı hissediyomusunuz
benim iki yumurtalık yerinde baskı hissettim.bebegi transfer ettigi yer ortasimiydi canım.

Kızlar kaçıncı gün donduruldu sızın embrıyolar benı az önce aradılar çok şükür herşey iyi gıdıyormus Çarşamba yani 5.gun dondurcaklarmıs

Konu sahibi D dehaaa inşallah hamile kalip cocukluda olmussunuzdur
canim senin 10.gün kaç çıktı.burada gordugum kadariyla 10.gün çıkanların çoğunun devami katlanarak devam ediyor.bana tek gibi geldi.yarin işbaşı yapicam kendime eve gelince yumurta haşlamam lazim.sabah harici de yemegi hic sevmem.

canim senin 10.gün kaç çıktı.burada gordugum kadariyla 10.gün çıkanların çoğunun devami katlanarak devam ediyor.bana tek gibi geldi.yarin işbaşı yapicam kendime eve gelince yumurta haşlamam lazim.sabah harici de yemegi hic sevmem.
Canm bn 12 gunde yaptrdm 736 cikti sende 12 gunde yaptrsaydin belki oyle cikardi ama guzel cikti seninkide tek olsada saglikli olsunda bnmki ikizdi biri kayboldu ya

Canm bn 12 gunde yaptrdm 736 cikti sende 12 gunde yaptrsaydin belki oyle cikardi ama guzel cikti seninkide tek olsada saglikli olsunda bnmki ikizdi biri kayboldu ya
test günüm 23 ağustos 2 günüm kaldı bekleyeyim bakalım.bhcg ye vücudum çok tepki verir diye düşünmüştüm.demek o eşikte değilim.

Kızlarrrr günaydın. Az önce merkezi aradım pozitif sonuç aldık muayene randevu istedim iki hafta sonraya verdi üstelik muayene ücretliymişsixdede öle mi oldu şok oldum çok saçma diilmi ya 480 liraa ne yapıyım sizce

test günüm 23 ağustos 2 günüm kaldı bekleyeyim bakalım.bhcg ye vücudum çok tepki verir diye düşünmüştüm.demek o eşikte değilim.
Canm evetvobhormon baya degisiklikler gosterir yani vucut tepki verir ama oyle hmn degl anca 8 haftasinda falan

Kızlarrrr günaydın. Az önce merkezi aradım pozitif sonuç aldık muayene randevu istedim iki hafta sonraya verdi üstelik muayene ücretliymişsixdede öle mi oldu şok oldum çok saçma diilmi ya 480 liraa ne yapıyım sizce
Nasil yaaaaa ne muayenesiymis o ya 480 lira sadece muayenemiymis

Bnm gittigim yerde muayene 80 lira 10 gecerli canm 480 lira boyle bibucret hic bi yerde yok kandriyorlarmi acaba tedavi gordugunnyer dimi orasi

Bnm gittigim yerde muayene 80 lira 10 gecerli canm 480 lira boyle bibucret hic bi yerde yok kandriyorlarmi acaba tedavi gordugunnyer dimi orasi
benim gittiğim merkezde 400tl idi geçen sene orada takibini yaptırırsam öyle mi gider bilmiyorum.

Back
X