Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ne kadar pahliymis orasi ya Allah islah etsin onlari bu kadar fiyat olurmu ya bnm gittigim yer avrasiya hospital ama 80 tl bide 10 gecerli
Aynen ama benim anlamadığım ilk muayenede ücret niye gerekiyoki gitmesem ilaçlarımı kim düzenleyecek kızlar napıyım sizce ölesine bi kadın doğumcuya gitsem o takip edebilirmi ilaçları vs

400 tl bir gunluk nuayenemi yoksa bir hafta falanmi
bildiğim kadarı ile aylıktır da.sadece araştırıp öğrendim.açıkçası tüp bebeği yapan doktor takip etmeli mi etmemeli mi?kararsız kaldım.sonuçta kişi yaptığı işi bilir.

Aynen ama benim anlamadığım ilk muayenede ücret niye gerekiyoki gitmesem ilaçlarımı kim düzenleyecek kızlar napıyım sizce ölesine bi kadın doğumcuya gitsem o takip edebilirmi ilaçları vs
Git de diyemiyorum gitmede diyemicem cunku orde ki doktor da tedavi gorduysen o daha iyi bilir senin ne ilac icmen gerekiyor ne yapman gerekiyo cunku sifirdan o tedavi etti seni bnde kendi doktorumu degistirmicem sonuna kadar doktorumla devam edicem ama seninki cok pahliymis durumu musait insana bile pahli gelir 480 tl cunku artik her hafta konturola cagircak seni uç aydan sonra arada bi cagircak Allah yardmcin olsun canm bana kalsa doktorunu degstrme diycem ama

Kızlarrrr günaydın. Az önce merkezi aradım pozitif sonuç aldık muayene randevu istedim iki hafta sonraya verdi üstelik muayene ücretliymişsixdede öle mi oldu şok oldum çok saçma diilmi ya 480 liraa ne yapıyım sizce
Canım bizim tüp bebek merkezinde transferden sonra ücretsiz iki muayene hakkı daha var. Gebelik testinden 10 gün sonra keseyi görmek için, keseyi gördükten 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırıyorlar... Bunların dışında yine aynı yerde kontrollere devam etmek istersen aşırı pahalı...

bildiğim kadarı ile aylıktır da.sadece araştırıp öğrendim.açıkçası tüp bebeği yapan doktor takip etmeli mi etmemeli mi?kararsız kaldım.sonuçta kişi yaptığı işi bilir.
Bncede oyle canm ama arkadasin dedigi yer tek muayene 480 tlmis

Kızlar ben arayıp konuşucam neden böyle diye en azından bir kere giderim muayeneye napıyım el mahkum istanbulda oturuyorum canım

Canım ben önceki hamileliğimde transferden sonra 2 defa gittim tüp bebek merkezindeki doktoruma. Sonraları özel hastanede iyi olarak duyduğum bir doktora geçtim. Çünkü bizim tüp bebek merkezimiz de 2 ücretsiz muayeneden sonrası aşırı pahalıydı. Kontrollerde özel hastanede gittiğimiz doktorumuz 3 haftaya bir çağırıyordu. Doğuma yaklaştıkça son aylara doğru 2 haftaya bir, haftaya bir çağırıyordu. En azından ilaçlarını düzenlemesi gerekiyordu doktorunun bence

Son düzenleme:
Canım ben önceki hamileliğimde transferden sonra 2 defa gittim tüp bebek merkezindeki doktoruma. Sonraları özel hastanede iyi olarak duyduğum bir doktora geçtim. Çünkü bizim tüp bebek merkezimiz de 2 ücretsiz muayeneden sonrası aşırı pahalıydı. Kontrollerde özel hastanede gittiğimiz doktorumuz 3 haftaya bir çağırıyordu. Doğuma yaklaştıkça son aylara doğru 2 haftaya bir, haftaya bir çağırıyordu. En azından ilaçlarını ayarlaması gerekiyordu doktorunun bence
Ben pozitif diye aradığımda aynen devam edin ilaçlara dediler ama ne zamana kadar bide şu an beş haftalık iki hafta sonraya randevu vermeside acaip dimi tam 7 haftalıkken filan çağırıyo geç diil mi

Ben pozitif diye aradığımda aynen devam edin ilaçlara dediler ama ne zamana kadar bide şu an beş haftalık iki hafta sonraya randevu vermeside acaip dimi tam 7 haftalıkken filan çağırıyo geç diil mi
Keseyi görmek için o tarihte çağırıyorlar canım. Daha erken gidersen kese görünmeyebilir diyedir muhtemelen... Garanti olsun diye 2 hafta demişlerdir

Keseyi görmek için o tarihte çağırıyorlar canım. Daha erken gidersen kese görünmeyebilir diyedir muhtemelen... Garanti olsun diye 2 hafta demişlerdir
Ben yinede bu cuma bir kadın doğumcudan randevu aldım canım 5+5 oluyo belki görünür en olmadı hcg ti sorarım oda kafama takılıyo çok yüksek dört katı yükseliyo

Canm bnm kesede 7 haftalikken goruldu bncede keseyi gormek icin iki hafta sonraya cagirmis olabilir

Ben yinede bu cuma bir kadın doğumcudan randevu aldım canım 5+5 oluyo belki görünür en olmadı hcg ti sorarım oda kafama takılıyo çok yüksek dört katı yükseliyo
Canm 5+5 de gorulmesi biraz zor cunku bnmki 7 haftalikken vajinal ustrasonda goruldu

5 hafta 2 günlükken ben de senin dediğin gibi başka bir doktora gittim ve keseyi görmüştük canım. İkiz gebeliklerde hızlı artıyormuş beta hcg. Hakkında hayırlısı inşallah...

5 hafta 2 günlükten ben de senin dediğin gibi başka bir doktora gittim ve keseyi görmüştük canım. İkiz gebeliklerde hızlı artıyormuş beta hcg. Hakkında hayırlısı inşallah...
İnşallah canım hepimizin Allah emeklerinin karşılığını versin bakalım eşim ne diyecek. Bu arada ilaçlardan mı bilmiyorum çok irkiliyorum bişey düşse bişey kırılsa bütün vücudum baştan aşağı titriyo nniye böyle ödlek oldum bilmiyorum:bicak:yeni olan bişey bu. Sonrada acaba bu sıçramaya irkil eye bişey olmuşmudur diye içim içimi yiyo:kk77:

Back
X