yapmadim moralim bozulmasin diye test günüm de yaparim sanirim idrarla cikarsa daha garanti gibi idrarda silik olan sonra kimyasala da baglyabiliyor sanirim o yüzden 23 agustosu bekleyeceğimIdrar tesi yaptinizmi hic?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmadim moralim bozulmasin diye test günüm de yaparim sanirim idrarla cikarsa daha garanti gibi idrarda silik olan sonra kimyasala da baglyabiliyor sanirim o yüzden 23 agustosu bekleyeceğimIdrar tesi yaptinizmi hic?
Mehmet Koça gidiyorum Allah razi olsun cok iyi insan ya@Liviya Avrasya'da hangı dr gidiyorsun :)
Bende Tamer hocaya gıdıyorum oda çok iyi ilk doğumumu onda yaptımMehmet Koça gidiyorum Allah razi olsun cok iyi insan ya
Canm progeston hormonu kabizlik yapar bide jel atiklari her wcye gittiginde cikiyo bn gunluk ped kullandim agrilar normal yvrucun tutunuyo sana annesiCanım gazım çok oda kasıklarımda belimde çok ağrı yapıyo karbonhidratı kestim sayılır bol su içiyorum kayısı badem vs ama çok bi faydasını göremedim psikolojik birazda progestanın etkileri.bide bahsetmiştim ya jel her tuvalete gittiğimde geliyo bu güne kadar biriken galiba şu iki günde geldi sırf
oda beni geriyo
İnşallah canm ya ama sabrm gelmiyo ya dayanamıyorum bide bugun cok fazlaw bulantim var bulantilar gecmisti iki gundur cok var inanilmaz bulanti ya ybugun hic yemk yiyemedimİnşallah şu perşembe kontrolünde güzel geçer canımLiviya
O doktoru tanımıyorum ama acrasiyadekiler cogu hepsi iyiler ya mesela bi agrim oldu diyelim gece saat 1 doktorumu ariyorum aciyo bilgi veriyo bni rahatlatiyo cok memnun kaldim Allah razi olsun doktorlarimizdanBende Tamer hocaya gıdıyorum oda çok iyi ilk doğumumu onda yaptım
Amin cnm senın takıplerın ordamı oldu tedavinO doktoru tanımıyorum ama acrasiyadekiler cogu hepsi iyiler ya mesela bi agrim oldu diyelim gece saat 1 doktorumu ariyorum aciyo bilgi veriyo bni rahatlatiyo cok memnun kaldim Allah razi olsun doktorlarimizdan
Evet canm tedavim takibim orda yapildi yumurta toplama transfer liw hospitalda oldu sen transfer oldunmuAmin cnm senın takıplerın ordamı oldu tedavin
Ah canım benim ya sen çok tatliş bi annesin. Mide bulantıları inşallah geçer kısa sürede bebek saçlıysa da bulantı çok yaparmış öle derdi annemİnşallah canm ya ama sabrm gelmiyo ya dayanamıyorum bide bugun cok fazlaw bulantim var bulantilar gecmisti iki gundur cok var inanilmaz bulanti ya ybugun hic yemk yiyemedim
Saol şekerim sende öylesin hayatta en korktugum sey mide bulantisiydi hmn hmn hamile kaldigimdan beri bulantim var ama olsun bunada şükür sadece saglikli beslenebilsem icim rahat edicek inşallah dedigin gibi saci cikiyordur agzin bal yesin canm yaAh canım benim ya sen çok tatliş bi annesin. Mide bulantıları inşallah geçer kısa sürede bebek saçlıysa da bulantı çok yaparmış öle derdi annem
Yok cnm donduruldu ohss riskinden dolayı adet olmayı beklıyorumEvet canm tedavim takibim orda yapildi yumurta toplama transfer liw hospitalda oldu sen transfer oldunmu
İnşallah hakkinda hayirlisi olur canm Allah yardmcin olsunYok cnm donduruldu ohss riskinden dolayı adet olmayı beklıyorum
Amin canım saolasınİnşallah hakkinda hayirlisi olur canm Allah yardmcin olsun
10. gün tahlil yaptırdın mı kaç çıktı canım.bana da 5. gün 2 blast transfer edildi. çıktı kanda fakat asıl tahlil günüm yarın.Merhaba. Bende dondurulmuş 5.gün blast embriyo ile ikizlerime hamileyim. 9 hafta 2 günlük bebeklerim ve biraz bulantılı,sancılı geçiyor ama çok şükür Rabb'ime. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
10. gün tahlil yaptırdın mı kaç çıktı canım.bana da 5. gün 2 blast transfer edildi. çıktı kanda fakat asıl tahlil günüm yarın.
6 temmuzdu transfer tarihim iğne ve ilaçlarım Bittiği için 15 temmuzda kan verdim doktorumda. 400 çıkmıştı10. gün tahlil yaptırdın mı kaç çıktı canım.bana da 5. gün 2 blast transfer edildi. çıktı kanda fakat asıl tahlil günüm yarın.
benimde mesela 10 günlük iğne aldırmıştı 3 gün sonra tahlilim olacaktı fakat varsa kıyamadım çıkarsa iğne alırım çıkmazsa iğne almam dedim kendi kendime.gittim acile 10. günü tahlil verdim.41.93 çıktı. sonra iğnemi aldım.test günümde sanırım tamamen belli olur.benim ilki negatifti.6 temmuzdu transfer tarihim iğne ve ilaçlarım Bittiği için 15 temmuzda kan verdim doktorumda. 400 çıkmıştı