Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

benimde mesela 10 günlük iğne aldırmıştı 3 gün sonra tahlilim olacaktı fakat varsa kıyamadım çıkarsa iğne alırım çıkmazsa iğne almam dedim kendi kendime.gittim acile 10. günü tahlil verdim.41.93 çıktı. sonra iğnemi aldım.test günümde sanırım tamamen belli olur.benim ilki negatifti.
Benimde ilki negatifti. Devam et iğnelerine geç tutunmuş olma ihtimali var. Çünkü benim bebeklerin arasında 2 gün var mesela. Biri iki gün sonra tutunmuş

Benimde ilki negatifti. Devam et iğnelerine geç tutunmuş olma ihtimali var. Çünkü benim bebeklerin arasında 2 gün var mesela. Biri iki gün sonra tutunmuş
ayy çok merak ediyorum. bakalım yarın ne olacak.doktor nasıl anlıyor ya farklı günlerde tutunduğunu.rabbim ol derse oluyor.bütün bunlar vesile.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bize.

400 çıkan test ile size vitamin folik asit başlandı mı? benim şeker troid hapı olduğuna mı bilmem bana vitamin yada folik asit başlanıp başlanmayacağına ilişkin bilgi vermedi dr.daha önce içtiğim supradyn all days şeker ve troid hapının etkinliğini etkilemiş sanırım.öyle karışık durumlar.

400 çıkan test ile size vitamin folik asit başlandı mı? benim şeker troid hapı olduğuna mı bilmem bana vitamin yada folik asit başlanıp başlanmayacağına ilişkin bilgi vermedi dr.daha önce içtiğim supradyn all days şeker ve troid hapının etkinliğini etkilemiş sanırım.öyle karışık durumlar.
KEse göründü kalp atışları duyuldu falan biri 2 gün geriden geliyor dedi. Nasıl yani dedim biri 2 gün sonra tutunmuş yani dedi. Sadece folik asit,iğne ve jel kullanıyorum ben. Transferden önce başladım hepsine. Allahhhhh isteyen herkese,sanada nasip etsin inşallah

KEse göründü kalp atışları duyuldu falan biri 2 gün geriden geliyor dedi. Nasıl yani dedim biri 2 gün sonra tutunmuş yani dedi. Sadece folik asit,iğne ve jel kullanıyorum ben. Transferden önce başladım hepsine. Allahhhhh isteyen herkese,sanada nasip etsin inşallah
amin sağlıklı olsunlar da bende her doktorun farklı bir şeyler demesinden korkuyorum burda neler neler duyuor hamile kadınlar.geçenlerde eşinin hamilelik testlerinden 3 lü testlerden biri bozuk çıkmış oranı yüksek olan eşimin arkadaşı eşi ve çocuğunu gördüm.kızı turp gibiydi.

Kızlarrr naber ne var ne yok. Kızlar ya aklıma takıldı da ben bu bir buçuk litrelik suları filan yanımada taşıyorum odadan odaya sizce iyi yapmıyomuyum bu kadar ıltanda bişey olmaz herhalde dimi

Kızlarrr naber ne var ne yok. Kızlar ya aklıma takıldı da ben bu bir buçuk litrelik suları filan yanımada taşıyorum odadan odaya sizce iyi yapmıyomuyum bu kadar ıltanda bişey olmaz herhalde dimi
Mrb canm iyidr saol yok o kadardan bsy olmaz ama genede dikkat et

Mrb canm iyidr saol yok o kadardan bsy olmaz ama genede dikkat et
Ya içime dert oldu ama en başından beri böle gidip mutfaktan alıyorum yanıma getiriyorum bel hizamın üstünde taşıyorum herşeyi ağır gibi gelmiyor ama benim eşim evde değil çoğunlukla beş günlüğüne uçuşa gitti mesela yurt dışına ve yalnızım kendimi idare etmek zorundayım benle ilgilenecek tek bir kişi yok. Allah a emanet artık bilemiyorum:110:

Ya içime dert oldu ama en başından beri böle gidip mutfaktan alıyorum yanıma getiriyorum bel hizamın üstünde taşıyorum herşeyi ağır gibi gelmiyor ama benim eşim evde değil çoğunlukla beş günlüğüne uçuşa gitti mesela yurt dışına ve yalnızım kendimi idare etmek zorundayım benle ilgilenecek tek bir kişi yok. Allah a emanet artık bilemiyorum:110:
Agir bsy kaldrmamaya calis bnde ilk transferden 5 gun sonra yatagimdeki yorgani salona taşımıştım esim isten gelince cok kizmisti yorganda agirdi Allaha şükür bsy olmadi sende dikkat et inşallah bsy olmaz cok cok agir kaldrmiyorsan sorun yoktr

Göbekten güç almadan kol kuvvetiyle taşınacak türde bir buçuk litrelik su mesela en fazla bir kilo bir buçuk kilo. Sağolasın kuzum yine hızır gibi rahatlattın beni

Göbekten güç almadan kol kuvvetiyle taşınacak türde bir buçuk litrelik su mesela en fazla bir kilo bir buçuk kilo. Sağolasın kuzum yine hızır gibi rahatlattın beni
İcini ferah tut inşallah bsy olmaz simdi aklima geldide bnde 5 tlik su tasimistim cok korkmustum Allahi izniyle bsy olmaz sende bnm gibi evhamli Anne oldun :anne:

İcini ferah tut inşallah bsy olmaz simdi aklima geldide bnde 5 tlik su tasimistim cok korkmustum Allahi izniyle bsy olmaz sende bnm gibi evhamli Anne oldun :anne:
:KK76:Sorma ama inşallah keseyle kalbi görünce rahatlıycam baya.Allah onları bize bizi onlara layık eylesin canım

:KK76:Sorma ama inşallah keseyle kalbi görünce rahatlıycam baya.Allah onları bize bizi onlara layık eylesin canım
Amin bnde keseyi goriyim rahatlicam dedim gordum sonra kal atışlarını duyayim rahatlicam dedim Allaha sukur duydum ama genede bu korkular devam etti şimdide tekmelerini hissedeyim rahatlicam diye bekliyorum tekmeyi Allahi izniyle hissedersem bebegimi kucagma aliyim rahatlicam diycem galiba hamilelik anbelik boylemis canm Allah isteyen herkese nasip etsin amin

Aynen öyle canm sende icini ferah tut diycem ana bn cok heycanliyim cok sabrszlaniyorum korkuyorum persenbe cabuk gelsin yaaa

Sirada ben varim kesedir kalptir.sırayla kalbinin atışı duyulurken kocam yanimda olsun isterdim ne hissederdi acaba

Kocan nerdeki canım gelsin senle ilk muyeneye
genelde kendi acaip hayatından zor firsat bulur.hala akli tam başına gelmedi zaman geçtikçe daha mi geliyo başka yerine mi kaçıyor karar veremedim.

Ay bnmkisi ayni odun gibi durmustu ilk baslarda hic bsy hissetmedi ama gobegim ciktikca heycanlanmayi basladi
bizimkide sanirim göbeğim çıkana kadar vernikli tahta gibi durur anlamaz bisey 10.gun testimin sonucunu attim onu bile anlamadı

Back
X