Evet canım ikizlerimi kaybettim kızımın suyu bitti nasıl oldu anlamadım sızıntı veya lavabodayken bir anda gidebilir dediler fark etmedim huzursuz hissettim kendimi gittiğimde suyumun az olduğunu enfeksiyon değerimin arttığını söylediler enfeksiyondan kaynaklı dendi benim pıhtılaşma sorunum vardı doktorum bırakırdı iğneyi gerek yok dedi prof danıştım pihtilasip bi damarın enfeksiyon yaratacağını söyledi ama geçen hafta histeroskopi oldum yine tedaviye başlamıştık gebelik değeri cıktı sonra düştü değerim bebeğin tutunup düştüğünü söyledi histeroskopidede rahimde septum cıktı buda bebek kaybı yaratıyormuş ne dusunecegimizi şaşırdık bir hafta hastanede yattım ikizlerde dayanalım dedim ama kızımın kordonu gelince düşüğü başlattılar oğlumda hicbir sorun yoktu oda sessiz sedasız veda etti iki acı çok zor geldi genetik araştırma yapalım dediler ben istemedim o küçücük bedenlerine kıyamadım yüzlerini hiç unutamıyorum Rabbim sabrımızı bol versin herkes bidaha olur diyo ama o birdaha bizim gibi olanlar için öyle bi mucizeki ikinci adetimde gidecem eğer normal derse transfer için başlayacam inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini versin bidaha kimseye bu acıları yasatmasin