Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bende de taze olani tuttu hatta 3.deneme şansı yükseltmek için 3.gün 6 tane donduruldu cozdurup 5.güne birakacaklardi sadece 2 tane ćözulebildo onlarda 5.güne gidemedi bu denemede ilk defa 5.güne gelen oldu 5 tane 2 tane iyi kalitede transfer edildi 3 tanede orta kalitede donduruldu şimdi çözülecektir stresi başladı allahım tüp bebekte her aşama sıkıntılı korkulu artık son olsun bu defa sağlıkla kavuşalım inşallah gelişmeleri yaz bana cnm
Ayyy çözülmeme ihtimalide mi var 4. Denemem ilk kez dondurulmuş deniyecez zaten bir tane emriyo var off off..lucrin başlayacaz yarın güya bu kez rahat olur dedik ama stresi çokmuş bununda...kün feyekün...allah büyük

Ayyy çözülmeme ihtimalide mi var 4. Denemem ilk kez dondurulmuş deniyecez zaten bir tane emriyo var off off..lucrin başlayacaz yarın güya bu kez rahat olur dedik ama stresi çokmuş bununda...kün feyekün...allah büyük
Tup bebekle stres hiç bitmiyor tutsada stres devam ediyor ćozulmeme ihtimali düsük bir ihtimal sen kötü düşünüp stres etme akışına bırak hayırlısı olsun inşallah sağlıkla çözulup sımsıkı tutunsun sana

Estrofemden değildir beyin salgıladığı için senin tedavi sırasında atağa geçiren bi etken olmuş estrofem yapsa benim artardı senden daha çok içtim tekrar tekrar denemeler çok zor hepimiz aynı durumdayız bi arkadaşım vardı 8yil önce tanıştım burda 9 başarısız deneme geçirmiş 10da hiç umudum yok demişti tuttu oğlu oldu arkasına 6ay sonra korunmamış olmuyo diye bidaha oğlu oldu nasip başka bi arkadaşım rezervi bitmişti kaç defa denedi tek yumurta ile her seferinde artik kayınvalidesi başına kakıyordu transfer yaptırdı eve gitti kaynana görümce misafirliğe gelmişlerdi artik saklıyordu tedaviye gittiğini kızı oldu umudu bittiği anda bir yıl sonra normal yolla bi kızı daha oldu okadar kişi varki yıllardır kac deneme yaptigini unutan hayırlısıyla sabredecez ben 13 yil oldu evleneli kaç tedaviden geçtim unuttum artik Rabbim büyük vakti zamanı var hayırlısını diliyoruz çünkü inancını kaybetme göreceksin moral8n düzeldikçe herşey yoluna girecek

Cok dogru diyorsun canim Allahim bizede versin simdi sut hormonu kullaniyorum son 2 kaldi dunde tarlusal ilacim bitti bakalim nezaman adetim gelecek cunku benim adet 1 gun geldi aksamina kahverengi akinti dedigim gibi adet bile degildi ama merak ettigim sey simdi eger adet olursam yeni tarih olmus olacak demi yeni adet tarihim sut hormonumda insAllah dusmustur daha 3 haftadir kullaniyorum dostinex i dusurur mu hemen ? Bi ay icinde acaba ve ben anlamiyorum nasil yukselir ki bu

Cok dogru diyorsun canim Allahim bizede versin simdi sut hormonu kullaniyorum son 2 kaldi dunde tarlusal ilacim bitti bakalim nezaman adetim gelecek cunku benim adet 1 gun geldi aksamina kahverengi akinti dedigim gibi adet bile degildi ama merak ettigim sey simdi eger adet olursam yeni tarih olmus olacak demi yeni adet tarihim sut hormonumda insAllah dusmustur daha 3 haftadir kullaniyorum dostinex i dusurur mu hemen ? Bi ay icinde acaba ve ben anlamiyorum nasil yukselir ki bu
Canım düşer benim göğsüm hatta süt yüzünden tıkandı enfeksiyon oluştu bi ay kullandım bide 20 tane antibiyotik iğne verdiler düştü şükür bu beyinden kaynaklanıyormuş ordaki bi bezin çalışmasını bisey tetikliyo bazı kişilere takip veriliyor ama senin bence psikolojik tanidigimda öyle oldu anne olma isteğini yüksek yaşadığımız içinde tetikleyebiliyormus ilk ayda düştü senin sadece stres yaşamadan bu tedaviyi atlatman gerek kendine dikkat et herşey sende bitiyo biliyorsun

5.gün dondurulmuş tek embriyo trasfer edildi bana 21.mart test günüm..4.denemem korkudan ölüyorum..5.gün embriyosu tutmayan bir çok kişi de varmış okuya okuya sağı solu kafayı yedim..

5.gün dondurulmuş tek embriyo trasfer edildi bana 21.mart test günüm..4.denemem korkudan ölüyorum..5.gün embriyosu tutmayan bir çok kişi de varmış okuya okuya sağı solu kafayı yedim..

Allah ol dedikten sonra 3. gün, 5. Gün, donmuş embriyo, taze embriyo farketmiyor. Yeter ki anne olma vaktin, zamanın gelmiş olsun. Allah hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin isteyen herkesle birlikte bana da

Hakkında hayırlısı olsun canım her denemede risk var malesef Rabbim ol diyecek inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur bende başladım tedaviye transfer nisan 1 gibi olur sanırım inşallah güzel haberler veririz

Hakkında hayırlısı olsun canım her denemede risk var malesef Rabbim ol diyecek inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur bende başladım tedaviye transfer nisan 1 gibi olur sanırım inşallah güzel haberler veririz
Aminnn sizinde tedaviniz hayırla sonuçlansın inş..benim test günüm perşembe adet ağrılarım vaar..

Belli olmuyor o bence benim ilk denememde ikinci denememde dondurulmuşlarla oldu. 2. Tuttu
Belli olmuyor o bence benim ilk denememde ikinci denememde dondurulmuşlarla oldu. 2. Tuttu
Merhaba canim benimde ilk transfer olmadi 2. de dondurulmus 2 tane 5. gun 5aa 4ab transfer oldu malesef negatif sonuclandi hersey cok iyiyidi yasimda genc bir aciklama yapilmadi 1 tane dondurulmusumuz var ne tavsiye edersin 2. de farkli birsey yaptiniz mi ?

Back
X