Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhaba canim benimde ilk transfer olmadi 2. de dondurulmus 2 tane 5. gun 5aa 4ab transfer oldu malesef negatif sonuclandi hersey cok iyiyidi yasimda genc bir aciklama yapilmadi 1 tane dondurulmusumuz var ne tavsiye edersin 2. de farkli birsey yaptiniz mi ?
Selam canım öncelikle geçmiş olsun. 2.de farklı birşey yapmadık negatiften hemen sonraki ay adetimle gittim iğne ilaç kullandım 20 gün falan rahim belli kalınlığa gelince transfer oldu tuttu

Selam canım öncelikle geçmiş olsun. 2.de farklı birşey yapmadık negatiften hemen sonraki ay adetimle gittim iğne ilaç kullandım 20 gün falan rahim belli kalınlığa gelince transfer oldu tuttu
Dondurulmuş transferi tuttu sanırım. Transferden önce hangi ilaçları kullandın acaba?

Dondurulmuş transferi tuttu sanırım. Transferden önce hangi ilaçları kullandın acaba?
İlkide dondurulmuştu benim. 2.denemede tuttu ama. Vajinal jel, estrofem, rahim kalınlaşması için bir bant vermişti bunları kullandım ama bikaç tane daha vardı hatırlamıyorm. Tek fark olarak nar suyu içtim ben rahimi kalınlaştırıyor

Subatta tedaviye basladik yumurtalar büyüdü gelistirildi opu oldum
14 Mart'ta transfer oldum transferin 7. gunu 93
9. gunu 230 cikti
5. gün tek embriyo taransferi oldum ilk deneme rabbim herkese nasip etsin

Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.

Merhaba bende dondurlmuş embriyoyla hamile kaldım ilk tüp bebek denememizde iki embriyo kullandılar maalesef ilki tutmadı doktorumuz bizim tutma ihtimalinin az olduğunu söylemişti buyüzden iki embriyoyuda donduralım demişti kabul ettik bizde bi sonraki ayda hemen tekrar yaptk çok şükür bitanesi tuttu biraz bu konu üzerine araştırma yaptk bizde dondurulan embriyo bekleyince daha çok kaliteli oluyormuş tutma yüzdesi artıyormuş şimdi oğlum beş yaşında geçen senede kendiliğimden hamile kaldım bide kızım var şimdi darısı başına inşlhh bu dönemde psikolojini iyi tut hayrlısı olsun senin için

arkadaşlar bende adetime 10 gün var.. adetle beraber dondurulmuş embriyo ile transfer için tedaviye başlaycağız.
bu süreçte neler yapmak gerekir ??

arkadaşlar bende adetime 10 gün var.. adetle beraber dondurulmuş embriyo ile transfer için tedaviye başlaycağız.
bu süreçte neler yapmak gerekir ??

Stres yapmayın, fazla düşünmemeye çalışın. Yoksa adet gecikebiliyor. Ardından doktorunuzun verdiği ilaçlarla süreç devam ediyor. Ben rahmim kalınlaşsın diye nar suyu da içmiştim. Ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama ilk kontrole gittiğimde kalınlığın 10 mm olduğunu söylemişti doktorum.

Stres yapmayın, fazla düşünmemeye çalışın. Yoksa adet gecikebiliyor. Ardından doktorunuzun verdiği ilaçlarla süreç devam ediyor. Ben rahmim kalınlaşsın diye nar suyu da içmiştim. Ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama ilk kontrole gittiğimde kalınlığın 10 mm olduğunu söylemişti doktorum.
tşk ederim adetle beraber nar suyu içmeye başlayacam inşallah... bide bide bu dönemde ananas yemek gerekiyormuş..

zaman yaklaştıkça biraz stres oldum.. bide soğan kürü yada hacamat yaptırayım dedim ama transferden önce cesaret edemedim. :110:

adete 10 gün temiz hacamat yapan yerle görüştüm sıkıntı olmaz tam zamanı dediler ama bilemiyorum...

tşk ederim adetle beraber nar suyu içmeye başlayacam inşallah... bide bide bu dönemde ananas yemek gerekiyormuş..
zaman yaklaştıkça biraz stres oldum.. bide soğan kürü yada hacamat yaptırayım dedim ama transferden önce cesaret edemedim. :110:
adete 10 gün temiz hacamat yapan yerle görüştüm sıkıntı olmaz tam zamanı dediler ama bilemiyorum...

Ananas ve hacamat konusunda hiçbir bilgim yok. İnşallah sorunsuz bir tedavi geçirirsiniz 😊

Back
X