Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Pembe degilde kahvemsi bazende hafif yeşil tarzda geliyordu oda orda ilacin birikmesinden dolayi oldugunu dusundum ben onceki tup bebekte oyleydi .korkup kemdini panik yapmamaya calis şunu dusun hep o bebegin bu dunyada bi kaderi varza o bi sekilde tutar.dua et bekle bakalim ama doktorunuda bi bildir bu durumu bakalim
Heesey oi gidiyo aslinda sadece carsamba gunu nu bekliyorz test yapmak bu bnm 3.denemw zatn ama korkmaya basladm

Benimde carsamba sonucu alicaz 5.gun embriyosu 2 tane koydular benimde 3.tup bebek denemem bi onceki kizimi 27 haftalikken kaybettim ocak ayinda

Benimde carsamba sonucu alicaz 5.gun embriyosu 2 tane koydular benimde 3.tup bebek denemem bi onceki kizimi 27 haftalikken kaybettim ocak ayinda

Çok üzgünüm..😔 39 yaşındayım. benim 4.denemem..ilk denemede kızıma hamile kaldım(5.gün embriyosu taze transfer ile). 22 haftalıkken hidrosefali nedeniyle tahliyesi istendi ve doğumla kaybettim güzel yavrumu 1,5 yıl önce..2.denemem dondurulmuş doğal siklustu (3.gün embriyosu) ve tutmadı. 3.denemem yine 5.gün dondurulmuş embriyosuydu, ilaçlı tedaviydi ve boş gebelik yaşayıp 7.haftada kürtaj oldum. Bu kez de 5.gün embriyosu. Mikroçip yapıldı ve serum kullandım. İlaçsız tedavi; ama sol kasığımdaki ağırlık dışında hiçbir belirtim yok. Yine olmadı diye düşünüyorum ister istemez. Bugün 3.günüm, sonucum perşembe günü..

Son düzenleme:
Çok üzgünüm..😔 39 yaşındayım. benim 4.denemem..ilk denemede kızıma hamile kaldım(5.gün embriyosu taze transfer ile). 22 haftalıkken hidrosefali nedeniyle tahliyesi istendi ve doğumla kaybettim güzel yavrumu 1,5 yıl önce..2.denemem dondurulmuş doğal siklustu (3.gün embriyosu) ve tutmadı. 3.denemem yine 5.gün dondurulmuş embriyosuydu, ilaçlı tedaviydi ve boş gebelik yaşayıp 7.haftada kürtaj oldum. Bu kez de 5.gün embriyosu. Mikroçip yapıldı ve serum kullandım. İlaçsız tedavi; ama sol kasığımdaki ağırlık dışında hiçbir belirtim yok. Yine olmadı diye düşünüyorum ister istemez. Bugün 3.günüm, sonucum perşembe günü..
Canım çok zorlu süreçlerden geçiyoruz inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun olumsuz düşünme bebeğinin sana sarıldığını hisset iyi olacak Allahın izni ile

Canım çok zorlu süreçlerden geçiyoruz inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun olumsuz düşünme bebeğinin sana sarıldığını hisset iyi olacak Allahın izni ile
Umarım canım, sen de..

Bende de akıntı çok, hatta adet oluyorum sanıyorum. Oda jel ilaçlar dan sanırım.

Merhaba canim benimde ilk transfer olmadi 2. de dondurulmus 2 tane 5. gun 5aa 4ab transfer oldu malesef negatif sonuclandi hersey cok iyiyidi yasimda genc bir aciklama yapilmadi 1 tane dondurulmusumuz var ne tavsiye edersin 2. de farkli birsey yaptiniz mi ?
Merhaba
Benim de sadece kaşıkta ağrı vardı fakat ilaçtan diye korkuyordum çok şükür tutundu. Allahım inşallah sizinki de tutunmuştur 🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla bu sefer kucaklarımıza alırız. Amin

Back
X