Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Rahim dinlendirme derken ? Zaten donmuslarda rahim dinleniyor igneyle rahimi yoruyorsun
Amin canim insallah cumlesini
biz tedaviye subatta basladik yumurtalar toplandi embriyo haline gelince 5.ve 6. gune kadar gitti 6 embriyo sonra donduruldu
mart ayi geldi adet oldum adetin 19. gunu embriyo transferi yapildi
yani tedavi esnasinda bi adet gordum vucut adetle atti ilaclari dinlenmis oldum simdi 1 embriyo transfer oldum tuttu cok sukur
5 tanesi merkezde istedigim zaman dondurulmuslarla ignesiz ilacsiz transfer olacagim
yani dinlendirme dedigim subatta baslayp martta transfer olmayi kasdediyorum

Amin canim insallah cumlesini
biz tedaviye subatta basladik yumurtalar toplandi embriyo haline gelince 5.ve 6. gune kadar gitti 6 embriyo sonra donduruldu
mart ayi geldi adet oldum adetin 19. gunu embriyo transferi yapildi
yani tedavi esnasinda bi adet gordum vucut adetle atti ilaclari dinlenmis oldum simdi 1 embriyo transfer oldum tuttu cok sukur
5 tanesi merkezde istedigim zaman dondurulmuslarla ignesiz ilacsiz transfer olacagim
yani dinlendirme dedigim subatta baslayp martta transfer olmayi kasdediyorum

Anladim canim benim dogru diyorsun bendede oyle olmustu cok sevindim adina Rabbim kucagina almayi nasip etsin insAllah❤️ En azindan donduruldu birdahaki bebis icin hazirda neguzel embriyolarin var .. bende Allah nasip ederse sifirdan baslicam insAllah😊 bol dua edin gebelerin dualari tutar

Kizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...

Kizlar labaratuardan aradilar 25 yumurtadan 12 saglam cikmisti ve 9 embrio olmusdu simdi besinci gunu ve hicbiri dayanmamis kaliteleri cok asagiymis ve hicbisey yapamayacaklarini hicbir embriomin olmadigini soylediler ilk denememdi neden boyle oldu anlamiyorum hala yunurta rezervjm guzeldi yasimda 25 yani nasil boyle olur ...
Cok fazla yurmurta elde etmisler bence kac ml vurunuyordun igneyi

Neden 3. Gün de transfer etmemişler madem

Back
X