Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benimde aynisi oldu dun hatta daha fazlaydi sanci sag kasigimda ozellikle baslarda bak hoc agrim olmadi iyiye isaret diye düsun canim belki yerlesiyordur
Canım, benim hep sol tarafımda ağırlık ve biraz batma oluyordu. Sağ tarafta bu kadar olunca şaşırdım ister istemez. Kızıma hamileyken de özellikle 5.-6.haftalarda çok sancım oluyordu rahmimde..bir de 5.5 aylıkken öyle olmuştu.

Peki araya ne kadar mesafe koydular yani hangi aralikda yapildi ikincisi? Kac yumurta oldu ve tutdumu?
Canım iki ay arayla yaptı tedavisini nasip oda çok kötü oldu ama ikinci tedavide 3. Gün dondurdular oda tuttu şükür hatta daha dondurulmuş duruyo bebeğini büyütsün biraz bi daha dusunuyo

Kizlar doktorla gorustum oda sok oldu o kadar yumurta icinden 25den sadece 12 hucre varmis ve kalitesi cok dusuk diye kayda alinmis daha sonra 9 embrion olmus fakat bir gun sonra hepsi inkisaftan kalmis. Bende sebeb ne diye diye agladim zaten yiprandim paranin cok az bi kismini geri vereceklerini. Iki ay yumurtalarin kalitesinin artiirilicagi ve sonrasinda da az miktarla ikonciyi yapma sozu verdi. Bu yasta 26) boyle biseyle ilk kez karsilasiyoruz dedi ikinci deneme dede aynisi oluraa donasyonla yapicaz yani baskasinin yumurtasi... bilemiyorum artik cok tukendim hem maddi hem manavi hemde fiziksel olarak..
Tatlim gayet guzel yumurta urettigin belli ne gerek var donasyona bencede merkezi degistie bu islemde bi yumurtalari dogru buyutmek onemli ikinci kisimda labaratuarda gelismesini iyi saglanmali oyizden merkezin labaratuari onemli benimde ilk merkezde o sekil olmistu ama 2 tarnsferim olmustu oda tutmadi artik gercekten varmiydi onida bilmiyorum cunku senin gibi 3 gun once 9 embriyo cok iyi dediler tarnsfere geldim 2 tane kalmisti.bende merkezi degistrdim iyikide yapmisim

Kizlar doktorla gorustum oda sok oldu o kadar yumurta icinden 25den sadece 12 hucre varmis ve kalitesi cok dusuk diye kayda alinmis daha sonra 9 embrion olmus fakat bir gun sonra hepsi inkisaftan kalmis. Bende sebeb ne diye diye agladim zaten yiprandim paranin cok az bi kismini geri vereceklerini. Iki ay yumurtalarin kalitesinin artiirilicagi ve sonrasinda da az miktarla ikonciyi yapma sozu verdi. Bu yasta 26) boyle biseyle ilk kez karsilasiyoruz dedi ikinci deneme dede aynisi oluraa donasyonla yapicaz yani baskasinin yumurtasi... bilemiyorum artik cok tukendim hem maddi hem manavi hemde fiziksel olarak..
Tatlim gayet guzel yumurta urettigin belli ne gerek var donasyona bencede merkezi degistie bu islemde bi yumurtalari dogru buyutmek onemli ikinci kisimda labaratuarda gelismesini iyi saglanmali oyizden merkezin labaratuari onemli benimde ilk merkezde o sekil olmistu ama 2 tarnsferim olmustu oda tutmadi artik gercekten varmiydi onida bilmiyorum cunku senin gibi 3 gun once 9 embriyo cok iyi dediler tarnsfere geldim 2 tane kalmisti.bende merkezi degistrdim iyikide yapmisim

Canım, benim hep sol tarafımda ağırlık ve biraz batma oluyordu. Sağ tarafta bu kadar olunca şaşırdım ister istemez. Kızıma hamileyken de özellikle 5.-6.haftalarda çok sancım oluyordu rahmimde..bir de 5.5 aylıkken öyle olmuştu.
Benim de kizimda sol tarafimda cok agri olurda bunda da hep sagda bakalim hayirlsii sen kotu dusunme tamam guzel dusun

Kizlar yumurta kalitesi artirmak icin neler yapmak gerek?

Verdim, akşama doğru aranacağım..crinone jel.de çok hafif kahverengimsilik oluşmuş..boş gebeliğimde de benzer bir durum olmuştu. Ben her sonuca hazırlıklıyım şu an..

Hayırlısı canım. E nabiza kayitliysan ordan hemen bakabilirsin sonucuna . Devlette yaptirdiysan eğer

Verdim, akşama doğru aranacağım..crinone jel.de çok hafif kahverengimsilik oluşmuş..boş gebeliğimde de benzer bir durum olmuştu. Ben her sonuca hazırlıklıyım şu an..
Kan 1.5 saat sonra cikar niye aksam aricaklar ki ben umutluyum canim

Kan 1.5 saat sonra cikar niye aksam aricaklar ki ben umutluyum canim
Olmadı..sonucu bile alamadan normal regl kanamam başladı. 4.denememdi. Kızımı kaybetmiştim. Bu hikayem de bitti. Hayırlısı olsun.

Canım senin yumurta kaliteni artırmaya ihtiyacın yokki maşallah yumurta sayın fazla fazla var sadece doktorun ilacının dozunu ayarlayıp olgunluklarini yeterli seviyeye getirsin tamam hiç stres yapma
Bana 45 yasindaki hastaya bile boyle bisey olmadi dediya ama sende tabiki kaliteli yumurtalar var biraz destekleyib onlari bulmamiz gerek olmazsa donasyon olucak normalde yasim biraz fazla olsaydi direk donasyon diycektim dedi

Back
X