Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kizlar nedense doktoruma guvenuyorum zaten direky donasyon yapicaz demedi yani soylediyi suydu ki ilk kez bu yasta hastasinda boyle bi durum var daha yasli bayan olsaydim direkt donasyon derdi zaman kaybi olmasin diye. Bakalim iki uc ay tedavi sonrasi tup olucak insallah olur artik son umudum

Kızlar sizlerin dondurulmuslari ne zaman çözüldü . Bana bugün haber verecekler yarın Allah nasip ederse transferim olacak.

Kizlar nedense doktoruma guvenuyorum zaten direky donasyon yapicaz demedi yani soylediyi suydu ki ilk kez bu yasta hastasinda boyle bi durum var daha yasli bayan olsaydim direkt donasyon derdi zaman kaybi olmasin diye. Bakalim iki uc ay tedavi sonrasi tup olucak insallah olur artik son umudum
Canım güven çok önemli umudunu kaybetme gerçekten yumurta elde edilmemiş 1 veya 2 olsa neyse diyecem böyle yumurtalarla umudunu kaybetmek olmaz daha çok inan kendine inşallah iyi olacak de yaşın çok genç avantajın fazla

Kizlar merhaba, size bir sorum var. Opudan sonra ilk adetinizde mi transfer hazırlığına basladiniz? Ve ne zaman adet oldunuz? Ben estrofem icmeye baslamistim, transfer ertelenince biraktim ve opudan 7 gun sonra adet oldum. Şimdi ikinci adetimi bekliyorum ama günü bikac gun gecti.Tup bebek tedavisinden sonra adet olma suresi uzuyormus diye duydum. Sizde de öyle oldu mu ??

Canım hakkında hayırlısı olsun ama herşey yapılmış neden rahim filmini önce istememiş doktorun ben bebeklerimi kaybettim bi sonraki tedavim kimyasal oldu bana rahim filmi çektirelim dedi ben önce çektirdim dememe rağmen olsun görmek istiyorum dedi iyikide yaptırmışim rahimde sıkıntı vardı düzeltti çok şükür bu tedavide yüzüm güldü Rabbim sanada inşallah böyle mucize nasip etsin rahim filmi çok önemli eskiden rahim filmi olmadan tüp bebek yapmıyorlardı şimdide hiç önemsemiyorlar
Biyopsi yapıldı bana, temiz çıktı canım..ben isteyeceğim rahim filmi..merak ediyorum ne var ne yok..belki doğumdan sonra birşey oluştu yada vakumlama kürtajdan sonra..bilemiyorum, aklıma birçok şey geliyor. karmakarışığım.. 😔

Arkadaslar darısı sizin başınıza inşallah 3. Gun embriyosu geçen hafta p tesi transfer oldu. Dr değerin p tesi 1000 in üstünde çıkması gerekiyor dedi

İyi dileklernize çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu testi de çarşamba yap dediler cesaret edip yapamadım. Adet sancısı var karnimda. Olmadı sandım. Artık allaha bebek vermiyosan sabri ver diye dua etmeye başlamıştım. Çok şükür oldu. Sonuna gider sağlıkla doğar insallah

Back
X