Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar darısı sizin başınıza inşallah 3. Gun embriyosu geçen hafta p tesi transfer oldu. Dr değerin p tesi 1000 in üstünde çıkması gerekiyor dedi
hayırlı olsun mübarek günde yüzün gülmüş darısı başımıza olsun benimde transferim yarın bizim gibiler için dua bekliyorumİyi dileklernize çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu testi de çarşamba yap dediler cesaret edip yapamadım. Adet sancısı var karnimda. Olmadı sandım. Artık allaha bebek vermiyosan sabri ver diye dua etmeye başlamıştım. Çok şükür oldu. Sonuna gider sağlıkla doğar insallah
Sagol inşallah siz de güzel haber verirsiniz bu hissi herkes yaşasın inşallahhayırlı olsun mübarek günde yüzün gülmüş darısı başımıza olsun benimde transferim yarın bizim gibiler için dua bekliyorum
Hadi gozum aydinn cok sevimdim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. bende birazdan 2.kani vermeye gidicem bakalim yukseldimi diye.Arkadaslar bhcg 189 cikti
Gözün aydın sağsalim kucağına da alırsın inşallah darısı isteyen herkeseİyi dileklernize çok teşekkür ederim hiç umudum yoktu testi de çarşamba yap dediler cesaret edip yapamadım. Adet sancısı var karnimda. Olmadı sandım. Artık allaha bebek vermiyosan sabri ver diye dua etmeye başlamıştım. Çok şükür oldu. Sonuna gider sağlıkla doğar insallah
Canım gözün aydın Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinArkadaslar bhcg 189 cikti
Canım ilk adetimde tedaviye başladım ama kan tahliline göre bakılıp karar verildi adetin günü degisiyo genellikle aldığımız ilaçlardan kaynaklı çok uzarsa doktorunla görüş ona göre bi tedavi önerirKizlar merhaba, size bir sorum var. Opudan sonra ilk adetinizde mi transfer hazırlığına basladiniz? Ve ne zaman adet oldunuz? Ben estrofem icmeye baslamistim, transfer ertelenince biraktim ve opudan 7 gun sonra adet oldum. Şimdi ikinci adetimi bekliyorum ama günü bikac gun gecti.Tup bebek tedavisinden sonra adet olma suresi uzuyormus diye duydum. Sizde de öyle oldu mu ??
Canım biyopsi de farklı rahim filmi ile direk rahmin içinde septum polip oluşumu gozleniyo bunlar biyopsi normal ultrasonla anlaşılacak bi durum değil benim ıkizlerden sonra rahimde şekil bozukluğu oluşmuş bu şekilde tutunma olmaz olsada düşükle sonuçlanır dedi doktorum iyiki filmi çektirdik dedi hakkında hayırlısı bi baktır sonra ona göre bi yol çizilirBiyopsi yapıldı bana, temiz çıktı canım..ben isteyeceğim rahim filmi..merak ediyorum ne var ne yok..belki doğumdan sonra birşey oluştu yada vakumlama kürtajdan sonra..bilemiyorum, aklıma birçok şey geliyor. karmakarışığım..![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımArkadaslar bhcg 189 cikti
Amin inşallah teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Teşekkür ederimCanım ilk adetimde tedaviye başladım ama kan tahliline göre bakılıp karar verildi adetin günü degisiyo genellikle aldığımız ilaçlardan kaynaklı çok uzarsa doktorunla görüş ona göre bi tedavi önerir
3 embriyomi koydular canim insallh tutarr duam sizlerle benden tavsiye hergun 1 bardak havuç suyu içHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün benimde transferim oldu 3 adet 5.gün dondurulmuş bu son şansım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar kan verdiiiim
Allah yardimcin olsun En zor süreç başlıyor ins 12 gün hemen biter canim ins guzel sonuç alirsinBen kendi stresimd3n unutmuşum senin tahlillerinin gününü inşallah güzel haberler verirsin. Bende birazdan transfere gireceğim . Çözüldü embriyom aynı donduruldugu gibiymis 3. Gün 9 hücreli bana da du et .
Allah yardimcin olsun En zor süreç başlıyor ins 12 gün hemen biter canim ins guzel sonuç alirsin
İdrarda pozitif görmüşsün inşallah şimdi de tescillenir bebeğini sağ salim kucağına alırsınKızlar kan verdiiiim