Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Sıkıcı yatmaktan sırtım ağrıdı . Arada bir ateş basıyor onun dışında bişey yok. Birde bu kan sulandirici göbekten olan iğne çok fena yaptı mosmor oldu gobegim

Canım sürekli yatma. Kan dolaşımı çok önemliymiş bu süreçte. Doktorum bana ufak yürüyüşler yap demişti. İğneyi ben de kullanıyorum, Allah yardımcın olsun. Bir süre sonra benim vücuduma girmemeye başladı.

Canım sürekli yatma. Kan dolaşımı çok önemliymiş bu süreçte. Doktorum bana ufak yürüyüşler yap demişti. İğneyi ben de kullanıyorum, Allah yardımcın olsun. Bir süre sonra benim vücuduma girmemeye başladı.

Arada bir kalkıyorum tuvalete şu içmeye falan ma genellikle yatıyorum . Ben oğlum da iğne konusunda hiç zorlanmamistim bu çok zor geldi akşam oldu mu korkularim artıyor çok yakiyor

Arada bir kalkıyorum tuvalete şu içmeye falan ma genellikle yatıyorum . Ben oğlum da iğne konusunda hiç zorlanmamistim bu çok zor geldi akşam oldu mu korkularim artıyor çok yakiyor

Seni çok iyi anlıyorum. Saat 8 olsun istemiyorum ben de. Ama yakıcı etkisi birkaç iğneden sonra geçiyor ya da vücut alışıyor. O kadar zorluklara katlanıyoruz, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. 🙏🏻

Sadece iki gun dinlenmen yatman yeterli canim dolaş evde arada ben 15 dakika yuruyis yaptim evin icinde kan dolasimi hizlansin diye evet igneler mahvediyo gobegi benimde igneyi biraktigim halda hala morluklar duruyo

Benimde bugun kasıklarim ve belim cok agriyo biraz korktum ama hemsirede agrimasi iyi demisti yerlesip buyidugunu gosterir dedi ama yinede korkuyorim gidip kan verdim cok şukur degerim 1200 cikti ama kasiklarimda sancilar var ara ara

Benimde bugun kasıklarim ve belim cok agriyo biraz korktum ama hemsirede agrimasi iyi demisti yerlesip buyidugunu gosterir dedi ama yinede korkuyorim gidip kan verdim cok şukur degerim 1200 cikti ama kasiklarimda sancilar var ara ara

Normal canım, o devam ediyor ara ara. Sakın endişeye kapılma ❤️

Back
X