- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Fatma seninle aynı gidiyor uz galiba
Neşeli senin kan değerin kaç cikmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatma seninle aynı gidiyor uz galiba
Oylemi seninde yarin 14.gunun mu canimFatma seninle aynı gidiyor uz galiba
Oylemi seninde yarin 14.gunun mu canim
Yok kiz 1 tane kondu ins cnm sonucu bekliyorum hastanedeyim bir saate çıkarBugünde güzel haberlerini bekliyoruz fatma . Değerin bayan yüksekti ikiz olabilir bence.
Yok kiz 1 tane kondu ins cnm sonucu bekliyorum hastanedeyim bir saate çıkar
Valla nasip ama hayirlisi olsun ikiz cok cok zorO belli olmaz canım kiminin ki ikiye bölünüyor![]()
Valla nasip ama hayirlisi olsun ikiz cok cok zor
Aynen bende ikiz bakamam gibi geliyor zor gerçekten
Valla nasip ama hayirlisi olsun ikiz cok cok zor
Cıktı cnm 2833 ciktiCanım çıktı mi sonucun
Jelle kahvemsi akintim oluyor ya jel yapıyor biliyrm ama gene de içim rahat etmiyorCanım çıktı mi sonucun
Jelle kahvemsi akintim oluyor ya jel yapıyor biliyrm ama gene de içim rahat etmiyor
Evet canim senin nasıl gidiyor 2.gunun bitiyor bakalimGüzel çıkmış değerin canım. O jelden dolayı olabiliyor . Bana bilgilendirme amaçlı verdikleri kağıtta yazıyor .
Evet canim senin nasıl gidiyor 2.gunun bitiyor bakalim
Sıkıcı yatmaktan sırtım ağrıdı . Arada bir ateş basıyor onun dışında bişey yok. Birde bu kan sulandirici göbekten olan iğne çok fena yaptı mosmor oldu gobegim
Canım sürekli yatma. Kan dolaşımı çok önemliymiş bu süreçte. Doktorum bana ufak yürüyüşler yap demişti. İğneyi ben de kullanıyorum, Allah yardımcın olsun. Bir süre sonra benim vücuduma girmemeye başladı.
Arada bir kalkıyorum tuvalete şu içmeye falan ma genellikle yatıyorum . Ben oğlum da iğne konusunda hiç zorlanmamistim bu çok zor geldi akşam oldu mu korkularim artıyor çok yakiyor
Sadece iki gun dinlenmen yatman yeterli canim dolaş evde arada ben 15 dakika yuruyis yaptim evin icinde kan dolasimi hizlansin diye evet igneler mahvediyo gobegi benimde igneyi biraktigim halda hala morluklar duruyoArada bir kalkıyorum tuvalete şu içmeye falan ma genellikle yatıyorum . Ben oğlum da iğne konusunda hiç zorlanmamistim bu çok zor geldi akşam oldu mu korkularim artıyor çok yakiyor
Benimde bugun kasıklarim ve belim cok agriyo biraz korktum ama hemsirede agrimasi iyi demisti yerlesip buyidugunu gosterir dedi ama yinede korkuyorim gidip kan verdim cok şukur degerim 1200 cikti ama kasiklarimda sancilar var ara ara