- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Benim geçen hafta cuma günü 189 cikti ptesi 660 cikti bu gün 16. Gunum
Maşallah güzel değerin inşallah rabbim kucağına almayi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geçen hafta cuma günü 189 cikti ptesi 660 cikti bu gün 16. Gunum
Bende kan sulandirici yapıyorum 0.6 doz senin dozunu nedir?
Kızlar doktor muayenesinden yeni çıktım. Kalp atışını duyduk bebeğin ama geriden geliyor 4 gün. Moralim çok bozuldu. Sanki bunu da kaybedeceğim gibi geliyor. Öbür bebeğim de yavaş gelişmişti 8 hafta kalbi durdu. 7 haftalık ama 6+3 dedi doktor. Önemli değil üç gün dedi ama moralim bozulmasın diye demiş gibi geliyor
Gerçekten mi ben daha önce kaybettim diye çok korktum ya ilk keseyi gördüğümüzde 5+5 demişti tam günüydü şimdi böyle 3 gün geri diyince çok taktım kafama. Sen diyince moral oldu canım inşallahAynen önemli değil canım 3 . 5 gün . Benim oğlum da geriden gelmişti . Sadece zayıf bi bebek olarak doğdu 2.470 kg![]()
Aynen Benim kızımda haftasından kucuk gozukurdu hep ultrasonda sağlıklı olsunlsrda doğunca büyürlerAynen önemli değil canım 3 . 5 gün . Benim oğlum da geriden gelmişti . Sadece zayıf bi bebek olarak doğdu 2.470 kg![]()
Gerçekten mi ben daha önce kaybettim diye çok korktum ya ilk keseyi gördüğümüzde 5+5 demişti tam günüydü şimdi böyle 3 gün geri diyince çok taktım kafama. Sen diyince moral oldu canım inşallah![]()
Aynen Benim kızımda haftasından kucuk gozukurdu hep ultrasonda sağlıklı olsunlsrda doğunca büyürler
[/QUOT
Küçük çocuk hem daha çabuk büyüyor![]()
Amin inşallahAynen Benim kızımda haftasından kucuk gozukurdu hep ultrasonda sağlıklı olsunlsrda doğunca büyürler![]()
Amin çok dua edin lütfen. Hepimiz birbirimize edelimTakma gerçekten stres yapma bebeğe zarar . Biseycik olmaz.
Amin çok dua edin lütfen. Hepimiz birbirimize edelim ❤![]()
Allahım hepimizi sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuştursunAynen kimin duası kabul olur Allah bilir. Belki birimizin sayesinde diğerinin duası kabul oldu.
Allahım hepimizi sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuştursun![]()
Çok mu benim de kasık karın ağrısı oluyor doktora sordum onu da gaz da olabilir bir de kabızlık varsa o da olur dediKızlar karnimda garip bir ağrı var
Çok mu benim de kasık karın ağrısı oluyor doktora sordum onu da gaz da olabilir bir de kabızlık varsa o da olur dedi![]()
Üşütme falan da olabilir her şeyi hep kötüye yoruyoruz. Bir şey yoktur inşallah canım güzel düşünelim benim transferden beri kasık karın ağrım hep olduÇok şiddetli değil . Kabizligim yok duphalac kullanıyorum rahatım bu konuda . Bugün birazcık değişik hissediyorum hasta gibiyim de bilmiyorum hayra çıksın inşallah.
Üşütme falan da olabilir her şeyi hep kötüye yoruyoruz. Bir şey yoktur inşallah canım güzel düşünelim benim transferden beri kasık karın ağrım hep olduSonu güzel olsun amin amin
![]()
Canım ben evde iki gün dinlendim transfer günü ile ertesi gün sadece sonra kalktım işe gittim. Evde durmadım çok evde kalınca daha çok kendimi yiyorum diye. Öğretmenim çok yorucu işim Yok diye gittimInşallah canım . Ben kötüye yormuyorum herşeye de hazirlikliyim da. Hayırlısı hakkımızda. Sen yatarken sağına soluna döndün mu ben kaç gündür düz yatıyorum ama artık sırtım agridi
Canım ben evde iki gün dinlendim transfer günü ile ertesi gün sadece sonra kalktım işe gittim. Evde durmadım çok evde kalınca daha çok kendimi yiyorum diye. Öğretmenim çok yorucu işim Yok diye gittim ☺ Yatarken normal her yöne yattım sanırımBunlar çok etkilemiyor bence olacağı varsa her türlü oluyor. Öbür hamileliğimde evden çıkmamıştım hiç yine kaybettim
Allahım ol derse olacak
Umarım hepimiz için ol demiştir bu sefer. Amin
![]()