Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar doktor muayenesinden yeni çıktım. Kalp atışını duyduk bebeğin ama geriden geliyor 4 gün. Moralim çok bozuldu. Sanki bunu da kaybedeceğim gibi geliyor. Öbür bebeğim de yavaş gelişmişti 8 hafta kalbi durdu. 7 haftalık ama 6+3 dedi doktor. Önemli değil üç gün dedi ama moralim bozulmasın diye demiş gibi geliyor

Kızlar doktor muayenesinden yeni çıktım. Kalp atışını duyduk bebeğin ama geriden geliyor 4 gün. Moralim çok bozuldu. Sanki bunu da kaybedeceğim gibi geliyor. Öbür bebeğim de yavaş gelişmişti 8 hafta kalbi durdu. 7 haftalık ama 6+3 dedi doktor. Önemli değil üç gün dedi ama moralim bozulmasın diye demiş gibi geliyor

Aynen önemli değil canım 3 . 5 gün . Benim oğlum da geriden gelmişti . Sadece zayıf bi bebek olarak doğdu 2.470 kg 😀

Aynen önemli değil canım 3 . 5 gün . Benim oğlum da geriden gelmişti . Sadece zayıf bi bebek olarak doğdu 2.470 kg 😀
Gerçekten mi ben daha önce kaybettim diye çok korktum ya ilk keseyi gördüğümüzde 5+5 demişti tam günüydü şimdi böyle 3 gün geri diyince çok taktım kafama. Sen diyince moral oldu canım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😔

Gerçekten mi ben daha önce kaybettim diye çok korktum ya ilk keseyi gördüğümüzde 5+5 demişti tam günüydü şimdi böyle 3 gün geri diyince çok taktım kafama. Sen diyince moral oldu canım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😔

Takma gerçekten stres yapma bebeğe zarar . Biseycik olmaz.

Çok mu benim de kasık karın ağrısı oluyor doktora sordum onu da gaz da olabilir bir de kabızlık varsa o da olur dedi 😕

Çok şiddetli değil . Kabizligim yok duphalac kullanıyorum rahatım bu konuda . Bugün birazcık değişik hissediyorum hasta gibiyim de bilmiyorum hayra çıksın inşallah.

Çok şiddetli değil . Kabizligim yok duphalac kullanıyorum rahatım bu konuda . Bugün birazcık değişik hissediyorum hasta gibiyim de bilmiyorum hayra çıksın inşallah.
Üşütme falan da olabilir her şeyi hep kötüye yoruyoruz. Bir şey yoktur inşallah canım güzel düşünelim benim transferden beri kasık karın ağrım hep oldu 😕 Sonu güzel olsun amin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Üşütme falan da olabilir her şeyi hep kötüye yoruyoruz. Bir şey yoktur inşallah canım güzel düşünelim benim transferden beri kasık karın ağrım hep oldu 😕 Sonu güzel olsun amin amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Inşallah canım . Ben kötüye yormuyorum herşeye de hazirlikliyim da. Hayırlısı hakkımızda. Sen yatarken sağına soluna döndün mu ben kaç gündür düz yatıyorum ama artık sırtım agridi

Inşallah canım . Ben kötüye yormuyorum herşeye de hazirlikliyim da. Hayırlısı hakkımızda. Sen yatarken sağına soluna döndün mu ben kaç gündür düz yatıyorum ama artık sırtım agridi
Canım ben evde iki gün dinlendim transfer günü ile ertesi gün sadece sonra kalktım işe gittim. Evde durmadım çok evde kalınca daha çok kendimi yiyorum diye. Öğretmenim çok yorucu işim Yok diye gittim ☺️ Yatarken normal her yöne yattım sanırım 😕 Bunlar çok etkilemiyor bence olacağı varsa her türlü oluyor. Öbür hamileliğimde evden çıkmamıştım hiç yine kaybettim 😕😕 Allahım ol derse olacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Umarım hepimiz için ol demiştir bu sefer. Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım ben evde iki gün dinlendim transfer günü ile ertesi gün sadece sonra kalktım işe gittim. Evde durmadım çok evde kalınca daha çok kendimi yiyorum diye. Öğretmenim çok yorucu işim Yok diye gittim ☺ Yatarken normal her yöne yattım sanırım 😕 Bunlar çok etkilemiyor bence olacağı varsa her türlü oluyor. Öbür hamileliğimde evden çıkmamıştım hiç yine kaybettim 😕😕 Allahım ol derse olacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Umarım hepimiz için ol demiştir bu sefer. Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Doğru söylüyorsun . Ama insan yine de şu yapayım mi bişey olur mu diye düşünüyor . Zor süreçlerde n geçiriyoruz . Inşallah hepimizin duaları kabul olur. Bende çok sıkıldım evde . Allahtan annmde geldi de biraz onla takılıyorum. Yoksa kv ile zaman geçmez . Zaten o ayrı bir sorun stres yapmamaya çalışıyorum .

Back
X