- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayirli olsun kaç haftalıkİste benim minigim☺
Canım nasilsin kacinci gunundesin var mi belirtiMaşallah . Tıpkı annesi![]()
MAşallah bir şey hissettinmi canımİste benim minigim☺
Canım nasilsin kacinci gunundesin var mi belirti
İnşallah tutmuştur arkadaşım bende hep öyle hissettim transfere giderken bile öyle düşünerek gittim bugün benim 6. Günüm idrarda ikinci çizgi çıktı ama insan yinede korkuyorIyim şükür . Sen nasılsın. 5. Günüm bugün pazar günü yani 8.gün test yapmayı düşünüyorum. Belirtim goguslerim şişti ve çok ağrıyor. Birde tuttu gibi hissediyorum
Eşime ve druma söz verdim günümde kan vericem pazartesi günü canımVar gibi hadi inşallah kanda baktır birde
Hayırlsıı olsun canım inşallah yaİnşallah tutmuştur arkadaşım bende hep öyle hissettim transfere giderken bile öyle düşünerek gittim bugün benim 6. Günüm idrarda ikinci çizgi çıktı ama insan yinede korkuyor
Canımm seninki tuttu içimden öyle geldi.Insallh güzel haberle dönersin.Iyim şükür . Sen nasılsın. 5. Günüm bugün pazar günü yani 8.gün test yapmayı düşünüyorum. Belirtim goguslerim şişti ve çok ağrıyor. Birde tuttu gibi hissediyorum
Canımm seninki tuttu içimden öyle geldi.Insallh güzel haberle dönersin.
Gözün aydın bence var benimkide böyle çıkmıştıKızlar bugün 6. Günüm sizce durum nasıl
Maşallahİste benim minigim☺
Ne güzel cnmm tutmustur ins. Senin hislerine güveniyorum benim icin hissettiklerin doğru cıktı benimde sabah pembe lekelenme oldu doktora gittik apar topar cok şükür bisi yokmus bebeğimi gordum küçücük 5 haftalık rahimde ve kesede kanama yeri yokmuş tutunma lekelenmesi dedi doktor kaşıklarım cok ağrıyor büyüyor heraldeIyim şükür . Sen nasılsın. 5. Günüm bugün pazar günü yani 8.gün test yapmayı düşünüyorum. Belirtim goguslerim şişti ve çok ağrıyor. Birde tuttu gibi hissediyorum
Ne güzel cnmm tutmustur ins. Senin hislerine güveniyorum benim icin hissettiklerin doğru cıktı benimde sabah pembe lekelenme oldu doktora gittik apar topar cok şükür bisi yokmus bebeğimi gordum küçücük 5 haftalık rahimde ve kesede kanama yeri yokmuş tutunma lekelenmesi dedi doktor kaşıklarım cok ağrıyor büyüyor heralde
Biliyor bütün gün ultrason fotosuyla gezdi evde ins o melek kalplimin yüzü suyu hurmetine rabbim kucagimiza almyi nasip ederSevindim canım bebeğini gormene dikkat et kendine yorma. Kızın biliyor mu kardesi olacağını sevinir bence
Çok çok çok sevindim Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün aklımdaydın acaba napti diye çok mutlu oldum kucağında görmek nasip olsun hayırlısı ile inşallahKızlar bugün 6. Günüm sizce durum nasıl
Merhaba hayirli olsun kaç haftalık
[/QUOTnisan 15 te transfer olduu ama dr 4 haftalik diyoKızlar merhaba
Ben de İzmir’de yaptıracağım tüp bebek
Karar veren veya memnun kalan var mı
Önerisi olan ??
Hep kabarcıklar hissediyorum karnimda uçuşan baloncuklarMAşallah bir şey hissettinmi canım