Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Iyim şükür . Sen nasılsın. 5. Günüm bugün pazar günü yani 8.gün test yapmayı düşünüyorum. Belirtim goguslerim şişti ve çok ağrıyor. Birde tuttu gibi hissediyorum
İnşallah tutmuştur arkadaşım bende hep öyle hissettim transfere giderken bile öyle düşünerek gittim bugün benim 6. Günüm idrarda ikinci çizgi çıktı ama insan yinede korkuyor

Iyim şükür . Sen nasılsın. 5. Günüm bugün pazar günü yani 8.gün test yapmayı düşünüyorum. Belirtim goguslerim şişti ve çok ağrıyor. Birde tuttu gibi hissediyorum
Ne güzel cnmm tutmustur ins. Senin hislerine güveniyorum benim icin hissettiklerin doğru cıktı benimde sabah pembe lekelenme oldu doktora gittik apar topar cok şükür bisi yokmus bebeğimi gordum küçücük 5 haftalık rahimde ve kesede kanama yeri yokmuş tutunma lekelenmesi dedi doktor kaşıklarım cok ağrıyor büyüyor heralde

Ne güzel cnmm tutmustur ins. Senin hislerine güveniyorum benim icin hissettiklerin doğru cıktı benimde sabah pembe lekelenme oldu doktora gittik apar topar cok şükür bisi yokmus bebeğimi gordum küçücük 5 haftalık rahimde ve kesede kanama yeri yokmuş tutunma lekelenmesi dedi doktor kaşıklarım cok ağrıyor büyüyor heralde

Sevindim canım bebeğini gormene dikkat et kendine yorma. Kızın biliyor mu kardesi olacağını sevinir bence

Kızlar bugün 6. Günüm sizce durum nasıl
Çok çok çok sevindim Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün aklımdaydın acaba napti diye çok mutlu oldum kucağında görmek nasip olsun hayırlısı ile inşallah

Back
X